Qcin_69 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Teraz, ignazz napisał: Ale skąd to info? wątpisz w moje źródła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Pieknie @MarcusCamby wykłada kawe na ławę odnośnie @Qcin_69. A patrząc na reakcje tego ostatniego nie sposób nie odnieść wrażenia, ze jak to mówią - prawda w oczy kole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: Pieknie @MarcusCamby wykłada kawe na ławę odnośnie @Qcin_69. A patrząc na reakcje tego ostatniego nie sposób nie odnieść wrażenia, ze jak to mówią - prawda w oczy kole. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Toruń Łódź Poznań Niech ktoś wrzuci ankietę Deadline? Tradycja bo tak było w wawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Choć czytając ostatnie produkcje na forum kolegi pewnego to może być iwalbrzych 1 minutę temu, LAF napisał: Szczerze to Poznań wydaje mi się najlepszym rozwiązaniem biorąc pod uwagę możliwości dojazdu. Śląsk wawa i duża ilość ludzi z Toruń Włocławek Ciechocinek ma dobry dojazd a Szczecin dostałby bonifikatę za przyjazd do Krakowa Ja mogę zgarnąć @LAF @Sylvinho. @Qcin_69 @mac w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Ja proponuje miasto stołeczne warsZawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 3 minuty temu, ignazz napisał: Choć czytając ostatnie produkcje na forum kolegi pewnego to może być iwalbrzych Śląsk wawa i duża ilość ludzi z Toruń Włocławek Ciechocinek ma dobry dojazd a Szczecin dostałby bonifikatę za przyjazd do Krakowa Ja mogę zgarnąć @LAF @Sylvinho. @Qcin_69 Wrocław wydaje mi się ciekawszy! A dojazd tez bardzo spoko dla ludzi z Torunia (bezpośredni pociąg w razie co) i mnóstwo shotbarow w jednym pasażu No i Wrocław byłby git opcja dla ludzi z Kato i innych Walbrzychow myśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Trzy razy prosiłem Ciebie @ozzy110 o uzupełnienie mi arkusza. Jak nie trafia po polsku, to może po chińsku się uda: 把這個他媽的哈斯勒姆放在我的電子表格上,把斯克魯布和塔克放在死錢上。 漂亮請。 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 To ja bym poprosil od razu poprawienie dwoch bledow w arkuszu, ktore zglosilem kilka miesiecy temu - Monk ma PO i Darius Days tez ma PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 4 godziny temu, Alonzo napisał: Trzy razy prosiłem Ciebie @ozzy110 o uzupełnienie mi arkusza. Jak nie trafia po polsku, to może po chińsku się uda: 把這個他媽的哈斯勒姆放在我的電子表格上,把斯克魯布和塔克放在死錢上。 漂亮請。 Wszystko będzie gotowe na start trymestru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 14 minut temu, ozzy110 napisał: Wszystko będzie gotowe na start trymestru .. ale trymestr wystartował z miesiąc temu Niektórym teamom zostało 8-10 meczy do końca 2T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Warriors zostalo 8 meczow w T2 z tego co licze. Jest jakis kalendarz jesli chodzi o trade deadline(czy bedzie on przed, czy po RL?), opisy itd. Czy jeszcze nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Wkrótce będziemy określać terminarz, spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Na jaki kontrakt można podpisać two-waya, który nie jest z draftu(mająć Full MLE)? Normalnie 3 letnie minimum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 24 minuty temu, ozzy110 napisał: Na jaki kontrakt można podpisać two-waya, który nie jest z draftu(mająć Full MLE)? Normalnie 3 letnie minimum? 1+1 TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 17 minut temu, MarcusCamby napisał: 1+1 TO A Reaves w Lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 2 minuty temu, ozzy110 napisał: A Reaves w Lakers? Tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Tak samo. to czemu January podpisał go w zeszłym sezonie na 3 letnie minimum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 (edytowane) 8 minut temu, ozzy110 napisał: to czemu January podpisał go w zeszłym sezonie na 3 letnie minimum? Hmm. Teraz już nie jestem pewny, bo ktoś zmieniał zapisy, które wprowadzałem, ale może dla two-way dwuletniego na pierwszym roku można było dać bardziej korzystną umowę? To był podpis dla two-waya? @january @karpik W sumie kogo ja pytam. Jeden wyjebał Reavesa, drugi ma już na sumienie Herberta Jonesa i Windlera. Jak tek dwa ancymony będą zmieniać regulamin, to jeszcze dłuuuuugo w BeGM nie nastanie normalność. Edytowane 7 Lutego 2023 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Godzinę temu, january napisał: Przecież Reaves to mój pick z draftu 2021, więc tam hold your horses @MarcusCamby A to coś mi się pomieszało. Bo byłem przekonany, że go z wężyka wyciągnąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi