Ashigaru Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 (edytowane) Nie ma błędu. Nie musicie tego sprawdzać. Przy wrzucaniu na forum dealu z @RonnieArtestics nie uwzględniliśmy, że mój pick w tamtym momencie to był CLE/POR better. Bazę pod wymianę mieliśmy już przed dealem, gdzie pick POR zamienił się w lepszy z CLE/POR. Musieliśmy dograć szczegóły, tamten deal zaakceptowałem, a tego nie poprawiłem. Rozmawiałem z radnym w tamtym momencie i stwierdził, że to nie jest big deal, bo jakby nie patrzeć dostanę najlepszy z tych trzech pickow, a taki był cel. Tamten radny już nie jest radnym. Z ówczesnym GMem Cavs nie ma co gadać, bo nie wiedział. Błąd wynika z mojego przeoczenia. Intencje były jasne, ale nie doprecyzowane tego. Powinno być: lepszy z CLE/POR better i IND '23, bo na moment dealu nie miałem swój pick a pick CLE/POR better. Jeśli jest to wielkie uchybienie, karę biorę na siebie. @RonnieArtestics przyklepał to co wrzuciłem, bo ja tworzyłem wpis z wymianą. Można się rozejść. @Szulim @ozzy110 @ernie9005 @karpik Edytowane 14 Listopada 2022 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 ok, to mamy jasnośc natomiast co do kary - przedstawię to po rozmowie z resztą Rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 U mnie intencje tez były jasne, ze oferowałem wolnym agentom mid-level do czasu jego wyczerpania I pomimo tego organizacja New york knicks otrzymała bardzo surowa kare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 jak zdarta płyta XD współczuję @człowiek...morza, nie znam sytuacji, nie zamierzam jej szukać - nie byłem wtedy w beGM więc tym bardziej nie czuję żadnej odpowiedzialności czy konieczności litowania się w tym momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Nie widze nic o tym w regulaminie, wiec pytam - czy moze jakas dobra dusza mi wytlumaczyc o co chodzi z tym resetem, ze niektore druzyny robia to po sezonie? Zakladam, ze chodzi o to zeby nie miec hardcap - ale co ten reset tak na prawde oznacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 @january up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Dopatrzyłem się dwóch błędów w arkuszu, na moją niekorzyść ale pucuje się żeby iść z duchem gry :] 1.Dalem Monkowi 1+1 PO, a mam wpisane 2 lata 2. Darius Days dostał PO, wpisane ma TO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 6 minut temu, Reikai napisał: Dopatrzyłem się dwóch błędów w arkuszu, na moją niekorzyść ale pucuje się żeby iść z duchem gry :] 1.Dalem Monkowi 1+1 PO, a mam wpisane 2 lata 2. Darius Days dostał PO, wpisane ma TO. To chyba na korzyść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 1 minutę temu, LONGER01 napisał: To chyba na korzyść Yup, miałem na myśli że jak to poprawicie, to moja niekorzyść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 W dniu 17.11.2022 o 09:46, Reikai napisał: Nie widze nic o tym w regulaminie, wiec pytam - czy moze jakas dobra dusza mi wytlumaczyc o co chodzi z tym resetem, ze niektore druzyny robia to po sezonie? Zakladam, ze chodzi o to zeby nie miec hardcap - ale co ten reset tak na prawde oznacza? Robisz trejdy zeby poprawic swoja sytuacje finansowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 36 minut temu, bogans2 napisał: Robisz trejdy zeby poprawic swoja sytuacje finansowa nope, bzdura @Reikai wrzucałem ping dla @january bo on najlepiej ogarnia temat resetu, ale w skrócie chodzi o to, że jeśli jesteś w okolicach balansu finansowego w okresie 3-letnim (dlatego taki okres jest w excelu) to możesz zrobić reset finansowy i wyzerować sobie twoje straty / zyski zaczynając z czystą kartą. Generalnie chodzi o sytuację, aby w miarę możliwości unikać, bądź zmniejszyć uderzenie hardcapu w czasie szczegóły są bardziej opisane w zestawieniach finansowych a więcej może napisać @january jak łaskawie tu zajrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Ile meczow liczy sie do opisow, w sensie do ktorego meczu nalezy uwzgledniac opisy? 28 rozegranych meczow? Czy wszystko do 17.12 wlacznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 4 minuty temu, Reikai napisał: Ile meczow liczy sie do opisow, w sensie do ktorego meczu nalezy uwzgledniac opisy? 28 rozegranych meczow? Czy wszystko do 17.12 wlacznie? 28 rozegranych gier, niezależnie od daty rozegrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 O co chodzi z tym terminarzem w opisach. Mam to rozpisac wedlug kalendarza z rl NBA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 1 minutę temu, bogans2 napisał: O co chodzi z tym terminarzem w opisach. Mam to rozpisac wedlug kalendarza z rl NBA? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Mozna TW teraz podpisywac? Miejsce za Bola mi sie zwolni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 14 minut temu, bogans2 napisał: Mozna TW teraz podpisywac? Miejsce za Bola mi sie zwolni Oferty dla FA można składać od 30.12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Jaka jest oficjalna decyzja rady w sprawie Aytongate? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 3 godziny temu, ernie9005 napisał: Jaka jest oficjalna decyzja rady w sprawie Aytongate? Zgodnie z CBA i naszym Regulaminem - trejd przechodzi teraz i wchodzi w życie (zawodnicy zmienią zespoły) po zakończeniu T2 utrzymując date przejścia Aytona po 15.01 zgodnie z zapisami CBA i dopasowaniem do naszych okienek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Teraz, january napisał: Imo bez sensu, co jak ktoś się tam w ciągu 2 miesięcy przecież polamie? Po prostu dealu nie ma, a jak będą to chcieli klepać między 2t A 3t to ok. Znacznie prościej. Wszyscy wyrazili zgodę na priv na takie rozwiązanie wiec co nam jako Radzie do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi