fluber Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 (edytowane) Nie wiem, czy zrobił to karpik, ale podejmuję opcję Annunoby'ego i przy okazji odrzucam opcję Evansa. Edytowane 12 Czerwca 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Nie podejmuję Broekhoffa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Na razie nie podawajcie opcji na rookie. Wszystkie stashe i decyzje rookie kontraktów są już zrobione, ale na prośbę ozzy zostały usunięte i ukażą się w późniejszym terminie. Chociaż wydaje mi się, że w sprawie stash @ozzy110 mógłbyś moje zestawienie wkleić, bo pojawia się coraz więcej pytań przed FA w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Na razie nie podawajcie opcji na rookie. Wszystkie stashe i decyzje rookie kontraktów są już zrobione, ale na prośbę ozzy zostały usunięte i ukażą się w późniejszym terminie. Chociaż wydaje mi się, że w sprawie stash @ozzy110 mógłbyś moje zestawienie wkleić, bo pojawia się coraz więcej pytań przed FA w tej sprawie. Jasne. Odszukam to co mi wysyłałeś i wstawię. Tylko do którego tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Jasne. Odszukam to co mi wysyłałeś i wstawię. Tylko do którego tematu? Proponuje ten -> Dość mocno powiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Ok. Jest tam gdzie być powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Warriors nie podejmują TO Serge'a Ibaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Atlanta na pewno podejmuje opcje White i Welsh zostaje na drugi rok two-waya, nad baconem caly czas sie zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 10 minut temu, eMeS napisał: Atlanta na pewno podejmuje opcje White i Welsh zostaje na drugi rok two-waya, nad baconem caly czas sie zastanawiam Nie możesz. Wszyscy gracze wzięci w tym temacie są waszymi RFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Knicks podejmują opcję w kontrakcie Dotsona i zostawiają na drugi rok na Two-wayu Robinsona (jeśli dobrze rozumiem to możliwe tak?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Pacers podejmują opcje Alize Johnson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Podejmuję opcję Kenrich Williams(PHX) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Podejmuję opcję Sterlinga Browna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Pistons zostawiają Gabriela na 2 rok two-waya i gwarantują umowy Swanigana, Wagnera, Mykhailiuka i Trenta Jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Celtics podejmują opcje Bojan Bogdanovic Abdel Nader Hamidou Diallo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Nadal bez decyzji Bulls @MMM2121 Patrick Patterson $ 1 645 357 Cavaliers @cvbe Tyrone Wallace $ 1 588 231 Hawks @eMeS Dwayne Bacon $ 1 618 520 Wizards @Sylvinho. Andre Iguodala $ 22 000 000 Willy Hernangomez $ 1 557 250 Andrew Bynum $ 1 645 357 Georges Niang $ 1 645 357 Nuggets @LeweBiodroSmoka Luc Mbah a Moute $ 5 711 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Nuggets nie podejmują LMaMte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Cavs nie podejmują opcji w kontrakcie Tyrone Wallace'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Nie podejmuję opcji Iguodali, Bynuma i Hernangomeza. Natomiast Niang zostaje u mnie w zespole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Bacon zostaje u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi