girlsplay2ktoo Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Hej, Czy ktoś ma w planach zakup nowej części na ps4? i planuje grać w my park? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Ja już mam preorder i urlop od następnego piątku. Gram głównie w MyTeam. MyPark niestety nie do końca czaję, bo chyba jestem za mało czarny Edytowane 7 Września 2017 przez jamalcegłacrawford Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
girlsplay2ktoo Opublikowano 7 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 a preorder której edycji? Ja w planach mam legend edition, kyrie na okładce jednak kuje w oczy. Z MyPark jest taki problem, że najlepiej grać z kimś znajomym (dlatego pytam), inaczej czekanie w kolejce, aż ktoś będzie chciał z tobą zagrać może trwać godzinami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Zwykłej. Te inne edycje są po prostu droższe, a na dobrą sprawę nic w nich nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 (edytowane) ja dobra, wstrzymuję się po zagraniu w prelude, to jest po prostu c***owe edit: poprawka, c***owo wygląda tylko mycareer, 5v5 ładnie Edytowane 8 Września 2017 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 dobra, wstrzymuję się po zagraniu w prelude, to jest po prostu c***owe edit: poprawka, c***owo wygląda tylko mycareer, 5v5 ładnie Jest coś w tym demku oprócz męczenia buły jednym zawodnikiem? Można normalny mecz z kumplem zagrać albo chociaż z kompem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Jest coś w tym demku oprócz męczenia buły jednym zawodnikiem? Można normalny mecz z kumplem zagrać albo chociaż z kompem? można zagrać 10 minut jako GSW vs CAVS bez scoreboardu, statów itd. z co chwilę wyskakującymi popupami z tutoriala. ogólnie nie warto, dłużej się ściąga niż gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 można zagrać 10 minut jako GSW vs CAVS bez scoreboardu, statów itd. z co chwilę wyskakującymi popupami z tutoriala. ogólnie nie warto, dłużej się ściąga niż gra. Czyli ta wstawka instalacyjna co zawsze. Odpuszczam, bo Destiny 2 mnie wessało. Wytrzymam jakoś do piątku bez NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) Ja od momentu w którym zapowiedzieli mam pre-order złożony. Jakby ktoś chciał pograć to walcie na Priv. Edytowane 9 Września 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Ja od momentu w którym zapowiedzieli mam pre-order złożony. Jakby ktoś chciał pograć to walcie na Priv. Jaki sklep? Masz gwarancję, że dostaniesz w piątek, a nie po weekendzie? Zawsze zamawiałem w Muve, ale tym razem krzyknęli sobie aż 280zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Jaki sklep? Masz gwarancję, że dostaniesz w piątek, a nie po weekendzie? Zawsze zamawiałem w Muve, ale tym razem krzyknęli sobie aż 280zł. Z Empika z dostawą do domu. Zamówiłem od razu jak wystawili więc zapłaciłem tylko 219+wysyłka a na stronie Empiku teraz już też jest po 280/290 więc udało mi się zaoszczędzić. Dzwoniłem do nich to mi Babka powiedziała, że jak dostaną gry do czwartku to będę miał w piątek a jeśli dopiero w piątek to dostanę w poniedziałek.. Pozostaje uzbroić się w cierpliwość i czekać.. Oby przyszło w piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Z Empika z dostawą do domu. Zamówiłem od razu jak wystawili więc zapłaciłem tylko 219+wysyłka a na stronie Empiku teraz już też jest po 280/290 więc udało mi się zaoszczędzić. Dzwoniłem do nich to mi Babka powiedziała, że jak dostaną gry do czwartku to będę miał w piątek a jeśli dopiero w piątek to dostanę w poniedziałek.. Pozostaje uzbroić się w cierpliwość i czekać.. Oby przyszło w piątek. Z Muve mi zawsze przychodziło w piątek. Chyba zamówię w Media Expercie lub Electro, ale za pobraniem, bo jak nie przyjdzie w piątek to będę jeździł i szukał po mieście, a paczkę oleję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Z Muve mi zawsze przychodziło w piątek. Chyba zamówię w Media Expercie lub Electro, ale za pobraniem, bo jak nie przyjdzie w piątek to będę jeździł i szukał po mieście, a paczkę oleję. No ja mam nadzieję, że Empik wyślę na piątek a jak nie to trudno i tak mam weekend w robocie więc stracę tylko piątek praktycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 No ja mam nadzieję, że Empik wyślę na piątek a jak nie to trudno i tak mam weekend w robocie więc stracę tylko piątek praktycznie. A ja mam urlop, który wziąłem żeby pograć w Destiny 2 i NBA, więc nie odpuszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyrie Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Ja na allegro w jakims sklepie zamawiałem za 230 z wysylka, podstawowa wersje (placenie 400 zł za jakas super hiper edycje z kasa do wydania na karty zawodników to istne szaleństwo). Bylibyscie chetni zalozyc jakis team w myplayer? Na razie mam jednego chętnego. Co do dema to mega mi weszło i myplayer i nawet ten 10 minutowy mecz, roznica w gameplayu jest ogromna Nic tylko czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Od paru lat nie ma opóźnień i na premierę zawsze gra leży sobie w Empikach i innych sklepach nie dla idiotów. Ceny takie jak przedsprzedaży lub dychę niższe (Media Expert 2 lata temu) więc już mnie na to nie złowią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
girlsplay2ktoo Opublikowano 15 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 dla tych którzy mają zamiar pograć w MyCareer, jakiego gracza planujecie stworzyć? i co z dual archetype? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 w nba 2k18 jest tych kilkanascie nowych classic teamow ( miami 9 6/97 , knicks 98,99) ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
girlsplay2ktoo Opublikowano 15 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 2015-16 Golden State Warriors 2010-11 Dallas Mavericks 2011-12 New York Knicks 2010-11 Chicago Bulls 2007-08 New Orleans Hornets 2013-14 Indiana Pacers 2007-08 Denver Nuggets 2011-12 Oklahoma City Thunder 2001-02 Sacramento Kings 2003-04 Los Angeles Lakers 2005-06 Memphis Grizzlies 2012-13 Memphis Grizzlies 2001-02 New Jersey Nets 2004-05 San Antonio Spurs 1996-97 Miami Heat 1998-99 New York Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi