delfin Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Woj już podał na tt potencjalne top 6. Nie wrzucam żeby nie spoilowac, ale dużych niespodzianek nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 myslicie, ze Atlanta poszlaby na DSJ + #5 + dopelnienie za #3 i Schrodera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 A mavs by poszlo na cos takiego? Dla mnie w zyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 No nie wiem, taki zly jestem ze Mavs spadlo na #5, ze to sie nie dzieje. Dla mnie Doncic i JJJ to sa zawodnicy zupelnie innej klasy niz reszta i chyba bylbym w stanie tego DSJ poswiecic szczerze mowiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Ale to są tylko jego typy według tego co słyszał. Bo sam nie będzie spoilerował picków dziś I dziwne że przy 1,2,3 są wypisane kluby które wybierają z tym pickiem a z 4 nie ma wypisanego Memphis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 (edytowane) Dostanie drugiego picku to był chyba test dla Kings od NBA żeby zobaczyć, czy nadal są c***owi. Zdecydowanie są. Następnym krokiem powinna być likwidacja tego klubu. Edytowane 21 Czerwca 2018 przez Karwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 @Karwan nie wiem czy o to Ci dokładnie chodzi, ale ja też mam wątpliwości czy Bagley z 2 to jest dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Moje typy (nie życzeniowe tylko jak przebiegnie draft): 1. Ayton 2. Bagley 3. Doncic 4. JJJ (będą starali się za wszelką cenę go gdzies wymienić, jeżeli zostanie im Doncic to nigdzie go nie puszczą) 5. Bamba 6. Young (zaryzykują z nim, to jest specyficzna organizacja, stawiali na Paytona to postawią i na niego) 7. Porter (jest ryzyko jest zabawa) 8. Carter 9. Mikal (i trade z NYK) 10. Knox 11. Sexton 12. Smith 13. SGA 14. Bridges Miles. ... 42. (nie może być inaczej), marzy mi się Okogie ale nie dotrwa do tego miejsca, KBD to samo, może osunie się Thomas (w co też wątpie), mój typ to Jacob Evans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Ogólnie beka z Woja i Shamsa. Obiecali nie spoilerować w czasie draftu to machnęli BIG SPOILER ponad 3h przed ;d Nic nowego nie napisali tbh. A Kings idą w fit, zobaczymy za 3-4 lata jak na tym wyjdą. IMHO Bagley jest niedoceniany, ale zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Kto wie, czy największymi wygranymi draftu nie będą... Byki. Porter z siódemką może być śmiało najlepszym graczem tej klasy, jeśli tylko zdrowie mu dopisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Nie będzie. Shai raczej pójdzie wcześniej niż z 13, może nawet Knicks zaskoczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Kto wie, czy największymi wygranymi draftu nie będą... Byki. Porter z siódemką może być śmiało najlepszym graczem tej klasy, jeśli tylko zdrowie mu dopisze. Życzę mu tego bo gość ma potencjał na bycie czołową postacią ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Hm moje typy, kategoria "najlepsi za 5 lat": 1. Bamba 2. Doncic 3. Porter (jeśli zdrowie pozwoli) W reszcie aż takiego dużego star potential nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 O ktorej dokładnie startuje draft? Nie wiem, czy się klaść, czy czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 O ktorej dokładnie startuje draft? Nie wiem, czy się klaść, czy czekać O 7 PM ET czyli za godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Będzie ta transmisja w c+ w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Ma ktoś jakiegoś streama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 http://grandmastreams.live/espn.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 http://ripple.is/nba/2827-nba-draft-2018-espn2 tu do ESPN2 jak coś.Cavs podobno cały dzień próbowali wbić się do TOP4, ale nie przeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Ayton już się jak pajac zachowuje:) mysli ze jest embiidem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi