tangiers Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 W imieniu Miami Heat dziekuje za ostatnie 4 lata gry i zycze powodzenia w nastepnym rozdziale kariery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Niezmiennie miło mi ogłosić, iż mamy nowego GMa Suns @Lucas przechodzi na zasłużona emeryturę (choć mam nadzieje, ze jeszcze wróci kiedyś do nas ) i oddaje Suns w ręce @Eryko Jak zwykle - przywitajmy ciepło i pomóżmy mu ponownie wdrożyć się w beGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Powodzenia Eryko i dzięki wszystkim za grę, być może do zobaczenia kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Godzinę temu, Lucas napisał: Powodzenia Eryko i dzięki wszystkim za grę, być może do zobaczenia kiedyś Duża Szkoda. Świetny stabilny GM. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Poszły maxy dla Paula i DeAndre. Kawhi dzwonił - George potwierdził, że podpisze. Więc dziękuję obydwu panom za prolongatę umów. ***Kultura Organizacji*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 (edytowane) 8 minut temu, Pablo81 napisał: Poszły maxy dla Paula i DeAndre. Kawhi dzwonił - George potwierdził, że podpisze. Więc dziękuję obydwu panom za prolongatę umów. ***Kultura Organizacji*** Ja tez dzwoniłem do Paul George i przyjął zaproszenie na rozmowę, mówił ze jest otwarty na powrot do Pacers, ciekawe kogo okłamał Edytowane 8 Lipca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Jak dzwoniłem do George’a to powiedział mi ze kłamał Was obu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 25 minut temu, RonnieArtestics napisał: Ja tez dzwoniłem do Paul George i przyjął zaproszenie na rozmowę, mówił ze jest otwarty na powrot do Pacers, ciekawe kogo okłamał Bordowy max jest jednak wyzszy, poza tym Kawhi gra w Chicago. Paul podkreślił też w rozmowie z KL, że jest wdzięczny, iż w Bulls mógł spokojnie przejść rehabilitację i stwierdził, że nie może doczekać się wspólnej gry z Leonardem. Więc chyba coś opacznie zrozumiałeś 19 minut temu, ignazz napisał: Jak dzwoniłem do George’a to powiedział mi ze kłamał Was obu. No ja nie dzwoniłem. Dzwonił przyjaciel Kawhi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Paul George właśnie ożenił się z nowojorską striptizerką, więc tylko Brooklyn i Knicks wchodzą w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 11 minut temu, fluber napisał: Paul George właśnie ożenił się z nowojorską striptizerką, więc tylko Brooklyn i Knicks wchodzą w grę. Ewentualnie jeszcze zespół Hardena. Grałby wtedy ze „szwagrem” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 2 godziny temu, fluber napisał: Paul George właśnie ożenił się z nowojorską striptizerką, więc tylko Brooklyn i Knicks wchodzą w grę. A lokalizacje mialy nic nie znaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 A taki dobry chłopak był https://basketball.realgm.com/wiretap/267844/Devonte-Graham-Arrested-Charged-With-DWI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 14 minut temu, ozzy110 napisał: A taki dobry chłopak był https://basketball.realgm.com/wiretap/267844/Devonte-Graham-Arrested-Charged-With-DWI Charlotte Hornets informują, że w związku z ostatnimi wydarzeniami Devonte Graham ląduje na trading blocku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Ja spoko gość. Detroit to docenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 W dniu 8.07.2022 o 12:37, fluber napisał: Charlotte Hornets informują, że w związku z ostatnimi wydarzeniami Devonte Graham ląduje na trading blocku. Devonte Graham opuści Charlotte w najbliższym okienku transferowym, sources said. Ponadto Hornets zrezygnowali że, starań o podpisanie Milesa bridgesa z powodu stawianych mu zarzutów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Domantas Sabonis seems to be excited about the current core of Warriors and is hoping for an extension to his contract with the Warriors. He's ready to put together a team in this line-up with young players who would be in their prime like him, along with Lavine, Ingram and the newcomers Tyus Jones and Mark Williams. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Are You gonna maxed him… someone said Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Money is not a priority for Sabonis, he appreciates the culture of the Warriors organization, young core and the weather, he is ready to take a little paycut so he can try to build something with the other young stars. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Charlotte Hornets dziękują Russellowi Westbrookowi za ogromny wkład w rozwój organizacji i zapewnienie 2 awansów z rzędu do playoffs co zdarzyło się pierwszy raz od 20 lat w Charlotte. Z uwagi na ogromne zasługi zawodnika, nie oferowalismy go w żadnych wymianach. Niestety nie jestem w stanie, z uwagi na hard cap, zapewnić westbrookowi walki o playoffs w najbliższym sezonie i tym samym pozwalamy mu na wybór organizacji do której chce dołączyć walczyć o mistrzowski pierscien lub walkę na fa o dluzszy kontrakt jeżeli taka będzie jego wola. Russell, dziękujemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 (edytowane) Gratulacje dla Sandro i Tariego. Całe Detroit Pistons liczy na taką formę w trakcie sezonu regularnego. Również gratulacje dla pozostałych zawodników. Edytowane 19 Lipca 2022 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi