LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Kończę swój udział z grą z beGM, zatem proszę mnie nie oznaczać, jak i pozmieniać, jeśli gdzieś np widnieję jako GM (jak jest chyba w arkuszu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 3 minuty temu, mac napisał: Kończę swój udział z grą z beGM, zatem proszę mnie nie oznaczać, jak i pozmieniać, jeśli gdzieś np widnieję jako GM (jak jest chyba w arkuszu). +1 został Laf w Minnesocie, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Ogłaszam że w związku z odejściem dwóch gm-ow Minnesoty oświadczam, że Jak komuś za miesiąc w Radzie przyjdzie do głowy dać któremuś z nich Milwaukee albo Warriors albo inny zespół który będzie potrzebował gm-a to sam odejdę z tej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Aktualnie jest tylko jeden zespół który szuka GM - GSW mam nadzieje ze w najblizszym czasie żadnych innych nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 3 minuty temu, fluber napisał: Ogłaszam że w związku z odejściem dwóch gm-ow Minnesoty oświadczam, że Jak komuś za miesiąc w Radzie przyjdzie do głowy dać któremuś z nich Milwaukee albo Warriors albo inny zespół który będzie potrzebował gm-a to sam odejdę z tej zabawy. oświadczam ze mam w pizdzie begm już powodzenia! Teraz, Szulim napisał: Aktualnie jest tylko jeden zespół który szuka GM - GSW mam nadzieje ze w najblizszym czasie żadnych innych nie będzie obstawiam ze po dzisiejszych postach po północy będą jeszcze Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 W dniu 7.03.2022 o 09:32, Qcin_69 napisał: Laf został już ukarany wewnątrz Organizacji, kara jest dotkliwa i bolesna Będzie musiał prowadzić minnesote sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 11 minut temu, Qcin_69 napisał: oświadczam ze mam w pizdzie begm już powodzenia! obstawiam ze po dzisiejszych postach po północy będą jeszcze Jazz Ogromna strata dla beGM. Liczyłem raczej ze samodzielnie obejmiesz klub niż ze opuścisz nasze grono. Ale odczekam. Trudno się olewa swój koncept. Ochłoniesz do 1 kwietnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Wyczuwam s&t Tatuma za Paula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 I powtórzę. Nie wierze w te odejścia. Albo plan B aby robić to samo bez podpisywania swoim nickiem działania albo chwilowe zaćmienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 2 minuty temu, LAF napisał: Ogarnie się ; ] Krążą plotki że minnesota ma zaoferować Indianie i @RonnieArtestics sign and trade Chrisa Paula za tatuma. Czy możesz to potwierdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) Qcin za dużo kombinuje aby tak ot to odrzucić taki deal bycia w grze a nie tego gowna z cp3 Edytowane 9 Marca 2022 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: Wyczuwam s&t Tatuma za Paula Timing:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Teraz, ignazz napisał: I powtórzę. Nie wierze w te odejścia. Albo plan B aby robić to samo bez podpisywania swoim nickiem działania albo chwilowe zaćmienie. nie, to oficjalne, zaraz opuszczę forum xd tylko najpierw kilka screenow z nieprzekupna Rada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Teraz, Qcin_69 napisał: nie, to oficjalne, zaraz opuszczę forum xd tylko najpierw kilka screenow z nieprzekupna Rada Całe forum? Mnie te screeny nie obchodzą. Nawet mi powieka nue mrugnie. Nie wiem o co kruszysz kopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Teraz, LAF napisał: ? No wymiana Tatum za CP to masakra niecwarta komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: nie, to oficjalne, zaraz opuszczę forum xd tylko najpierw kilka screenow z nieprzekupna Rada Tak, tak, słyszeliśmy, o północy żebyś zdążył spreparowac swoje fejki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Teraz, LAF napisał: Chodzi o te supermaxy i maxy dla trio ? Wyciągnąłem wnioski z tamtego okresu Pisałem Do GM Minny nie FO Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 z całą moją sympatią do LAFa przejęcie Soty przez jego osobę powinno być poddane głosowaniu, nic osobistego, ale chłopak nie ma najlpszpej historii jako samodzielny GM można było w ogóle było przekazać team innej osobie bez zgody większości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi