kungfubestia Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Sources: M.Gasol dyskutował z GM Memphis nad przyszłością i kierunkiem rozwoju organizacji, jego miejscem w zespole i ewentualnej możliwości wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 K.C. Johnson @KCJHoop 1 min ago According to my sources inside Bulls organisation, the team is targeting veteran presence in free agency. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Sources: Knicks prowadzą rozmowy związane ze sprowadzaniem do klubu gracza pochodzącego z NY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Sources: Knicks prowadzą rozmowy związane ze sprowadzaniem do klubu gracza pochodzącego z NY. Rozmowy są coraz bardziej zaawansowane donosi m.in Frank Isola i Ian Begley. Brak jak jednak konkretnych informacji o jakiego zawodnika chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Rozmowy są coraz bardziej zaawansowane donosi m.in Frank Isola i Ian Begley. Brak jak jednak konkretnych informacji o jakiego zawodnika chodzi. Sourcy donoszą, że pojawił się inny zespół, który wtrącił się w te rozmowy. Niestety nie wiadomo jaki to zespół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Wolność mediów została zabita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Usuń to. no i terap pytanie co to bylo ktoś zrobil screena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Wolność mediów została zabita Ogranicza nas format. Takie wstawki trzeba przemyśleć, co można, a co nie z punktu widzenia forumowej zabawy. Może spróbuj z "Gracz x... cieszy się dużym/małym zainteresowaniem" to jest bezpieczne. Będziemy mieli swój 1 news insiderki, ale reszta do spokojnego przemyślenia, żeby nie wpływać na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Dzwonić po Kijowskiego? Już jedzie do Springfield Ile ofert już masz i jak coś czyich brak ;p MC to kontrolował / ja nie mam pojęcia kto gra w to w ogóle / od ostatniego updejtu do MC doszły 2 oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Już jedzie do Springfield MC to kontrolował / ja nie mam pojęcia kto gra w to w ogóle / od ostatniego updejtu do MC doszły 2 oferty Jak to do MC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Jak to do MC? no jemu słałem/updejtowałem listę osób, które wysłały oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Czyli brakuje 2 ofert jeśli dobrze liczę i są to ozy i bulek prawdopodobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Czyli brakuje 2 ofert jeśli dobrze liczę i są to ozy i bulek prawdopodobnie. ozzy wysłał (Pistons) bulek nie Jako, że nie jest to wiedza tajemna to tutaj lista ofert jakie dostałem: MarcusCamby shevcu Tecu Ignazz Tomek9248 cris155s LAF tanglers MJ1 BothTemasP.... Regis RonnieArtesticus czlowiek morza Sylvinho Longer01 SlaKB Rijo january kucio Rappar* ozzy110 karpik TuPalnik kungfubestia qcin więc 25 * - oferta rozpatrywana pod kątem trollingu (przez stosowane żuri) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Brakuje kolader (PTB) Bulek (HOU), eMes (ATL) I LBS (DEN) oraz dnc (ORL) mówili, że im starczy już. Czyli, na moim Złóż z Bardzo ciekawy projekt, chętnie przygarnę Hawks. Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Brakuje kolader (PTB) Bulek (HOU), eMes (ATL) I LBS (DEN) oraz dnc (ORL) mówili, że im starczy już. mam dziwne wrażenie, że kolader mógł do mnie pisać, że o nikogo nie walczy w tej rundzie (i skasowałem to, żeby zmniejszyć burdel ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 mam dziwne wrażenie, że kolader mógł do mnie pisać, że o nikogo nie walczy w tej rundzie (i skasowałem to, żeby zmniejszyć burdel ) Ja znów mam dziwne wrażenie, że w Portland nawet wydrukowali już nawet kontrakty do podpisania ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Sourcy mówią, że Utah Jazz już niedługo prześlą zaktualizowaną listę do 3.tury FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 eMeS to filgarz. Zawsze wysyła na ostatnią chwilę. Pelicans wciąż nie wysłali poprawionej oferty o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi