MarcusCamby Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Przepis o rookies i braku dealowania nimi jest martwy i dla mnie do pominięcia. Do kiedy okienko, szefie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) Przepis o rookies i braku dealowania nimi jest martwy i dla mnie do pominięcia. Właśnie nie jest martwy, bo teraz, w trakcie FA blokuje możliwość pewnych ruchów, np w celu wyczyszczenia kontraktów. Przy okazji napiszę, że zapoznałem się z regulaminem. Edytowane 27 Lipca 2017 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Tylko ci gracze teoretycznie mogliby wciąż być niepodpisani i deal byłby prawami do nich. Ja już się w tym gubię, bo jeszcze niedawno był pomysł, że rookies są automatycznie podpisywani w dniu draftu. Moim zdaniem jakieś ograniczenia powinny być, żeby przynajmniej troszkę ograniczyć lawinę wymian. A najprościej założyć, że rookies nie są na wymianę w lipcu, bo nikt się w tym nie pogubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Ja już się w tym gubię, bo jeszcze niedawno był pomysł, że rookies są automatycznie podpisywani w dniu draftu. Moim zdaniem jakieś ograniczenia powinny być, żeby przynajmniej troszkę ograniczyć lawinę wymian. A najprościej założyć, że rookies nie są na wymianę w lipcu, bo nikt się w tym nie pogubi. Też mi się wydaje, że 1st roundery miały być od razu podpisane, a ci z drugiej rundy mogli być później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 To juz nie tankujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) To juz nie tankujesz? ? Jabari do ASW nie gra. Edytowane 27 Lipca 2017 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Hmm na pewno tak ustaliliśmy, bo przecież cały deal z Foxem już był po drafcie? Chyba że to było ustalenie post factum albo ustalenie na okres cały FA (sam lipiec bez sensu). Były takie dyskusje po fakcie, jak zwykle nie doszło do wiążących konkluzji. I czemu sam lipiec jest bez sensu, skoro w NBA nie można ruszać rookies przez 30 dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) ? Jabari do ASW nie gra. Wiem ale te konteakty podpisane plus Parker z marszu robia te ekipe poza top3 (Parker po powrocie) Edytowane 27 Lipca 2017 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Wiem ale te konteakty podpisane plus Parker z marszu robia te ekipe poza top3 (Parker po powrocie) Nie zartuj, Delly i Teletovic to ujemna wartość. Parker po kontuzji na początku też będzie ujemny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Nie zartuj, Delly i Teletovic to ujemna wartość. Parker po kontuzji na początku też będzie ujemny. Tych dwoch wafli to nie ale Green, Stanley, Parker, Monk daja kopa tej ekipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Tych dwoch wafli to nie ale Green, Stanley, Parker, Monk daja kopa tej ekipie Nie wiem czy będą w TOP3, ale Parker po kontuzji na pewno im na początku w wygrywaniu nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Bo u nas tak naprawdę dochodzi do aberracji czasowej z FA + przecież terminy poszczególnych rund FA są zbędne. No to może być w ogóle na czas 4 tur FA, ewentualnie na czas tur 2-4, bo w przyszłym roku chciałbym jednak, żeby można było robić takie rzeczy jak s&t czy też po prostu nie musieć robić całego cap space przed daną turą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Tych dwoch wafli to nie ale Green, Stanley, Parker, Monk daja kopa tej ekipie no Stanley ja mam nadzieję, że się ogarnie,ale kto wie Monk to rookie więc tu trzeba poczekać Green pomoże to fakt, ale to tylko fajny 3andD roles Jabari do lutego/marca jest out podobno tak więc czołg sobie jedzie, może nie na top3 ale top5 spokojnie no i moje koronne argument za tankowaniem - moim starterem na pg jest Mudiay - nie mam za bardzo rim protectorów, dużo wskazuje, że to będzie bottom3 obrona w lidze czyli plan jest żeby pograć trochę widowiskowej ofensywnej up tempo koszykówki z Benderem na centrze, Bookerem i Monkiem, ale jednocześnie nie wygrać za dużo spotkań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Ok to mam konkurencje w dywizji na najgorsza ekipe ale moj Smith sam swiata nie zbawi, nie ma szans ;-) swoja droga chlopak zagral fajna lige letnia i od razu oferty sie posypaly, hajp sie zrobil oby zdrowie mu dopisalo bo jebaniutki stradznie w araku przypomina Westbrooka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Ok to mam konkurencje w dywizji na najgorsza ekipe ale moj Smith sam swiata nie zbawi, nie ma szans ;-) swoja droga chlopak zagral fajna lige letnia i od razu oferty sie posypaly, hajp sie zrobil oby zdrowie mu dopisalo bo jebaniutki stradznie w araku przypomina Westbrooka Ty to chyba masz skład na bezsprzeczną jedynkę w drafcie. Podjarka na Smitha zrobiła się już trochę nazbyt przesadzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) Ok to mam konkurencje w dywizji na najgorsza ekipe ale moj Smith sam swiata nie zbawi, nie ma szans ;-) swoja droga chlopak zagral fajna lige letnia i od razu oferty sie posypaly, hajp sie zrobil oby zdrowie mu dopisalo bo jebaniutki stradznie w araku przypomina Westbrooka muszę przyznać, że chyba masz dużą szansę być wyżej ode mnie w tankathonie ale w sumie kto wie - może zwłoki Denga i parsonsa nagle ożyją i zaczną nakurwiać i ci cały plan zepsują Podjarka na Smitha zrobiła się już trochę nazbyt przesadzona. oj no to zobaczysz bo ja też oferowałem dość dużo za Smitha, ale shevcu chyba wszystkim odmawiał i ja się tam nie dziwię generalnie koleś o atletyźmie Rose'a/Westbrooka, ktory wygląda na to, że będzie lepszym podającym i lepiej rzucał miałem go top2 przed draftem, a teraz się zastanawiam czy nie będzie lepszy niż Fultz Edytowane 27 Lipca 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Sources: Bucks raczej nie uderzą po Reddicka, bardziej zależy im na PFie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Ty to chyba masz skład na bezsprzeczną jedynkę w drafcie. Podjarka na Smitha zrobiła się już trochę nazbyt przesadzona. Przesadzona czy nie, u mnie byl zaraz po Fultzie. Dlatego ze ostal sie az do #5 to sporo szczescia z mojej strony. Teraz dobry pick 2018 i 2019 no a potem dobre FA i Kings na swoje wyjda ;-) muszę przyznać, że chyba masz dużą szansę być wyżej ode mnie w tankathonie ale w sumie kto wie - może zwłoki Denga i parsonsa nagle ożyją i zaczną nakurwiać i ci cały plan zepsują oj no to zobaczysz bo ja też oferowałem dość dużo za Smitha, ale shevcu chyba wszystkim odmawiał i ja się tam nie dziwię generalnie koleś o atletyźmie Rose'a/Westbrooka, ktory wygląda na to, że będzie lepszym podającym i lepiej rzucał miałem go top2 przed draftem, a teraz się zastanawiam czy nie będzie lepszy niż Fultz Gameplan i tak bedzie taki ze bedzie grala w pierwszej kolejnosci mlodziez dlatego te zwloki to lawka i nic wiecej. Na Parsonsa to juz licze ze te kolana sie posypia kompletnie i bedzie medical i odesla go na emeryture. Chyba proponowales najwiecej ale zal mi calego sezonu tankowania i jakos przelkne te kontrakty scrubow. Najwazniejsze to jeszcze sie dobudowac i zeby Vargley szedl w 2019 bo psuje mi koncepcje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Sources: Bucks raczej nie uderzą po Reddicka, bardziej zależy im na PFie. A został jeszcze jakiś ciekawy? Bo to co zostało to nie jest coś za co warto było poświęcać Parkera i 1st pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 A został jeszcze jakiś ciekawy? Bo to co zostało to nie jest coś za co warto było poświęcać Parkera i 1st pick. Przecież ja nie robiłem miejsca na to Free Agency tylko na kolejne. Na Reddicka też nie warto poświęcać Parkera i picku, ale ten offseason jest na przeczekanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi