shevcu Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Czyli Bulls przebudowa part 2 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Bulls postanowili przebudować skład i czekają na sensowne oferty za m.in za McColluma oraz Whiteside'a i Carrolla. Bardzo mnie ciekawi, co tak Cię odrzuca od obecnych Bulls i w jaką stronę chcesz uderzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timi Hardaway Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Głównie to , że chcę budować drużynę po swojemu. Od zera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Tylko spokojnie, bo sytuację wyjściową masz fajną, nie wywalaj McColluma i Hassana za frytki. + pamiętaj jak coś, że za Clarksona się nie płaci, tylko dopłaca do tego by ktoś go wziął A brak Clarksona w składzie obniża ilość wygranych. Taki perk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) McCollum jest wart tam najwięcej za Hassana to bym nie dał zbyt wiele - nie na tej kurewskiej umowie ogólnie za klasycznego centra się nie powinno płacić w tych czasach więcej niż 20 mln - wyjątkiem jest chyba tylko Gobert i może Marc Gasol edit: no i Jokic, ale on jest tak nieklasyczny, że zapomniałem dodać Edytowane 27 Lipca 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 McCollum jest wart tam najwięcej za Hassana to bym nie dał zbyt wiele - nie na tej kurewskiej umowie ogólnie za klasycznego centra się nie powinno płacić w tych czasach więcej niż 20 mln - wyjątkiem jest chyba tylko Gobert i może Marc Gasol edit: no i Jokic, ale on jest tak nieklasyczny, że zapomniałem dodać Wreszcie! Od dawna to powtarzam,że klocek pod kosz, co tylko stawia ściany i czasem coś zbiera, nie może kraść 1/5 salary,bo to marnotrawstwo. Gasol też taki w sumie klasyczny nie jest. Od dawna grał mnóstwo na półdystansie (czasem nawet za dużo) a ostatnio dołożył całkiem przyjemną 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 McCollum jest wart tam najwięcej za Hassana to bym nie dał zbyt wiele - nie na tej kurewskiej umowie ogólnie za klasycznego centra się nie powinno płacić w tych czasach więcej niż 20 mln - wyjątkiem jest chyba tylko Gobert i może Marc Gasol edit: no i Jokic, ale on jest tak nieklasyczny, że zapomniałem dodać Ciekawe jak zatem rynek wyceni Embiida jak będzie zdrowy, bo jak kolejna kontuzja to chyba sam ze sobą będę licytował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timi Hardaway Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Ja bym tak nie powiedział. Hasan to jest topowy center w tej lidze. Ilu jest lepszych od niego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Ja bym tak nie powiedział. Hasan to jest topowy center w tej lidze. Ilu jest lepszych od niego ? Gobert, Gasol, KAT, DMC, Jordan - bo wyzej skacze ;-), Jokic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timi Hardaway Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Jordan ? nie żartujmy. Jokic też na ten moment jeszcze nie. DMC pewnie tak i Gasol. Gobert w czym jest lepszy oprócz bronienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Gobert w czym jest lepszy oprócz bronienia ? we wszystkim? Hassan za 18-20 baniek byłby fajnym assetem dla drużyny potrzebującej rim protectora ale za 26-27 już taki fajny nie jest btw Tangiers mi go jakiś czas temu proponował to myślałem, że mu chodzi o salary dump i chciałem jeszcze od niego za to pick i nie dlatego, że jestem jakimś żydem czy handlarzem wyłudzaczem, ale jak zobaczyłem te 27 baniek to się wystraszyłem, że drużyny nie będzie jak zbudować za resztę hajsu no i inna kwestia, że Hassan ma z deklem i jest trochę gościem od pustych statsów i efektownych bloków, do tego czarną dziurą w ataku + jego track record dobrej gry jest na tyle krótki, że może coś tam się dziwnego wydarzyć i zacznie grać kupę - przy Jordanie i Gobercie już takich obaw nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timi Hardaway Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Jordan to tytan intelektu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Jordan to tytan intelektu ? a nie wiem ale wiesz, jakiś jest powód tego, że Hassan zanim się odnalazł na nowo w Heat musiał grać m.in. w Libanie i nie mówię, że to zły zawodnik - wręcz przeciwnie, jest chyba mocno plusowy, ale nie w tym rzecz, bo jako asset jest taki sobie właśnie przez tę umowę i to w jakim kierunku idzie liga, czyli Durant i James grający na C w finałach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Tylko spokojnie, bo sytuację wyjściową masz fajną, nie wywalaj McColluma i Hassana za frytki. + pamiętaj jak coś, że za Clarksona się nie płaci, tylko dopłaca do tego by ktoś go wziął To Clarkson już nie jest game changerem, jak jeszcze niedawno próbowałeś Nam wmówić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Sixers po przegraniu walki o jedyny cel na lato, czyli Jamesa Johnsona, nie planują wielkich wydatków. Celują w jednego wysokiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Podrzućcie jakieś ploteczki z swoich klubów co by nudno nie było . Bucks są bardzo aktywni w rozmowach z różnymi klubami, niedługo może dojść do wymian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Bucks are finalizing deal with Suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) Plotki głoszą, że Pistons i Bulls dogadali się co do wymiany w której udział mają brać Lauri Markkanen i C.J. McCollum. Niestety wymiana nie może być jeszcze sfinalizowana z powodu blokady transferowej na kontrakcie Fina Edytowane 27 Lipca 2017 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 To ogłoście, a w sierpniu przeprowadźcie. Kiedy kończy się okres transferowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi