Skocz do zawartości

BothTeamsPlayedHurd

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, gizior napisał(a):

Cześć, jako totalny nowicjusz BeGMowy chciałem się przywitać. W NBA siedzę od 1989r., ale dopiero jak mi Byki wydały Ayo to zarejestrowałem się na forum i po owocnej, pouczającej, zachęcającej i przedstawiającej o co w tym wszystkim chodzi rozmowie z @Alonzopostanowiłem podjąć wyzwanie bycia GM. Jako wieloletni kibic Bulls do Charlotte w sumie było mi blisko, choćby z uwagi na MJ. Postaram się osiągnąć z zespołem więcej niż on 😜

Co prawda przez te wszystkie lata kwestie związane z CBA, salary, zawiłościami kontraktowymi były mi zupełnie obce, ale z pomocą (na razie @Alonzo) wiem już trochę więcej i postaram się zbliżyć te tajniki w najbliższym czasie, żeby nie zawieźć oczekiwań całej organizacji Hornets 😁

Skład mam do lekkiej poprawy 😉 mam nadzieję że najbliższy draft mi w tym pomoże, mam też sporo picków 2nd, co daje dodatkowe możliwości.

Opisu co prawda nie jestem zmuszony jeszcze robić, ale coś tam z zaoferowaną mi pomocą wytworzę.

powodzenia.

ja na miejscu hornets szedłbym w mocny tank. zostawił Reavesa i Hendersona, reszta w handel i w lato poza draftem atakował wolną agenturę :)

19 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

powodzenia.

ja na miejscu hornets szedłbym w mocny tank. zostawił Reavesa i Hendersona, reszta w handel i w lato poza draftem atakował wolną agenturę :)

Dzięki za radę 👍

33 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Witamy i życzmy cierpliwości

czy Hornets to aby nie za ciężki projekt dla totalnego nowicjusza?

Pierwotnie miało być Phoenix, ale okazało się że @Tecu jednak nie będzie oddawał drużyny, Miami ma presję wyniku i w związku z tym ktoś 😉 mi to odradził, Dallas nie chciałem (Trae i Davis), więc zostało Charlotte i Sacramento, ale jako kibic Bulls jakoś bliżej mi do Charlotte 😜, a dodatkowo roster i salary na następny sezon bardziej mi w Charlotte pasowały. 

17 minut temu, gizior napisał(a):

Dzięki za radę 👍

Pierwotnie miało być Phoenix, ale okazało się że @Tecu jednak nie będzie oddawał drużyny, Miami ma presję wyniku i w związku z tym ktoś 😉 mi to odradził, Dallas nie chciałem (Trae i Davis), więc zostało Charlotte i Sacramento, ale jako kibic Bulls jakoś bliżej mi do Charlotte 😜, a dodatkowo roster i salary na następny sezon bardziej mi w Charlotte pasowały. 

A to można nie oddawać zespołu w którym jest się tymczasowym GM?

13 minut temu, Alonzo napisał(a):

Dla Tecu Phoenix jest teamem nr 1. Do przejęcia jest jbc Philladelphia 76ers - tak to wygląda. 

Zaszła po prostu pomyłka na łączach 😉 początkowo myślałem że jest na odwrót...