Tecu Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Wszystkim bez wyjątku, Uśmiechniętych, pogodnych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia. Dużo Zdrowia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Święta, Święta i odnawiają się stare przyjaźnie. Minnesota i Orlando ponownie przyjaciele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 4 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): Święta, Święta i odnawiają się stare przyjaźnie. Minnesota i Orlando ponownie przyjaciele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 @Alonzo Jako, że chyba sporo o mnie myślałeś w Święta, niestety raczej jako postaci negatywnej to życzę Ci indywidualnie: - niech Ci się spełni marzenie o świetnej formie Twoich liderów w PO - niech Ci się spełni marzenie o wyeliminowaniu mnie z PO - niech wreszcie upadnie mit oszukanych Magic - niech wreszcie wszyscy zobaczą NBA Twoimi oczami - niech Ci się spełni marzenie o pięknych PO Joela Embiida, bo rzecz jasna wolałabyś mnie wyeliminować w pełnym składzie a nie przez kontuzje - zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 2 minuty temu, Tecu napisał(a): @Alonzo Jako, że chyba sporo o mnie myślałeś w Święta, niestety raczej jako postaci negatywnej to życzę Ci indywidualnie: - niech Ci się spełni marzenie o świetnej formie Twoich liderów w PO - niech Ci się spełni marzenie o wyeliminowaniu mnie z PO - niech wreszcie upadnie mit oszukanych Magic - niech wreszcie wszyscy zobaczą NBA Twoimi oczami - niech Ci się spełni marzenie o pięknych PO Joela Embiida, bo rzecz jasna wolałabyś mnie wyeliminować w pełnym składzie a nie przez kontuzje - zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia Nie Tecu, opis robiłem dziś rano, a jedyne czego bym chciał to uczciwego podejścia grających do gry. Zdrowia i formy - i Tobie i Twoim graczom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Dziekujemy Bojanowi za niezbedny wklad w zeszloroczny 6 seed I fajna serie z Mavs. Zyczymy powodzenia w Indianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 najpiękniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Jokić pod wrażeniem siły heat https://x.com/BronGotGame/status/1740454284708511910?s=20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Dejounte Murray has removed his suns profile pic, taken the suns out of his bio, and removed all his suns related posts. Laker soon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 wszystkiego k**** dobrego od backupu SG/SF Minnesoty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 https://www.google.com/amp/s/www.cbssports.com/nba/news/ricky-rubio-announces-retirement-from-nba-after-cavaliers-buyout-im-still-working-on-my-mental-health/amp/ Dzięki przyjacielu za to że mogłem oglądać Twoja grę przez tyle sezonów, jedyne czego żałuje to że nie było nam dane wspólnie podbić NBA tutaj w Memphis! Obyś wrócił do zdrowia i podbijał jeszcze Europejskie parkiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 3 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): Cp3 złamana ręka. Kupię. @tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Spurs kupia rozgrywajacego. Może być mocne nazwisko ale z kontuzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 no elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 11 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no elo a gdzie Podziemski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Teraz, Qcin_69 napisał(a): a gdzie Podziemski? na bank 13 i to dlatego, że Kerr to pała i się późno jorgnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi