Szulim Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Z arkusza wychodzi, że nie masz cap space. Sam napisałeś przed chwilą, że się go pozbyłeś. Mam - nie tylko ty jesteś człowiekim honoru na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: a gołębie wolno latają w taka pogodę wolno latają ale szybko srają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Polecam nie patrzeć na arkusz bo od godziny 10 mam tylko telefon a jeszcze spędziłem połowę tego czasu w szpitalu z moją rodzicielką zdrowia dla mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 3 minuty temu, Szulim napisał: Mam - nie tylko ty jesteś człowiekim honoru na tym forum no są jeszcze np ja czy qcin, tak że sporo nas jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Teraz, mac napisał: no są jeszcze np ja czy qcin, tak że sporo nas jest prawda. Sa ludzie honoru i jest człowiek morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Ale bym chętnie usunął te dwa potwierdzenia wyrównania gdybym miał moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 @Eld dasz radę coś z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Ale bym chętnie usunął te dwa potwierdzenia wyrównania gdybym miał moda Teraz, Ashigaru napisał: @Eld dasz radę coś z tym zrobić? Które? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Ale bym chętnie usunął te dwa potwierdzenia wyrównania gdybym miał moda dlaczego? narzekacie że nie potwierdzamy i się dziwisz że nie ? Skoro mamy potwierdzić po to by ktoś okazał wyższośc i to usunął? masakra, Ty chyba też śmiałeś się że daliśmy Rob Willowi za dużo jak i miałeś pretensję że Aytonowi za mało z kolei? Ozzy, może jesteś trochę do minny za bardzo uprzedzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 (edytowane) 1 minutę temu, Eld napisał: Które? @ozzy110 te z tematu z ofertami, tak? Edytowane 4 Października 2021 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Teraz, mac napisał: dlaczego? narzekacie że nie potwierdzamy i się dziwisz że nie ? Skoro mamy potwierdzić po to by ktoś okazał wyższośc i to usunął? masakra, Ty chyba też śmiałeś się że daliśmy Rob Willowi za dużo jak i miałeś pretensję że Aytonowi za mało z kolei? Ozzy, może jesteś trochę do minny za bardzo uprzedzony. A wiesz taki kaprys bym miał. Szczególnie jak robi mi się nudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 1 minutę temu, mac napisał: dlaczego? narzekacie że nie potwierdzamy i się dziwisz że nie ? Skoro mamy potwierdzić po to by ktoś okazał wyższośc i to usunął? masakra, Ty chyba też śmiałeś się że daliśmy Rob Willowi za dużo jak i miałeś pretensję że Aytonowi za mało z kolei? Ozzy, może jesteś trochę do minny za bardzo uprzedzony. Jak 80% beGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Pytałem gdzie mamy potwierdzić, napisałeś że tam gdzie oznaczyłeś? serio nie czaję zamieszania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Teraz, Ashigaru napisał: @ozzy110 te z tematu z ofertami, tak? Wszystko się da. Do msc. wstecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 1 minutę temu, january napisał: E tam, ale jednak najbardziej cringe-żałosną rzeczą z całego beGM przez te 5 lat jest wzajemne lajkowanie sobie z 2 tysiące razy postów przez duet GMów Soty muszę przyznać;) No niektórzy lubią się nawzajem smerać po jajkach nie. Co kto lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 1 minutę temu, Ashigaru napisał: Jak 80% beGM. Twoje zdrowie Przyjacielu, wszyscy wiedza, ales Ty jako jedyny odważył się napisać publicznie a nie tylko wyrażać podziw w PMach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Nie no przecież ja jestem największym miłośnikiem wilków. Jak to nawet moja Religia i wasze awatary mam zawieszone w kapliczce. Tak ciężko uwierzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Teraz, ozzy110 napisał: Nie no przecież ja jestem największym miłośnikiem wilków. Jak to nawet moja Religia i wasze awatary mam zawieszone w kapliczce. Tak ciężko uwierzyć? Ciężko. Jakbys był taki fan to nie zrobiłbyś takiego c***oskładu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 5 minut temu, Ashigaru napisał: Jak 80% beGM. a pozostałe 20% się uważa za spółdzielnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 17 minut temu, january napisał: E tam, ale jednak najbardziej cringe-żałosną rzeczą z całego beGM przez te 5 lat jest wzajemne lajkowanie sobie z 2 tysiące razy postów przez duet Mistrzów z Soty muszę przyznać;) ucięło Ci, poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi