mac Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 2 godziny temu, january napisał: Kluczowa informacja na miejscach 28-30 w PowerRankingu! no ładny poziom tam w tych ekipach na dole skoro Brunson robi różnicę tylko o dwa miejsca. nice. To pokazuje że nie ma już u nas słabych ekipa i raczej każdy walczy o play in. A gdzie w ogóle lub do kogo takie ewentualne potwierdzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 2 minuty temu, mac napisał: A gdzie w ogóle lub do kogo takie ewentualne potwierdzenie? Najlepiej oznaczyć @ozzy110 to w końcu wyrównujecie czy nie? bo qcin ze nie, teraz ty ze ewentualne potwierdzenie - to jak w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 5 minut temu, mac napisał: no ładny poziom tam w tych ekipach na dole skoro Brunson robi różnicę tylko o dwa miejsca. nice. To pokazuje że nie ma już u nas słabych ekipa i raczej każdy walczy o play in. A gdzie w ogóle lub do kogo takie ewentualne potwierdzenie? Oznaczyłem was obu w pewnym temacie. Wystarczy czytać powiadomienia i wiesz wszystko. To nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 W TV Trwam podawali, że w beGM siadła komunikacja z powodu awarii facebooka i messengera stąd może nastąpić kilka komplikacji w ustaleniach między klubami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 7 minut temu, Eld napisał: W TV Trwam podawali, że w beGM siadła komunikacja z powodu awarii facebooka i messengera stąd może nastąpić kilka komplikacji w ustaleniach między klubami. Ojoj Będzie trzeba wejść na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 34 minuty temu, Szulim napisał: Najlepiej oznaczyć @ozzy110 to w końcu wyrównujecie czy nie? bo qcin ze nie, teraz ty ze ewentualne potwierdzenie - to jak w końcu? jestem za, a nawet przeciw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 13 minut temu, Qcin_69 napisał: jestem za, a nawet przeciw Czy możesz jednoznacznie określić co robicie? Bo to trochę kuriozalne… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Teraz, Szulim napisał: Czy możesz jednoznacznie określić co robicie? Bo to trochę kuriozalne… To nie kuriozalne. To po prostu Qcinowe. Da Ci znać 23:59. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 3 minuty temu, Szulim napisał: Czy możesz jednoznacznie określić co robicie? Bo to trochę kuriozalne… mamy jeszcze 53 minuty, narada entow trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 3 minuty temu, Eld napisał: To nie kuriozalne. To po prostu Qcinowe. Da Ci znać 23:59. I tu mamy problem / lukę w Regulaminie bo jak robić cap space jezeli czas na to kończy się równo z decyzja o RFA? ja np mam dogadany deal aby to zrobić ale czekam aż łaskawcy z Soty podali decyzje czy Rada ma na to jakieś rozwiązanie? Np trochę dłuższe okienko albo krótszy czas na wyrównanie RFA? @ozzy110 @LONGER01 @Ashigaru @cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Teraz, Szulim napisał: I tu mamy problem / lukę w Regulaminie bo jak robić cap space jezeli czas na to kończy się równo z decyzja o RFA? ja np mam dogadany deal aby to zrobić ale czekam aż łaskawcy z Soty podali decyzje czy Rada ma na to jakieś rozwiązanie? Np trochę dłuższe okienko albo krótszy czas na wyrównanie RFA? @ozzy110 @LONGER01 @Ashigaru @cvbe Na ten moment owszem jest luka i sam nie pomyślałem żeby dać termin na decyzję dzień przed końcem. Niestety zapomniałem że mamy w naszej grupie takich głupich cwaniaków jak ta dwójka z Minnesoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Teraz, Szulim napisał: czy Rada ma na to jakieś rozwiązanie? Np trochę dłuższe okienko albo krótszy czas na wyrównanie RFA? @ozzy110 @LONGER01 @Ashigaru @cvbe No oczywiście że ma: Qcin nie wyrówna, po czym okaże się, że Ty nie masz cap space, wtedy gracz zostanie w Wolves za QO, a Ty zarobisz karę. Simple as shit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 A oferta Jazz to jest w ogóle regulaminowa, skoro nie ma cap space ani wyjątku? Z tego co widzę regulamin pozwala na 50% wykorzystania cap space, ale tylko do trzeciej tury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: A oferta Jazz to jest w ogóle regulaminowa, skoro nie ma cap space ani wyjątku? Z tego co widzę regulamin pozwala na 50% wykorzystania cap space, ale tylko do trzeciej tury Miałem cap space pozbylem się go majac potwierdzenie w wiadomościach prywatnych od Qcina i Mac ze będą wyrównywać teraz robią cyrk bo jak już się pozbyłem capu to mogą mieć Brunsona za QO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 1 minutę temu, Szulim napisał: Miałem cap space pozbylem się go majac potwierdzenie w wiadomościach prywatnych od Qcina i Mac ze będą wyrównywać teraz robią cyrk bo jak już się pozbyłem capu to mogą mieć Brunsona za QO Za QO i tak nie powinni go mieć, bo ty nie możesz anulować swojej oferty. Prędzej deal upadnie jaki dograłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Jak widać ze można ufać tym panom, No ale cóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 2 minuty temu, Szulim napisał: Miałem cap space pozbylem się go majac potwierdzenie w wiadomościach prywatnych od Qcina i Mac ze będą wyrównywać teraz robią cyrk bo jak już się pozbyłem capu to mogą mieć Brunsona za QO Brzmi jak by Cię ktoś zrobił w trąbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: Za QO i tak nie powinni go mieć, bo ty nie możesz anulować swojej oferty. Prędzej deal upadnie jaki dograłeś. Jeszcze go nie wrzucam bo czekam na Sote cap się szybko znajdzie na Brunsona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Ale przecież ty musisz mieć ten cap space do końca tury bo inaczej ta oferta nie istnieje ty zgarniasz karę a Brunsona trzeba na nowo liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 8 minut temu, MarcusCamby napisał: A oferta Jazz to jest w ogóle regulaminowa, skoro nie ma cap space ani wyjątku? Z tego co widzę regulamin pozwala na 50% wykorzystania cap space, ale tylko do trzeciej tury Chyba nie zatem tak na prawde jak obrze widze w cba to chyba wychodzi 4 letni kontrakt za minimum dla brunsona i teraz my czy to rownamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi