ozzy110 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 @eMeS ja dobrze rozumiem, że jeśli nie wygrałeś Gallo to nie podpisujesz nikogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 1 godzinę temu, january napisał: Jeszcze nie ma oficjalnych wyników xD Podbijam. 1 godzinę temu, Sylvinho. napisał: od tego uzależniam moje dalsze ruchy. I to też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Jak rozstrzygaliśmy remisy. Ktoś pamięta? Bo mi wyszło tyle samo na Wizards i Bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Jak rozstrzygaliśmy remisy. Ktoś pamięta? Bo mi wyszło tyle samo na Wizards i Bucks 5.34c: W przypadku remisu pierwszeństwo ma: 1.aktualna drużyna 2. drużyna, która ma więcej wygranych w poprzedzającym RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 No to Ariza w Bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 6 minut temu, january napisał: Hmm, najlepsi gracze na V rundę FA: Ish Smith - L. Shamet (Rfa) - A. Simons (Rfa) - McDermott - D. Jordan Szału nie ma wszyscy do wizards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 24 minuty temu, january napisał: Hmm, najlepsi gracze na V rundę FA: Ish Smith - L. Shamet (Rfa) - A. Simons (Rfa) - McDermott - D. Jordan dostał ode mnie ofertę rundę wcześniej - nie wypaliła - dostanie raz jeszcze zarobił u mnie 7M w zeszłym sezonie grał spore minuty będąc regularnym zmiennikiem pozostając, zapewnia już sobie early birdy zna system gry OKC To tylko część argumentów za McD w OKC w V turze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 4 minuty temu, Eld napisał: dostał ode mnie ofertę rundę wcześniej - nie wypaliła - dostanie raz jeszcze zarobił u mnie 7M w zeszłym sezonie grał spore minuty będąc regularnym zmiennikiem pozostając, zapewnia już sobie early birdy zna system gry OKC To tylko część argumentów za McD w OKC w V turze. będzie grał dla Mistrza nam starcza jeden by te lanie wody przebić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: będzie grał dla Mistrza nam starcza jeden by te lanie wody przebić! Jak w psychologii nazywa się człowieka który oczywiste fakty nazywa laniem wody, czyli dosłownie nieprawdą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: będzie grał dla Mistrza nam starcza jeden by te lanie wody przebić! akurat wszystko co napisał eld to nie lanie wody, a coś co się wydarzyło. akurat ten argument u nic nie znaczyl i w sumie w real nba tez chyba malo, bo do bux malo kto ciagnal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 1 minutę temu, mac napisał: akurat wszystko co napisał eld to nie lanie wody, a coś co się wydarzyło. akurat ten argument u nic nie znaczyl i w sumie w real nba tez chyba malo, bo do bux malo kto ciagnal. pójdzie za hajsem 3 minuty temu, Eld napisał: Jak w psychologii nazywa się człowieka który oczywiste fakty nazywa laniem wody, czyli dosłownie nieprawdą? Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 9 godzin temu, Eld napisał: Że niby Neto też do mnie po tym co January wyliczył? Nie no, nie napalam się. Gratulacje Neto, szkoda mi go żegnać, ale już budżet mnie ograniczał. Jednak nie mam co narzekać na FA. Noel, Joe Ingles i Danny Green to git „połów” na rynku. No i nie straciłem zawodników zdobytych za wielkiego Otoo Portera, to tez się liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Eld Aha. Toś mi pocisnął, choć to nie ja zanegowałem swoje argumenty, a Ty nazwałeś je "laniem wody". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 2 minuty temu, Eld napisał: Aha. Toś mi pocisnął, choć to nie ja zanegowałem swoje argumenty, a Ty nazwałeś je "laniem wody". yep, zawsze jestem krok przed Tobą, gdy to pisałem wiedziałem ze się zaraz poplaczesz, zapomniałem tylko dodać hashtag #laniewody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 11 godzin temu, Qcin_69 napisał: yep, zawsze jestem krok przed Tobą, gdy to pisałem wiedziałem ze się zaraz poplaczesz, zapomniałem tylko dodać hashtag #laniewody Mac miał rację. Klaun. 11 godzin temu, january napisał: Jeśli Doug pójdzie gdzieś za minimum to imo do Wizards, którzy mogą zaoferować mu grube minuty, wręcz tam s5 się może kroić, a promocja pod nowy kontrakt u boku Hardena i Duranta to dość kozacka opcja. Ale myślę, że ktoś wyskoczy jeszcze z kasy, za którą McDermott pójdzie I to mnie martwi, choć bez walki go nie oddam. Jakieś tam argumenty mam. Jeszcze Taj Gibson spadł do V tury. Wow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 10 minut temu, january napisał: Co z tym Brunsonem? Wolves wyrównali? to pytanie do @mac lub @Qcin_69 - choć zapowiadali wyrównanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 46 minut temu, january napisał: Co z tym Brunsonem? Wolves wyrównali? Oznaczyłem. Żadnej oficjalnej decyzji nie dali 46 minut temu, january napisał: Co z tym Brunsonem? Wolves wyrównali? Oznaczyłem. Żadnej oficjalnej decyzji nie dali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 1 godzinę temu, january napisał: Co z tym Brunsonem? Wolves wyrównali? nie twój interes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 40 minut temu, january napisał: Kluczowa informacja na miejscach 28-30 w PowerRankingu! daj go do Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: daj go do Jazz Czy to formalna rezygnacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi