LONGER01 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Teraz, Eld napisał: Ja w swojej mam . W tej też by było ale ktoś moje własne dzieło, moją własną pracę postanowił mi zablokować do edycji więc nie liczył bym na to, że jest aktualna :). Wczoraj aktualizowałem, dopisałem 27 nazwisk których brakowało ale mógł mi się ktoś jeszcze zawieruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 59 minut temu, LONGER01 napisał: Wczoraj aktualizowałem, dopisałem 27 nazwisk których brakowało ale mógł mi się ktoś jeszcze zawieruszyć. Bardzo dobrze. Nie można mieć wszystkiego za darmo i na tacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 nie pamietam czy on juz podpisal czy spadl do 3 tury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Teraz, Lucas napisał: nie pamietam czy on juz podpisal czy spadl do 3 tury Chyba podpisał z Hawks. Ale to tak mówię bez sprawdzania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Warren w Hawks, 64/3+1PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Akurat w hawks z kontuzjowanym murrayem i własnym pickiem 22 to nawet trochę na rękę lekki reset i potem powrót do PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Hmm ale z niego to już chyba nic nie bedzie kurde jeśli trzeci rok z rzędu straci praktycznie cały. Szkoda, bo lubie go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Frekwencja 12/30 I postaram się po 12 wrzucić oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 2 minuty temu, january napisał: Że po 12 rano? Zawiodłem się! Już Camby miał szybsze tempo . Ale znając Ashiego sprawdza właśnie interpunkcje i rozmiary czcionek. Dajmy mu chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 (edytowane) Piszę to w swoim imieniu, @Ashigaru kolejny raz kompromitujesz Radę!!!! Masz -2pkt, obiecujesz opublikowanie ofert 00.00 po czym masz wyjebane. Edytowane 11 Września 2021 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 (edytowane) 3 godziny temu, LONGER01 napisał: Piszę to w swoim imieniu, @Ashigaru kolejny raz kompromitujesz Radę!!!! Masz -2pkt, obiecujesz opublikowanie ofert 00.00 po czym masz wyjebane. Będę musiał z tym żyć. Technicznie... 5:50 to też po 12. @ignazz, @eMeS, @człowiek...morza - Nie wysłaliście ofert czy po prostu nie mogę ich znaleźć? Edytowane 11 Września 2021 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 @evitacre limit ofert był 6 a ty rzuciłeś 10. Pisz zawsze z takimi rzeczami. Każda 3 pozycja jest nieważna plus Santi No i tylko 2 oferty dla Stevena? Słabiutko słabiutko panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 1 minutę temu, january napisał: Po co Wy miejsca na oferty na Batuma marnujecie jak on z marszu, zgodnie też z tym co zrobił w RL zostaje w Lakers za minimum ile jest kontrofert? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 5 minut temu, fluber napisał: Luke Kennard zwolnił swojego agenta, naslal na niego bandytow, uciekł z kraju i negocjuje umowę z Fenerbahce Stambuł. U nas jak w socjalizmie - Związku Radzieckim i Unii Europejskiej - nikt z decydentów nie ponosi odpowiedzialności za ch#$we decyzje graczy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 (edytowane) Troche smieszne, ze Brooks dostal jak na razie zdecydowanie najwyzszy kontrakt w calej turze. Jak patrze jakie oferty lecialy w tamtej turze i obecnej to pewnie przeplacam. Conley widze na ladnej promocji wpadnie, Duncan to samo, Clarkson swiezo po 6th man of the year za tax payer(sic!), Wielkiego Gallo prawie nikt nie tknal! Edytowane 11 Września 2021 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 3 minuty temu, tangiers napisał: Troche smieszne, ze Brooks dostal jak na razie zdecydowanie najwyzszy kontrakt w calej turze. Nom, przy Twojej pierwszej ofercie dostał zdecydowanie najniższy kontrakt w turze;) @ozzy110 w ogóle można oferować w kółko to samo Extension? Już głosowaliśmy te umowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 3 minuty temu, tangiers napisał: Troche smieszne, ze Brooks dostal jak na razie zdecydowanie najwyzszy kontrakt w calej turze. Jak patrze jakie oferty lecialy w tamtej turze i obecnej to pewnie przeplacam. Conley widze na ladnej promocji wpadnie, Duncan to samo, Clarkson swiezo po 6th man of the year za tax payer(sic!), Wielkiego Gallo prawie nikt nie tknal! ja za Brooksem tym razem będę ZA. Z Oladipo mogłeś mu dać PO, a nie TO - bo wiadomo że on ten sezon poświęca na odbudowanie się (jak wróci). Duncan to niestety QO i spróbuje szczęścia za rok. Adams w Detroit. Ogólnie gracze średniej półki u nas sobie nie zarobią - oferty dla wielu graczy zaskakująco niskie, ale nie ma się co dziwić, jak $$$ za dużo nie zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 10 minut temu, Alonzo napisał: 16 minut temu, tangiers napisał: ja za Brooksem tym razem będę ZA. Z Oladipo mogłeś mu dać PO, a nie TO - bo wiadomo że on ten sezon poświęca na odbudowanie się (jak wróci). Myslalem nad tym, ale ja nie wiem czy on w ogole jeszcze bedzie gral w koszykowke. Z tego co pisales kiedys to wspominales o marcu, wiec zakladam ze on w ogole nie zagra w tym roku. A jak wroci powiedzmy nawet na ten 1 mecz i bedzie cienki to podejme te opcje i dam mu sie wykazac od kolejnego sezonu. Po tym wszystkim co sie wydarzylo mam chyba u niego jakis kredyt zaufania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 10 minut temu, january napisał: Knicks bez ofert?! Knicks sabotują własny klub, może są ciekawi co będzie jak z hc zaczną dostawać kary finansowe z regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Wedle was Theis woli tax payer 1+PO czy 2+1 PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi