RonnieArtestics Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 @ozzy110 skoro Bojan trafił już do Mavs to Nurkic leci do mnie automatycznie chyba, patrz warunki karpika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 30 minut temu, RonnieArtestics napisał: @ozzy110 skoro Bojan trafił już do Mavs to Nurkic leci do mnie automatycznie chyba, patrz warunki karpika Napisz mi jeszcze tą wiadomość we wszystkich tematach to ci zaraz zabiorę tego Nurkica xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 10 godzin temu, Tecu napisał: I nie wiem kto to jest Elf Chodzi chyba o ELDa, zauwaz ze na klawiaturze d i f są zaraz obok siebie, stąd to pewnie literówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Godzinę temu, mac napisał: Chodzi chyba o ELDa, zauwaz ze na klawiaturze d i f są zaraz obok siebie, stąd to pewnie literówka. Dokładnie, to tylko autokorekta w telefonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 No to chyba trzeba pochwalić GMów Minnesoty za ich słaby research przy extension Williamsa. Robert podpisał tak naprawdę 48/4 z bonusami 6 mln a u nas dostał pełne 54 mln Brawo @Qcin_69 i @mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 30 minut temu, ozzy110 napisał: No to chyba trzeba pochwalić GMów Minnesoty za ich słaby research przy extension Williamsa. Robert podpisał tak naprawdę 48/4 z bonusami 6 mln a u nas dostał pełne 54 mln Brawo @Qcin_69 i @mac no i? to, ze 28 GMow płacze o zniżki nie oznacza ze my tez musimy żebrać na FA, bo sie finanse nie dopinają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 12 minut temu, Qcin_69 napisał: no i? to, ze 28 GMow płacze o zniżki nie oznacza ze my tez musimy żebrać na FA, bo sie finanse nie dopinają Masz rację. Gdy brak kasy po prostu wciskacie innym swoich zawodników żeby tylko im nie płacić i wykorzystujecie do tego resztę spółdzielni. To już chyba wolę być żebrakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 3 godziny temu, ozzy110 napisał: Masz rację. Gdy brak kasy po prostu wciskacie innym swoich zawodników żeby tylko im nie płacić i wykorzystujecie do tego resztę spółdzielni. To już chyba wolę być żebrakiem Ciekawe jakie podejście wolą zawodnicy. Żeby kluby.nie oszczedzaly na zawodnikow i jak maja za duzo dobrych to ich starali sie wymienić do innych klubów, czy zeby kluby placili im grosze ale Ci nie byli wymienieni. Szkoda ze nie idzie tego jakoś oszacować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 1 godzinę temu, mac napisał: Ciekawe jakie podejście wolą zawodnicy. Żeby kluby.nie oszczedzaly na zawodnikow i jak maja za duzo dobrych to ich starali sie wymienić do innych klubów, czy zeby kluby placili im grosze ale Ci nie byli wymienieni. Szkoda ze nie idzie tego jakoś oszacować. ile to buty maja w sobie ci którzy krytykują kulturę Mistrza. Zycie Minnesota jedzie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Kogo wy ostatnio wytransferowaliscie, bo zarabiał za dużo? Boucher czy White? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 15 minut temu, RonnieArtestics napisał: Kogo wy ostatnio wytransferowaliscie, bo zarabiał za dużo? Boucher czy White? Nieudolnie oddawali Conleya bo nie chcieli mu zapłacić i wysyłali go za picki do Nuggets, którzy mieli na niego kasę i mogli na luzie przebić Minny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 57 minut temu, Qcin_69 napisał: ile to buty maja w sobie ci którzy krytykują kulturę Mistrza. Zycie Minnesota jedzie dalej Kwestia definicji. Dla niektorych buta, wywyzszanie sie, wybujale ego to znak wysokiej kultury. Wymowne tez, ile razy ktoś przywołuje jakis byt spółdzielni, a zupełnie pomija sie ile (imo najwieksza sila) jest hejtu w stosunku do Minnesoty. Gdzie w kluczowych glosowaniach zawyczaj 5glosow na starcie w plecy. 23 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Kogo wy ostatnio wytransferowaliscie, bo zarabiał za dużo? Boucher czy White? Stary, o czym Ty piszesz. Oboje zarabiali malo i byli w naszych planach, co pokazalismy proponukac im kontrakty. Ale jak do wzięcia byl ktos taki jak Ayton to obecnie nie sadze, ze ktokolwiek powinien sie tego dealu z naszej strony czepiac. Podobnie nasi Lakers tu. Chyba.nikt nie kwestionuje ze January cenil Ingrama najbardziej. Ale.jak moze pozyskac za niego Stephana Currego to to tobi. 9 minut temu, ozzy110 napisał: Nieudolnie oddawali Conleya bo nie chcieli mu zapłacić i wysyłali go za picki do Nuggets, którzy mieli na niego kasę i mogli na luzie przebić Minny Co bylo nieudolne po stronie Minny, ze ktos wpisal zle tego propsa? To nie my pierwsi uderzyliśmy do Denver. I pomiędzy nami tez nie ma o to zadnych pretensji.Z a to pozostali GMowie przeżywają. Przed startem 2 tury FA czsc gmow pisalo jak to.Conley najwiekszy z tych co zostali a on od innych nie dostal zadnego kontraktu. Rok temu nikt nie chcial Conleya, uwazano ze jest skończony. Pozyskala go Sota (w dealh gdzie byl.np nowy maango a wiec nie jakas spoldzielnia co wspominasz), z ktora zdobyl tytul i odbudowal swoja wartosc. Mysle, ze nie ma zadnej urazy w obec.Soty, ktora zreszta w kazdej chwili go będzie witac bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Inba w BeGM nigdy sie nie skonczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Teraz, tangiers napisał: Inba w BeGM nigdy sie nie skonczy BeGM to inba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 ;] rozumiem ze lma nie mogę już chociaż …. podpisać ? ;]] @ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 38 minut temu, RonnieArtestics napisał: ;] rozumiem ze lma nie mogę już chociaż …. podpisać ? ;]] @ozzy110 Właśnie nie wiem, ale sam nie miałbym nic przeciwko żeby do ciebie wrócił na minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 super ze news z LMA sie pojawil, jest szansa przez jakis czas bedzie mnie krytyki Soty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 35 minut temu, ozzy110 napisał: Właśnie nie wiem, ale sam nie miałbym nic przeciwko żeby do ciebie wrócił na minimum Jeżeli ponowne podpisanie jest niezgodne z przepisami, a pewnie jest, to umożliwienie mi przez radę chociaż startu po niego na fa, byłoby dla mnie jakąś tam rekompensatą za to , niefortunne ;]] wprowadzenie mnie w błąd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 If a team chooses to stretch the cap hit of a waived player's salary (see question number 65), it cannot re-sign or re-acquire the player until the end of the original term of the contract. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 nie no LMA jak lma podpisze z Nets czyli KD i Hardenem to wiadomo gdzie u nas trafi i to imo powinien za mniej niz minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi