człowiek...morza Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Knicks też planują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 44 minuty temu, fluber napisał: @kolader planujesz coś rzucić campazzo w kontr albo 4 turze żeby Jasiek go tu za minimum nie ukradł? Nie, póki co gadamy z agentem Jordana Clarksona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 5 minut temu, kolader napisał: Nie, póki co gadamy z agentem Jordana Clarksona Jeff Teague dostał na razie tylko dwa razy minimum, a po kontuzji Kemby Walkera będzie jakiś czas starterem Celtics. Zresztą to wciąż solidny gracz. Dziwne, że mając takie informacje na stole nie padły konkretne oferty dla Niego. 3. Josh Jackson 2+1 TO min -prawa Birda @karpik @january Do sprawdzenia. Tu było odrzucenie opcji gracza, a wtedy są bardzo ograniczone prawa do podpisu. Niby tylko minimum, ale czy może być kontrakt na trzy lata? Czy klub zachowuje pełnie praw Birda? Casus Looneya i Gilesa z RL NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Cavs zaoferują Campazzo bardzo godny kontrakt i gwarancję minimum 20 minut/mecz na boisku od początku sezonu, a to w końcu po to idzie do NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 28 minut temu, MarcusCamby napisał: Jeff Teague dostał na razie tylko dwa razy minimum, a po kontuzji Kemby Walkera będzie jakiś czas starterem Celtics. Zresztą to wciąż solidny gracz. Dziwne, że mając takie informacje na stole nie padły konkretne oferty dla Niego. 3. Josh Jackson 2+1 TO min -prawa Birda @karpik @january Do sprawdzenia. Tu było odrzucenie opcji gracza, a wtedy są bardzo ograniczone prawa do podpisu. Niby tylko minimum, ale czy może być kontrakt na trzy lata? Czy klub zachowuje pełnie praw Birda? Casus Looneya i Gilesa z RL NBA Miałem nie składać ofert, ale chyba Room MLE pójdzie w ruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 3 minuty temu, ozzy110 napisał: Miałem nie składać ofert, ale chyba Room MLE pójdzie w ruch Rynek na PG miał być płytki, a tu właściwe zerowe zainteresowanie Jeff Teague czy TJ McConell. Payton czy Burke w ogóle bez ofert. Reggie Jackson też spoko grajek i nikt nie gambluje. Nawet PO Rondo nie dostał więcej niż minimum. Ja akurat mam na PG tłok, ale są kluby, które powinny popatrzeć w tą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Jeff Teague to wziął RL minimum w contenderze, gdzie docelowo będzie zmiennikiem Kemby, on IMO idzie u nas do contendera ze zniżką walczyć o tytuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: Jeff Teague to wziął RL minimum w contenderze, gdzie docelowo będzie zmiennikiem Kemby, on IMO idzie u nas do contendera ze zniżką walczyć o tytuł. Jeff Teague wziął zniżkę, bo wiedział, że dostanie rolę startera. Który contender mu to zagwarantuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Jeff Teague wziął zniżkę, bo wiedział, że dostanie rolę startera. Który contender mu to zagwarantuje? Conley okazem zdrowia nie jest, podobnie jak Kemba, myśle se można byłoby się tu doszukać pewnej analogii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Conley okazem zdrowia nie jest, podobnie jak Kemba, myśle se można byłoby się tu doszukać pewnej analogii Coś w tym jest, ale Kyrie Irving też mocno szklany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Jeff Teague wziął zniżkę, bo wiedział, że dostanie rolę startera. Który contender mu to zagwarantuje? To Twoja interpretacja, on nie idzie do Celtics jako starter, a jako zmiennik Kemby, bo nie kojarzę, żeby Kemba był season out. Generalnie nie ja o niego walczę i nie mam zamiaru się tu wykłócać, ale ja głosuję w jego przypadku na contendera, który da mu rolę minimum backupu. Teraz, MarcusCamby napisał: Coś w tym jest, ale Kyrie Irving też mocno szklany No i zarówno Sota, jak i Knicks to całkiem okej kierunki, gdzie Knicks > Sota, bo Knicks nie oddali w tym okienku superstara, proste. Czekam na ponowne dołączenie do Klubu Przyjaciół Knicks mimo braku głosu przy Gasolu. IMO jak nikt nie rzuci Teague no-brainera (coś jak Gasol i Denver właśnie) to powinien trafić do contendera za minimum, można tylko dyskutowac jakiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: To Twoja interpretacja, on nie idzie do Celtics jako starter, a jako zmiennik Kemby, bo nie kojarzę, żeby Kemba był season out. Generalnie nie ja o niego walczę i nie mam zamiaru się tu wykłócać, ale ja głosuję w jego przypadku na contendera, który da mu rolę minimum backupu. Jaka interpretacja? Przecież to był jasny sygnał z wszelkich sources. No out of season nie, ale trochę ma opuścić. Co nie zmienia faktu, że Marc Gasol dostał full MLE, a żaden klub nie spróbował oprócz roli skusić go też pieniędzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 W dniu 27.11.2018 o 18:33, człowiek...morza napisał: Widzę wybielania ciąg dalszy Ja wiem jedno, z tej dyskusji nikt nie wyjdzie zwycięsko, ewentualnie inni gm'owie np. Tecu dlatego robię out. a Teagowi mowie out z nba, bo to kasztan straszny i z pewnością ławka nie jest beneficjentem z tytułu jego obecności. Tyle ze Człowiek Morza w ten sposób się wyrażał o Jeffie @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) 7 minut temu, Lucas napisał: To Twoja interpretacja, on nie idzie do Celtics jako starter, a jako zmiennik Kemby, bo nie kojarzę, żeby Kemba był season out. Generalnie nie ja o niego walczę i nie mam zamiaru się tu wykłócać, ale ja głosuję w jego przypadku na contendera, który da mu rolę minimum backupu. oczywista sprawa,ale Marcus lubi dorabiać teorie niemniej, ze oczywiste, to dyskusja mysle, ze zbedna w tym przedmiocie akkurat 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Tyle ze Człowiek Morza w ten sposób się wyrażał o Jeffie @MarcusCamby xdddd ja o 90 % graczach w ldize tak mowilem xd Edytowane 11 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: oczywista sprawa,ale Marcus lubi dorabiać teorie niemniej, ze oczywiste, to dyskusja mysle, ze zbedna w tym przedmiocie akkurat xdddd ja o 90 % graczach w ldize tak mowilem xd No to masz się czym chwalić. Nie dziw się później ze 90% graczy ma Cię gdzieś na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: No to masz się czym chwalić. Nie dziw się później ze 90% graczy ma Cię gdzieś na FA jestem jerry krause prawdziwy powód dynastii bulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Qcin_69 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: jestem jerry krause prawdziwy powód dynastii bulls Jesteś zwykła marionetka w moich rękach, nawet nie zadałeś sobie trudu by sprawdzić czy ten cytat jest prawdziwy, Pelikanie. Nie jest, dotyczył on McDermotta, ale przynajmniej wszyscy wiedza ze to samo myślisz o Teague:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Jesteś zwykła marionetka w moich rękach, nawet nie zadałeś sobie trudu by sprawdzić czy ten cytat jest prawdziwy, Pelikanie. Nie jest, dotyczył on McDermotta, ale przynajmniej wszyscy wiedza ze to samo myślisz o Teague:) haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Chłopaki, jak się daje full MLE to już po podpisaniu za wyjątek można wejść w luxury ogolnie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Chłopaki, jak się daje full MLE to już po podpisaniu za wyjątek można wejść w luxury ogolnie tak ? Tak, ale nie można w żadnym momencie sezonu przekroczyć apron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi