shevcu Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 18 minut temu, karpik napisał: Nie jest, to jest 13,5/rok. Jeszcze dziwna sprawa z Troyem Brownem, nie wiem jakim cudem się tu znalazł @cvbe (tzn chyba wiem, bo widzę go w tabelce FA), ale on jest normalnie pod kontraktem w Raptors. Nie zauważyłem tego plusa przy po to się zastanowię jeszcze bo może ten allenowski kontrakt to dobry wyznacznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 3 minuty temu, Lucas napisał: Co jest tylko argumentem za tym, żeby extension odrzucił, bo jak widać jest nim duże zainteresowanie na rynku Ja jestem lojalny. Zrobiło by mi się przykro, gdyby on się takowym nie okazał. Poza tym tak jak piszę - nie wyssałem tych cyfr z palca, a opierałem się na rzetelnych źródłach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 5 minut temu, Lucas napisał: Co jest tylko argumentem za tym, żeby extension odrzucił, bo jak widać jest nim duże zainteresowanie na rynku Mnie o White pytala tylko jedna osoba jakby co i to proponujac gracza, ktory wlasnie zostal wyceniony na 32/4. Wiec 70/5 to chyba bdb cena dla niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 OG bierze to extension z pocalowaniem reki. Z tego co widzialem to on glownie rzuca spod kosza po collapsach defensywy(ktore tworza taki Lowry czy Siakam) i trafia stacjonarne trojki po asystach. Chwala mu za to, bo to efektywne rzuty, ale to nie all star level money. Zeby dostac wieksza kase musialby zaczac samemu kreowac rzut i po czesci dzieki temu innych. Nie widze opcji zeby zaczal gra efektywnie z pilka. Defensywa, motor oczywiscie na swietnym poziomie i takiego 2way gracza mozna wycenic na 80 milionow, ale scenariusz, ze on nagle bedzie gral skutecznie z pilka jest dla mnie malo prawdopodobny Regis znowu under the radar super ruchy. Najpierw Dragic za pol darmo, a teraz chyba Gordon(mial slaby sezon, ale i tak steal, bo SG na poziomie nie ma w tym roku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Godzinę temu, tangiers napisał: Marc Gasol ani nie zwolnili jego brata(Knicks). kłamstwo i manipulacja ale ze konkurencja to sie nie dziwie. Niemniej zawodze sie ostatnio na TobieTangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 9 minut temu, człowiek...morza napisał: kłamstwo i manipulacja ale ze konkurencja to sie nie dziwie. Niemniej zawodze sie ostatnio na TobieTangiers Mam podobne odczucia, najpierw zarzucenie mi braku obiektywizmu w sprawie Davisa, nastepnie wykluczenie z grona przyjaciol Knicks, szopka na FA. Relacje staly sie napiete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Uważacie ze Holmes wolałby full MLE 1+1 PO czy 2+1. I da się w ogóle dać MLE na 3 lata czy tylko na 2 albo 4 ? Bo nigdy nie widziałem na 3 lata w sumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 6 minut temu, RonnieArtestics napisał: I da się w ogóle dać MLE na 3 lata czy tylko na 2 albo 4 ? Bo nigdy nie widziałem na 3 lata w sumie. Odpisane masz na PM i opisane w covidowym poradniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 1 minutę temu, january napisał: Ale ze swojej insynuacji względem Lakers w sprawie M. Gasola to powinieneś się wycofać:) Jak pisałem - ja uznaję ofertę Denver za lepszą na tyle, że nie zamierzam w ogóle iść w argumentację teraz, iż powinien iść do LAL, ale podanie nieprawdziwej informacji było nieładne. Ja liczylem, ze ty tez sie z 1 sprawy wycofasz, ale sie niemile zaskoczylem. Gasol zlapal kontuzje w real NBA, podjales decyzje o jego tradzie, a ze trade u nas sie liczyl wstecz to osobna sprawa. Ten sam temat byl walkowany wczoraj lub przedwczoraj. 8 minut temu, RonnieArtestics napisał: Uważacie ze Holmes wolałby full MLE 1+1 PO czy 2+1. I da się w ogóle dać MLE na 3 lata czy tylko na 2 albo 4 ? Bo nigdy nie widziałem na 3 lata w sumie. Nie, mowil mi ze nie che full MLE, wystarczy mu tax MLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Godzinę temu, tangiers napisał: OG bierze to extension z pocalowaniem reki. Też głosuje z OG na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 2 minuty temu, january napisał: Co Ty wymyślasz na temat Marca Gasola i jakiejś kontuzji??? Temat byl juz walkowany w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Teraz, january napisał: No to się z nim zapoznaj lepiej, bo piszesz od kilku postów całkowitą nieprawdę - Marc Gasol nie miał żadnej kontuzji ówcześnie. Sprawdzilem ponownie. Przyznaje racje. To Ingram i Butler sie wtedy polamali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 January zobacyzł, że na Gasola nie ma żadnych szans, to nagle spokorniał i nie będzie walczył. ehehhehe ciekawe dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 9 minut temu, january napisał: Swoje argumenty przed ujawnieniem kopert pokazałem. Ofertę złożyłem. Contender, a nie tanker rzucił bardzo wysoką ofertę pod kątem finansowym, czego się nie spodziewałem. Więc skoro sam uznaję taką ofertę za właściwie lepszą dla gracza to o co mam walczyć? o to żeby nie przyszedl do knicks, bo sam nie masz na neigo zadych szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 4 minuty temu, january napisał: Ty akurat to jesteś w tym wyścigu daleko ostatni. na szczescie jestes 1/29 glosow, tradycyjnie przeciw Knicks. Ogólnie gdybyś był organem decyzyjnym, to knicks byliby na dnie. smieszne, ale prawdziwe choc i tak dzięki szeroko zakrojonej akcji rok temu z Qcinemi przeciwko Rubio w Knicks (w mysl wrog mojego wroga jest moim rpzyjacielem) muszę przyznać, że udało Ci się odcisnąć wielkie piętno na przyszłości klubu. chapeu bas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: na szczescie jestes 1/29 glosow, tradycyjnie przeciw Knicks. Tu january nie głosuje i jest mniej głosów niż 1/29, więc jak przegrasz Gasola to akurat nie jego wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: na szczescie jestes 1/29 glosow, tradycyjnie przeciw Knicks. Ogólnie gdybyś był organem decyzyjnym, to knicks byliby na dnie. smieszne, ale prawdziwe choc i tak dzięki szeroko zakrojonej akcji rok temu z Qcinemi przeciwko Rubio w Knicks (w mysl wrog mojego wroga jest moim rpzyjacielem) muszę przyznać, że udało Ci się odcisnąć wielkie piętno na przyszłości klubu. chapeu bas Nope, rok temu zgubiła Cię pycha i bycie sknera to samo co w tym roku zgubi Lakers Pokorne ciele dwa cyce ssie, bądź jak SuperDuet MaQ_69 to może coś ugrasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 @kolader planujesz coś rzucić campazzo w kontr albo 4 turze żeby Jasiek go tu za minimum nie ukradł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 14 minut temu, fluber napisał: @kolader planujesz coś rzucić campazzo w kontr albo 4 turze żeby Jasiek go tu za minimum nie ukradł? Już to zrobiłem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 14 minut temu, fluber napisał: @kolader planujesz coś rzucić campazzo w kontr albo 4 turze żeby Jasiek go tu za minimum nie ukradł? Spokojnie. Miami mu zloza oferte i polacza ponownie zabojczy duet z Realu. Wygrali razem Eurolige, teraz czas na NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi