Lucas Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, LONGER01 napisał: Co to za Troy Brown Jr w ofercie Cavs? On jeszcze ma u mnie dwa lata kontraktu Jest ktoś taki na liście FA w arkuszu, tez byłem zdziwiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 widnial i to byl blad. sam zauwazylem na pare minut przed polnoca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Dlaczego nikt tego nie zgłaszał? Tam jest około 150 nazwisk - gdzieś mogłem się pomylić a sam to robiłem. @cvbe - ponieważ to pewnie mój błąd, możesz go podmienić w ofertach na kogoś innego mimo, że termin minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, Eld napisał: Dlaczego nikt tego nie zgłaszał? Ja to nie wiedziałem, ze to błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Hitem jest póki co Jordan Clarkson za minimum w Wolves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1 minutę temu, january napisał: Największa beka to chyba Clarkson z jedną ofertą minimum, kiedy w RL klepnął kilkadziesiąt mln To i extension dla duncana od Sixers;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 2 minuty temu, january napisał: Największa beka to chyba Clarkson z jedną ofertą minimum, kiedy w RL klepnął kilkadziesiąt mln Dobrze ze jest ta opcja odrzucania, ktos mu sypnie przynajmniej MLE w 4 rundzie pewnie jak przegra glosownia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1 minutę temu, fluber napisał: To i extension dla duncana od Sixers;) jakby duncan klepnal takie extension to bym go nigdy nie oddal xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, Lucas napisał: Dobrze ze jest ta opcja odrzucania, ktos mu sypnie przynajmniej MLE w 4 rundzie pewnie jak przegra glosownia @kolader może go zgarnąć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Btw fajne extension od Bulls dla Allena, ja jestem na tak wstępnie. Mocno ograniczony center, który jest niegrywalny w Playoffs i nie ma nic "wow" co go wyróżnia, a dostał dużo więcej niż Zach Collins. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 2 minuty temu, Lucas napisał: Btw fajne extension od Bulls dla Allena, ja jestem na tak wstępnie. Mocno ograniczony center, który jest niegrywalny w Playoffs i nie ma nic "wow" co go wyróżnia, a dostał dużo więcej niż Zach Collins. Ale on w rl NBA chce 90... Zgadzam się że to sensowna kwota dla niego ale jak mamy się stawiać w roli graczy to raczej nie klepnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 A ja tu się dziwię,że Brown Jr więcej ofert nie dostał xD No już znając oferty nic więcej składał nie będę, trudno, nic się nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1 minutę temu, fluber napisał: Ale on w rl NBA chce 90... Zgadzam się że to sensowna kwota dla niego ale jak mamy się stawiać w roli graczy to raczej nie klepnie u nas obowiazuje troche inne realia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1 minutę temu, fluber napisał: Ale on w rl NBA chce 90... Zgadzam się że to sensowna kwota dla niego ale jak mamy się stawiać w roli graczy to raczej nie klepnie A to tego nie wiedziałem jak coś, dlatego napisałem wstępnie. Strasznie wygórowane oczekiwania, nikt mu tyle nie da i nikt nie powinien mu tyle dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 dla mnie Allen easy klepie ta oferte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: u nas obowiazuje troche inne realia No w sumie też fakt, IMO przykład Noela pokazuje, że czasem u nas podejmowano mądrzejsze decyzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 nikt u nas nie placi tyle tego typu centrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, january napisał: To co Gasol ewidentnie do Lakers, skoro nikt mu nie rzucił powyżej tych 10-12 baniek co w RL od mocnego teamu, które odpuścił wyłącznie dla LAL ? 22 minuty temu, Lucas napisał: To co Gasol ewidentnie do Lakers, skoro nikt mu nie rzucił powyżej tych 10-12 baniek co w RL od mocnego teamu, które odpuścił wyłącznie dla LAL ? No ale razem z c_m wyprzedziliście Dallas, bo zniżka dla contenderów i oddanie Isaaca wbrew słowom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1 minutę temu, january napisał: To co Gasol ewidentnie do Lakers, skoro nikt mu nie rzucił powyżej tych 10-12 baniek co w RL od mocnego teamu, które odpuścił wyłącznie dla LAL ? narazie mysle, ze ejstem easy faworytem. ciekawe jak tam dalej foerty sie potocza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Bycie backupem najlepszego centra ligi to zaszczyt nawet dla Gasola + wiadomo jak w Denver cenią sobie graczy z Europy, do tego dostał PO jeszcze przy MLE, świetna oferta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi