człowiek...morza Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 ogolnie wiadomo czemu january wrzucil to teraz. zeby zzobacyzc nastawienie ligi i czy warto skladac oferte. no to zobaczyl cos jak kampania wyborcza przed oficjalna data poczatkowa kampanii wyborczej do wyborow nie startuje jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Tangiers przyjacielu, w sporze Qcin - January najlepiej stać z boku z popcornem w ręce Te multiway to tez wyzsza cyganeria, a za Lillarda Qcin tez bedzie u mnie pokutowal na FA. Kazdy obrywa po rowno Tylko CambyGoat jest sprawiedliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Teraz, tangiers napisał: Tylko CambyGoat jest sprawiedliwy Czyli to co mowil CambyGoat jakis czas temu na temat strategii Miami bylo sprawidliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: ogolnie wiadomo czemu january wrzucil to teraz. zeby zzobacyzc nastawienie ligi i czy warto skladac oferte. no to zobaczyl cos jak kampania wyborcza przed oficjalna data poczatkowa kampanii wyborczej do wyborow nie startuje jednak Coś jak oddanie Butlera, którego w końcu nie chciał oddać? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Teraz, tangiers napisał: Te multiway to tez wyzsza cyganeria, a za Lillarda Qcin tez bedzie u mnie pokutowal na FA. Kazdy obrywa po rowno Tylko CambyGoat jest sprawiedliwy Tangiers kto w Twojej opinii jest faworytem do tytułu w tym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: Czyli to co mowil CambyGoat jakis czas temu na temat strategii Miami bylo sprawidliwe? Przyznal sie do bledu na PW. Spotkalismy sie w 4 oczy Edytowane 9 Grudnia 2020 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Teraz, Lucas napisał: Coś jak oddanie Butlera, którego w końcu nie chciał oddać? XD + badanie wysokości extension Ingrama i Russella Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Teraz, tangiers napisał: Przyznal sie do bledu na PW. Spotkalismy sie w 4 oczy nazwanie mnie BeGM Goatem bylo sprawiedliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: ogolnie wiadomo czemu january wrzucil to teraz. zeby zzobacyzc nastawienie ligi i czy warto skladac oferte. no to zobaczyl cos jak kampania wyborcza przed oficjalna data poczatkowa kampanii wyborczej do wyborow nie startuje jednak Jak nie będzie oferty Lakers dla Gasola to zrobie lakers piekło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: nazwanie mnie BeGM Goatem bylo sprawiedliwe? Jak podział majątku z żona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: nazwanie mnie BeGM Goatem bylo sprawiedliwe? GOAT jest tylko jeden 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Tangiers kto w Twojej opinii jest faworytem do tytułu w tym sezonie? Minnesota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Jak podział majątku z żona To chyba pierwszy przypadek, że zaśmiałem się przy BeGM w głos czytając coś innego niż płacze Magic nad niesprawiedliwością w Playoffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: To chyba pierwszy przypadek, że zaśmiałem się przy BeGM w głos czytając coś innego niż płacze Magic nad niesprawiedliwością w Playoffs Najgorsze jest to, że też się zaśmiałem. Pół roku temu chwyciłbym za flaszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 NYK chcą veterana i Gasola? https://basketball.realgm.com/wiretap/260768/Pau-Gasol-Attempting-NBA-Comeback Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 @człowiek...morza mi obiecał, że wielki Carmelo Anthony zawita do Knicks w tym sezonie. Ja go trzymam za słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 13 minut temu, fluber napisał: Charlotte Hornets są bardzo bliscy pozyskania byłego numeru 2 w drafcie NBA. "To jedno z największych nazwisk ostatnich lat w lidze" - zdradził zapytany o tę kwestię GM Charlotte Hornets. @january chyba szykuje wolną kasę na nowego maxa dla LeBrona. Ingram? Russell? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Dipo BAgley a pewnie Parker. Ball był dostępny bo w inne wynalazki nie wierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Durant Westbrook reunion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Z przegapionych free agentów w arkuszu, w zakładce FA 2020 dopisałem Dante Exuma gdyby ktoś był zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 2 minuty temu, january napisał: U nas chyba dopiero za rok ( @karpik powtierdzisz?) może dostać 5y extension od Soty w wysokości 235/5 jakoś, ale po tym co spotkało Lillarda to zarówno PG13 jak i każdy FA, którego chcą pozyskać to oczekuje takiej bezwzględnej oficjalnej deklaracji dla George'a? To się nie znam, ale czemu PG13 może to zrobić RL, a u nas nie? Bo u nas to się skończy tak, że mac/Qcin obiecają (jeden z nich) i jeśli PG13 się połamie (czego mu nie życzę) to drugi oficjalnie będzie GM-em Soty i powie, że to nie jest jego obietnica xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi