karpik Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 4 minuty temu, Eld napisał: W sumie to mam Kucia na facebooku. I jest aktywny. Podpytać? Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 7 minut temu, karpik napisał: Nie. To był żart... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Moze Borys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Niech ktoś wiLQa przekona, roto przeżywa kryzys, to najlepszy pora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 7 minut temu, mac napisał: Moze Borys? No. Długo byśmy pograli jak by na serio wiedział co tu się wyrabia. Wkur...że mu Rada trejd uwaliła, CM naubliżał, zamknął by cały dział beGM a cała nasza wesoła pozostałą 29 dostała by bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 @Koelner? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 9 minut temu, Tecu napisał: @Koelner? Obawiam się, że do jutra nie ma możliwości odpowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 (edytowane) Dajcie mi to Memphis i jutrzejszy dzień na ogarnięcie co się dzieje. Jak Wam pasuje, proszę odpowiedź tutaj od kogoś, albo jeszcze lepiej PW z jakimś rozkładem jazdy i co się zmieniło, co jest ważne. Chyba, że można wolniej, to mnie się nie spieszy Edytowane 30 Października 2020 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 55 minut temu, Tomek9248 napisał: Dajcie mi to Memphis i jutrzejszy dzień na ogarnięcie co się dzieje. Jak Wam pasuje, proszę odpowiedź tutaj od kogoś, albo jeszcze lepiej PW z jakimś rozkładem jazdy i co się zmieniło, co jest ważne. Chyba, że można wolniej, to mnie się nie spieszy Rewelacyjna decyzja dla naszej społeczności. Jedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 O k****. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 2 godziny temu, Tomek9248 napisał: Dajcie mi to Memphis i jutrzejszy dzień na ogarnięcie co się dzieje. Jak Wam pasuje, proszę odpowiedź tutaj od kogoś, albo jeszcze lepiej PW z jakimś rozkładem jazdy i co się zmieniło, co jest ważne. Chyba, że można wolniej, to mnie się nie spieszy Zapraszam zajrzeć do Media Room . Memphis jest Twoje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 20 godzin temu, january napisał: Czas na profity Brona, Butlera, stabilności, poszanowania vets, tytułu i bycia contenderem Marc Gasol parsknął śmiechem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 (edytowane) 8 minut temu, january napisał: Miło, że odkurzać musicie by cokolwiek poruszyć sezon 17/18, powiedziałbym że dokładnie potwierdzacie moją tezę w taki sposób Marc to i tak wdzięczny powinien być, że go wtedy z tankera wyciągnąłem i pchnąłem po połamaniu się ekipy do PO teamu:) Niemniej zrobiłem sobie listę FAsów dokładnie, zerknąłem na capspace iluś teamów i może być ciężko na tym FA jednak, zobaczymy, czekam już na draft i FA u nas To był pierwszy przykład, który przyszedł mi do głowy. Gm jest ten sam, więc agenci z podejrzeniem będą spoglądać na propozycje tegorocznego mistrz NBA Edytowane 30 Października 2020 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Ktoś ma kontakt z @elwariato? Jazz są powyżej hardcapu, a z GM Jazz nie ma kontaktu. Tu trzeba natychmiastowych działań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 wieczorem siądę pomyślę poczytam, nie podniecaj się pan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 21 godzin temu, Tecu napisał: @Koelner? obecny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 9 minut temu, Koelner napisał: obecny spóźniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 5 minut temu, Braveheart22 napisał: spóźniony Sorry ale nie jestem Ryba i nie mogę mieć w dupie paragrafy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 W związku z ogłoszeniem @Eld, czy ktoś planuje wrzucić swój mock draftu? Gdzie są nasi eksperci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 O co chodzi z głosami na tak na Leonarda i Connaughtona? Resztę patrzę jednym okiem ale oni są na końcu więc łatwo - przecież goście minimum dostaną luźniutko, mają już Mistrza więc teraz mogą poszukać lepszej kasy I tak raczej nie wezmą już PO, ale bez jaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi