ignazz Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Czyli wschód jeszcze mocniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Teraz, BMF napisał: lol, moje szalone offseason skończy się na minimum dla Anfernee Simonsa, ignazz - bądź cierpliwy! Czekam. Przeglądałem te tabelki i mi żarło twoich rookies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 1 minutę temu, january napisał: Przyznać się ile dostali Winslow, Rubio i Favors (ode mnie 24/1+1 PO) ? Winslow ode mnie nic, rubio nic i favors nic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 (edytowane) Favors coś tam dostał aby mu nie było biednie No i oczywiście byłem słowny i jak obiecałem tak zrobiłem ofertę jednemu graczowi gdzie lojalność wzajemna była. Edytowane 30 Lipca 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 18 minut temu, january napisał: Julekstepa nie ma, radnych wymiotło... eh eh Ja to sobie sącze piwerko na plaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 mam to wrzucać? do której był cut-off? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 2 minuty temu, january napisał: do 21:59... wszystkie 30 masz? 28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Teraz, january napisał: Czyich brak ogarniesz najpierw ? jak mi dasz linka do listy graczy to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 9 minut temu, january napisał: Bo być może trza będzie za nich składać... Principe, kolader, Tecu, czlowiekmorza, LONGER, RonnieArtestics, SlaKB, kucio, cvbe, ozzy, fluber, Emes, Sylvinho, Alonzo, tangiers, LeweBiodroSmoka, Qcin, polishlama, Ashigaru, Eld, kungfubestia, karpik, Regis, ignazz, MarcusCamby, Wooden, january, BMF, shevcu, Lucas to brak ofert: Ashigaru LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Teraz, julekstep napisał: to brak ofert: Ashigaru LeweBiodroSmoka To możesz wklejać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 7 minut temu, january napisał: Z extension tylko są problemy, poza tym wszystko się zgadza według mnie Brawo shevcu!! CM i Qcin w łzach Mi tam sie podoba jak narozrabiał @LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 No to gratuluje Shevcu, będziesz płacił 22mln na sezon kolesiowi wartenu 13:) świetny ruch - Minnesota nie zamierza wyrównywać tej c***ooferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 6 minut temu, january napisał: Z extension tylko są problemy, poza tym wszystko się zgadza według mnie Brawo shevcu!! CM i Qcin w łzach Czemu z extension problemy? W sensie Simmons? Jak zobaczyłem rozkład kontraktów u FA playerów przy shevcu to bałem się powtórki z Bledsoe. Igrał GM Kings z ogniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Ile mam kontrofert january jak złożyłem dwie oferty? I można w końcu to MLE proponować w kontrofertach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Teraz, RonnieArtestics napisał: Ile mam kontrofert january jak złożyłem dwie oferty? I można w końcu to MLE proponować w kontrofertach? Masz dwie kontroferty i możesz oferować MLE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Co jest nie tak z Jaylenem Brownem? Może późna oferta i nie ogarniam. Musi być jakiś konkretny rozkład kontraktu przy extension? Chyba nie, bo Dunn nie ma. Co do piątej oferty Bucks, to SlaKB odpisałem że są cztery oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 3 minuty temu, january napisał: Rookie może dostać 5y extension tylko jak jest to max, inaczej 4y. To sam nie wiedziałem. @cvbe zapisz sobie w kajeciku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 9 minut temu, january napisał: Rookie może dostać 5y extension tylko jak jest to max, inaczej 4y. Nieprawda . George Hill dostał 40/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Nieprawda . George Hill dostał 40/5 On w Jazz to już na pewno nie był rookie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 3 minuty temu, january napisał: To nie było extension. Masz racje , z wkurwienia przeoczyłem ze pisałeś o extension Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi