Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

poszukajcie na str. 63, post czwarty od góry, wers trzeci - może coś tam będzie? ;)

a tak serio - dla mnie whatever, mogą być dwa lata i ma to jakiś sens, żeby nie leciały totalne bargainy jeszcze w tej turze, więc nie będę się kłócił

Po drugie naprawdę ładnie już zaczynasz odpier*dalać - co za problem w razie czego w edycji (nowej wiadomości) z ofertami, gdy deadline masz za 9 dni?

dobra dobra, uspokój się, wypij melisę i wrzuć luz - jest ok ten wymóg, szkoda tylko że go nigdzie nie ma napisanego i nie tylko ja jestem zaskoczony

Też wydawało mi się, że teraz już 1+1, ale mogę się mylic. Ogólnie to, że takich na razie być nie może (oprócz > 20) oceniam bardzo dobrze, będzie ciekawiej choć pewnie będzie mniej ofert. Bardziej realistycznie i ciekawiej, rozumiem, że w nastepnej 1+1 dla ofert > 10 a dopiero w czwartej bez ograniczeń. Podoba mi się.

Z tego co pamiętam, to miało być tak jak napisał January - minimum 2 lata gwarancji dla 10-19,9, a dla 20+ można jednoroczna/ 1+1 TO i oczywiście większe tez.

Pytanie: Mam wpisywać salary Haywarda i Hilla? Czy capholdy w 1.roku? Jakby co, to w poniedziałek ogarnę, teraz nie za bardzo mam jak.

A było to wymagane? Przecież właśnie wyznaczanie priorytetów miało pełnić taką funkcję. Tak nawet jest w moim samouczku, który zatwierdzałeś.

ale MJ1 ma hajs na Hilla i Haywarda bo do jednego i drugiego ma bird rightsy

oferty warunkowe to dajesz jak w jednej turze licytujesz np trzech graczy na jednej pozycji, ale mimo że masz hajs nawet na dwóch to możesz podpisać maks jednego [ja tak robiłem z Hillem i Jrue]

Ja wszystko rozumiem, ale zgodnie z zasadami priorytetem był Hayward. Tak więc o podpisaniu Hilla powinien już decydować MJ1

moim zdaniem  nie, bo miał hajs na jednego i drugiego

mógł sobie takie ograniczenie postawić składając ofertę, ale tego nie zrobił [np jeśli się bał o podatek, mimo że miał te bird rightsy]

Oczywiście podpisuję zarówno Haywarda, jak i Hilla. Napisałem warunkowo tylko o Gallo, bo myślałem, że to oczywiste, że podpisuję tych, na których składam ofertę i mam kasę. Gdyby Hayward odszedł, podpisałbym Hilla i Gallo - wydaje mi się, że to nie jest takie skomplikowane ;)