MMM2121 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 To mam farta z tym Rhj, bo bym się niezłe wjebal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 2 minuty temu, MMM2121 napisał: To mam farta z tym Rhj, bo bym się niezłe wjebal. Dobrze pamiętam że chciales żeby odrzucił oferty bo w 4 turze dalbys mu więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Swoja droga to dziwna akcja z nim. Za minimum na pf spokojnie moze byc przydatny wielu zespolom. Lepiej miec np go za minimum n9z sliwke za 25/3 czy ile tam dostal od pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 10 minut temu, fluber napisał: Dobrze pamiętam że chciales żeby odrzucił oferty bo w 4 turze dalbys mu więcej? Tak to prawda. Byłem przekonany, ze on złapie miejsce w rotacji i dostanie spoko minuty. Myliłem się bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Godzinę temu, Eld napisał: Jesteś pewien, że otwierasz nową wersję pliku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 2 minuty temu, LONGER01 napisał: Longer - ta część arkuszu została stworzona tylko i wyłącznie z mojej dobrej woli. Dopisałem nawet na górze, że ma charakter orientacyjny. Wpierw zajmuję się sprawami ważnymi, a później wykreślaniem czegoś, czego beze mnie byście nawet nie mieli ( oczywiście z pomocą @tangiers ). Chcesz mi pomóc - wypisz mi ciurkiem kto jest do wykreślenia, czyli kto poszedł w III turze, a za 5 minut ich nie będzie w tym pomocniczym arkuszu. Jeśli masz kogoś do dopisania, również podaj nazwisko i pozycję - dopiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Ja chce dla Campazzo 5,4/5,6 jak coś. Pisałem canbyemu na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 48 minut temu, RonnieArtestics napisał: Ja chce dla Campazzo 5,4/5,6 jak coś. Pisałem canbyemu na priv. Napisz to w temacie III runda FA jak prosiłem. Camby nie jest tak aktywny na forum jak ja a tam będziemy mieli zbiorczo. Jest specjalnie otwarty na taką okazję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Ja widzę, że tu nie można pójść do pracy, by ludziom nie odjebało, bo arkusz jeszcze w 100% nieuzupełniony i to lewie w przeciągu 24H o_O Nudzi się Wam na zdalnej to posprzątajcie w chałupie... c*** mnie strzelił na dzień dobry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 3 godziny temu, mac napisał: Lepiej miec np go za minimum n9z sliwke za 25/3 czy ile tam dostal od pistons Wycofuje to stwierdzenie, że się znasz na koszu. Jednak zwykły troll z Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 3 godziny temu, LONGER01 napisał: Pragnę pokornie zameldować, że o 01:25 zakończyłem usuwanie nazwisk które poszły w III turze FA. 11 minut temu, january napisał: Nie rób lepiej za rok i tak tylko narzekanie ludu z tego:) Za dobry jestem. Chcę aby ludziom łatwiej było to któryś raz obrywam po łbie. A my się w Radzie doszukiwaliśmy który z nas coś zjebał a tu się okazało, że chodzi o tabelkę która gdyby nie dobra wola dwóch osób nie powinna istnieć i przez ostatnie 3 lata jakoś nie istniała.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 @kolader lekką ręką wyłożył 45,5mln na jeden tylko sezon podczas III tury i jeszcze ponad 17mln mu zostało cap space Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Temat trzeciej tury FA już mamy prawie zamknięty. Rookie deals też już wpisani. Jutro postaram się uzupełnić wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 O, MKG też zwolniony RL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 (edytowane) @MarcusCamby GOAT sprowadził GOATA. Biyombo zrobił dzisiaj w ciągu 15 min 2pts 1/2 z gry 3 zbiórki 1 blok, 2 straty, 3 faule i miał przy tym +/- +30 Edytowane 20 Grudnia 2020 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 6 minut temu, RonnieArtestics napisał: @MarcusCamby GOAT sprowadził GOATA. Biyombo zrobił dzisiaj w ciągu 15 min 2pts 1/2 z gry 3 zbiórki 1 blok, 2 straty, 3 faule i miał przy tym +/- +30 Typowy mecz dla Biyombo - defensywnego potwora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 2 godziny temu, Lucas napisał: O, MKG też zwolniony RL No tym raz to ja spierdolilem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 @MarcusCamby @Eld kontrakt TT proszę rozłożyć równomiernie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 (edytowane) U nas też podpisze? Czy poczeka i za rok np. do Mavs? Ile w Kings jego max wynosi i czy różni się czymś od reszty? Swoją drogą po tym co Gortat tu powiedział i gdybyśmy o tym wiedzieli wcześniej, chyba nikt by nie zagłsował za Durantem w Wizards @Sylvinho. a KD z Donciciem byliby głównymi kandydatmi do tytułu w Miami @tangiers Edytowane 20 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 41 minut temu, człowiek...morza napisał: U nas też podpisze? Czy poczeka i za rok np. do Mavs? Ile w Kings jego max wynosi i czy różni się czymś od reszty? Swoją drogą po tym co Gortat tu powiedział i gdybyśmy o tym wiedzieli wcześniej, chyba nikt by nie zagłsował za Durantem w Wizards @Sylvinho. a KD z Donciciem byliby głównymi kandydatmi do tytułu w Miami @tangiers Trwa liczenie i są różne scenariusze. U nas Gobert na koncie mistrza już ma a to ze akurat Kings w niego wierzą i stawiają na niego mocno to inna bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi