MarcusCamby Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Dołączam się do przeprosin dla @Tecu jeśli byłem w błędzie. Po prostu pamiętałem jak po sprawie Looneya i Gilesa z RL NBA mówiło się, że muszą użyć wyjątku by ich podpisać. Są ograniczenia, ale nie aż tak restrykcyjne. Inna sprawa, że Josh Jackson po nie podjęciu jego opcji w kontrakcie nie wziąłby tak słabej oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Przez odkop flubera trafiłem na moje komentarze, gdzie walczyłem o to, żeby Kawhi nie zamieniał Knicks na Sacramento XD, a @człowiek...morza i tak będzie marudził, że się Knicks czepiam na fa Zgadnijcie też czyje to słowa xd "Nie przemawia do Ciebie Davis z Leonardem? Ja to kupuję :)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 15 minut temu, Lucas napisał: Zgadnijcie też czyje to słowa xd "Nie przemawia do Ciebie Davis z Leonardem? Ja to kupuję :)" ktos kto nie zaglosowal za davisem w knicks? Alonzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 7 minut temu, człowiek...morza napisał: ktos kto nie zaglosowal za davisem w knicks? Alonzo? Yhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, Lucas napisał: Yhy no coz moge poradzic. piekny obraz double standards. lepszą "kulturą" dla Alonzo jak widać jest całkowite zaoranie zespołu (ostatnio chyba tez pochlebnie o Hornets i tym długim poscie Flubera o kulturze sie wypowiadal) xd Edytowane 16 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 18 minut temu, człowiek...morza napisał: ostatnio chyba tez pochlebnie o Hornets i tym długim poscie Flubera o kulturze sie wypowiadal Akurat tak Fluber miał trochę racji moim zdaniem i takiego Rondo sobie wywalczył u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 @Principe @człowiek...morza @Tecu @Pablo81 @ozzy110 @RonnieArtestics @SlaKB @eMeS @tangiers @Alonzo @Sylvinho. @Regis @LeweBiodroSmoka @mac @Eld @Ashigaru @elwariato @Lucas Nawet połowa nie zagłosowała...Dziś trzech GMów... Czas do 23:59. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 30 minut temu, MarcusCamby napisał: @Principe @człowiek...morza @Tecu @Pablo81 @ozzy110 @RonnieArtestics @SlaKB @eMeS @tangiers @Alonzo @Sylvinho. @Regis @LeweBiodroSmoka @mac @Eld @Ashigaru @elwariato @Lucas Nawet połowa nie zagłosowała...Dziś trzech GMów... Czas do 23:59. Dziś powrót Dotsona do Madison Square Garden a Ty tu takie coś wrzucasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 59 minut temu, MarcusCamby napisał: @Principe @człowiek...morza @Tecu @Pablo81 @ozzy110 @RonnieArtestics @SlaKB @eMeS @tangiers @Alonzo @Sylvinho. @Regis @LeweBiodroSmoka @mac @Eld @Ashigaru @elwariato @Lucas Nawet połowa nie zagłosowała...Dziś trzech GMów... Czas do 23:59. pamiętam jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 6 godzin temu, Lucas napisał: Yhy 6 godzin temu, człowiek...morza napisał: no coz moge poradzic. piekny obraz double standards. lepszą "kulturą" dla Alonzo jak widać jest całkowite zaoranie zespołu (ostatnio chyba tez pochlebnie o Hornets i tym długim poscie Flubera o kulturze sie wypowiadal) xd .. ale bez Irvinga Miśki.. Wtedy pasują do siebie bez dwóch zdań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 (edytowane) 6 godzin temu, człowiek...morza napisał: no coz moge poradzic. piekny obraz double standards. lepszą "kulturą" dla Alonzo jak widać jest całkowite zaoranie zespołu (ostatnio chyba tez pochlebnie o Hornets i tym długim poscie Flubera o kulturze sie wypowiadal) xd Ale w sensie ze krytycznie oceniasz zaoranie zespołu który bez własnego picku skończył na dnie ligi i powinienem był bazować na zhaire smithie, vanderbilcie, milesie plumleem, joakimie Noah, allenie crabbe i chassonie randlu? w sensie że w ogóle oceniasz oddanie tej wesołej ferajny jako zaoranie zespołu? bo nie do końca wiem czy piszezz poważnie czy zartujesz;) oddalem 3 graczy z tamtego składu, którzy w ogóle mogą myśleć o byciu w rotacji klubu w NBA. Wszyscy na spadających kontraktach. Dwóch podpisze prawdopodobnie w tym okienku umowy za minimum a trzeci ma 34 lata. Nie zaoralem żadnego zespołu bo tam nie było żadnego zespołu! Zespół stworzylem półtora roku temu i od tego czasu nie zmieniłem w nim Żadnego z 10 najlepszych graczy i to nie tylko nikogo z nich nie wymieniając ale także przedłużając z wszystkimi kontrakty. w sezonie 18/19 w rl NBA z całego składu który przejalem nikt nie zagrał w rl NBA jako starter więcej niż 22 mecze. Co tam można było zaorac? w tym samym czasie wymieniales 2/3 mistrzowskiego zespołu. Smierdzisz hipokryta na kilometr;) Edytowane 17 Grudnia 2020 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 7 godzin temu, Lucas napisał: Przez odkop flubera trafiłem na moje komentarze, gdzie walczyłem o to, żeby Kawhi nie zamieniał Knicks na Sacramento XD, a @człowiek...morza i tak będzie marudził, że się Knicks czepiam na fa Zgadnijcie też czyje to słowa xd "Nie przemawia do Ciebie Davis z Leonardem? Ja to kupuję :)" I jeszcze zapomniałeś dodać, że argumentowałem tego Leonarda do Davisa w Kings - jak juz manipulujesz w swoim stylu. Duet Leonard/Davis jest świetny - nigdzie i nigdy tego nie kwestionowałem.. ale .. bez Irvinga Lucas - manipulatorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 6 godzin temu, MarcusCamby napisał: @Principe @człowiek...morza @Tecu @Pablo81 @ozzy110 @RonnieArtestics @SlaKB @eMeS @tangiers @Alonzo @Sylvinho. @Regis @LeweBiodroSmoka @mac @Eld @Ashigaru @elwariato @Lucas Nawet połowa nie zagłosowała...Dziś trzech GMów... Czas do 23:59. Spokojna głowa. Cały czas wacham się z pierwszymi opcjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 (edytowane) 2 godziny temu, fluber napisał: Ale w sensie ze krytycznie oceniasz zaoranie zespołu który bez własnego picku skończył na dnie ligi i powinienem był bazować na zhaire smithie, vanderbilcie, milesie plumleem, joakimie Noah, allenie crabbe i chassonie randlu? a gdzie ja to napisałem? czy ja "krytycznie" oceniam ruch sportowe Qcina? Nadałeś temu aurę kultury. Do tego nawiązałem. @MMM2121 @ignazz @shevcu @elwariato @Pablo81 mam wrażenie, że koledzy nie ogarniają sytuacji Bradley'a i tego, że ma w Cavs TO w drugim roku i ogromną konkurencję do grania. Czyli wybiera siedzenie na ławce przez rok (za rok za pewne cavs z TO zrezygnuje, żeby miec jak najwiecej na wydatki) bo dostanie 750 k wiecej, zamiast potencalnego s5 w contaderze. Logiczne Co do Harklessa też piekna argumentacja podana, składająca się w spójną całość i sie zastanawiam czy w ogole ktos to czyta Melo to juz wgl ciekawy temat Edytowane 17 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 (edytowane) Godzinę temu, człowiek...morza napisał: a gdzie ja to napisałem? czy ja "krytycznie" oceniam ruch sportowe Qcina? Nadałeś temu aurę kultury. Do tego nawiązałem. @MMM2121 @ignazz @shevcu @elwariato @Pablo81 Nadalem aurę kultury konkretnym ruchom wobec konkretnych zawodników. 1,5 roku temu wróciłem z begmowej emerytury bo nikt nie chciał dotknąć tego gowna jakim byli hornets kijem. Nazywanie tego co zrobiłem półtora roku temu zaoraniem zespołu jest niepoważne. Edytowane 17 Grudnia 2020 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Godzinę temu, człowiek...morza napisał: Co do Harklessa też piekna argumentacja podana, składająca się w spójną całość i sie zastanawiam czy w ogole ktos to czyta Przeczytałem, wybieram argumentację Dubs. Jest jeszcze piękniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 1 minutę temu, karpik napisał: Przeczytałem, wybieram argumentację Dubs. Jest jeszcze piękniejsza. Ciebie o zdanie nie pytałem. wiem,ze czytasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał: Melo to juz wgl ciekawy temat Biorąc pod uwagę, że twoja obietnica dla Melo jest c***a warta to ja w sumie zacząłem rozważać zmianę głosu. Oczywiście na Raptors, nie na Hawks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Biorąc pod uwagę, że twoja obietnica dla Melo jest c***a warta to ja w sumie zacząłem rozważać zmianę głosu. aczemu c***a warta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: aczemu c***a warta? Bo nielegalna. Trzeba było dać mi 1+1 PO albo przynajmniej dwuletnie minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi