MarcusCamby Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 14 minut temu, Qcin_69 napisał: Jesteś zwykła marionetka w moich rękach, nawet nie zadałeś sobie trudu by sprawdzić czy ten cytat jest prawdziwy, Pelikanie. Nie jest, dotyczył on McDermotta, ale przynajmniej wszyscy wiedza ze to samo myślisz o Teague:) O k****, ale wyjebałeś CMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 22 minuty temu, Qcin_69 napisał: Jesteś zwykła marionetka w moich rękach, nawet nie zadałeś sobie trudu by sprawdzić czy ten cytat jest prawdziwy, Pelikanie. Nie jest, dotyczył on McDermotta, ale przynajmniej wszyscy wiedza ze to samo myślisz o Teague:) XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 39 minut temu, Qcin_69 napisał: Jesteś zwykła marionetka w moich rękach, nawet nie zadałeś sobie trudu by sprawdzić czy ten cytat jest prawdziwy, Pelikanie. Nie jest, dotyczył on McDermotta, ale przynajmniej wszyscy wiedza ze to samo myślisz o Teague:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 1 minutę temu, mac napisał: Mina c_m-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 6 minut temu, Lucas napisał: Mina c_m-a Swoją drogą Nate Robinson pasowałby do naszych NYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 1 godzinę temu, RonnieArtestics napisał: Pacers podpisują kenyona Martina jr na taki sam kontrakt jak w realu z rockets, również z wyjątku MLE. https://www.spotrac.com/nba/houston-rockets/kenyon-martin-jr-70694/cash-earnings/ A na jakiej podstawie go podpisujesz? Nie widzę, abyś miał go w stashed, czy miał prawa do niego. Za to widzę go jako free agenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 7 minut temu, Eld napisał: A na jakiej podstawie go podpisujesz? Nie widzę, abyś miał go w stashed, czy miał prawa do niego. Za to widzę go jako free agenta. No ma prawa do niego na podstawie wymiany z Hawks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 2 minuty temu, karpik napisał: No ma prawa do niego na podstawie wymiany z Hawks. No to ja ślepy jestem, albo zbyt zmęczony ale ja tej wymiany nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 2 minuty temu, Eld napisał: No to ja ślepy jestem, albo zbyt zmęczony ale ja tej wymiany nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 2 minuty temu, karpik napisał: Dobra. O to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 8 godzin temu, cvbe napisał: Cavs zaoferują Campazzo bardzo godny kontrakt i gwarancję minimum 20 minut/mecz na boisku od początku sezonu, a to w końcu po to idzie do NBA. Btw, czy ja to mogę wpisać w ofercie czy tam tylko suche cyferki? Moje pierwsze FA, więc zielony jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 1 minutę temu, cvbe napisał: Btw, czy ja to mogę wpisać w ofercie czy tam tylko suche cyferki? Moje pierwsze FA, więc zielony jestem. Tylko cyferki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 11 minut temu, january napisał: Po dzisiejszych meczach preseason to chyba Cousins sporo KO dostanie a i @MarcusCamby chyba odetchnal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: a i @MarcusCamby chyba odetchnal A co? Wall z Griffinem nie połamali się od razu? Spokojnie. Mają jeszcze czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, january napisał: A to nie jest przypadkiem tak przy rookie extensions, że można dostać albo 5y w wysokości maxa, albo jak umowa nie jest w wysokości maxa to tylko na 4 lata? Dobrze pamiętam @karpik ? Nie do końca. Do piątego roku kwalifikują się tylko DPE, także jeśli Anunoby przedłuży z Thunder, to będzie ich Designated Player. Edytowane 12 Grudnia 2020 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) 19 minut temu, january napisał: No, ale (cbafaq#24 i cbafaq #58): However, a Designated Rookie must receive at least 25% of the cap. The salary in the first year of an extension to a rookie scale contract for a Designated Player must be the player's maximum salary Pamiętałem, że nie mogłem dać 5y niższych niż maxy dla DLO i Ingrama i to chyba jest ten sam case. A wolałem napisać teraz, to będzie można uznać (na 99% nieważna jeśli się nie mylę) ofertę za nieważną i Thunder spokojnie sobie w 4 turze będą mogli złożyć prawidłowe ext. To nie jest już druga oferta extension dla OG? Jak się liczą te niedozwolone oferty - pytam na przyszłość Edytowane 12 Grudnia 2020 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 23 minuty temu, january napisał: No, ale (cbafaq#24 i cbafaq #58): However, a Designated Rookie must receive at least 25% of the cap. The salary in the first year of an extension to a rookie scale contract for a Designated Player must be the player's maximum salary Pamiętałem, że nie mogłem dać 5y niższych niż maxy dla DLO i Ingrama i to chyba jest ten sam case. A wolałem napisać teraz, to będzie można uznać (na 99% nieważna jeśli się nie mylę) ofertę za nieważną i Thunder spokojnie sobie w 4 turze będą mogli złożyć prawidłowe ext. A faktycznie, no to dosyć śmiesznie wyszło z OG... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 6 minut temu, karpik napisał: A faktycznie, no to dosyć śmiesznie wyszło z OG... Nie dla @Eld .. ja byłem na TAK przy tym extension. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 ... Napisałem do Radnych. W czwórkę zadecydują bez mojego namawiania co z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 4 minuty temu, Eld napisał: ... Napisałem do Radnych. W czwórkę zadecydują bez mojego namawiania co z tym zrobić. a kto jest wgl teraz w radzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi