tangiers Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 25 minut temu, MarcusCamby napisał: Znaczy, że już nie jestem przyjacielem Knicks? Ja juz tez zostalem usuniety z klubu przyjaciol Knicks Ciekawe kto zostal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 @człowiek...morza jeśli cofniesz zwolnienie Robinsona, to @ozzy110 może być zainteresowany tym GOATem w zamian za prawa do Emir Preldzić, tak przynajmniej mówią moje źródła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Teraz, tangiers napisał: Ja juz tez zostalem usuniety z klubu przyjaciol Knicks Ciekawe kto zostal... Spółdzielnia zbiera sieroty z potencjałem, wiec masz szanse się załapać do odpowiedniej partii! Camby tez by miał, gdyby miał potencjał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Żeby Człowiek Morza finansowo nie był pokrzywdzony to myśle ze mam interesujące rozwiązanie. Minnesota przejmie Duncana Robinsona który ma taka sama wartość kontraktu co Justin, a Justin zostanie ożywiony w rosterze Knicks. Liczba Robinsonow będzie się zgadzać. Hajs będzie się zgadzać. A poza tym, to ja składałem ofertę Duncanowi Robinsonowi a nie Justinowi, wiec to była oczywista pomyłka wynikająca ze złe działającej klawiatury w telefonie. ale to Minny dostaje i Duncana Robinsona i pick o którym wspominał Lucas? Jak najbardziej jest to chyba najbardziej sensowne rozwiązanie całej sytuacji z tych wszystkich przedstawionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 2 minuty temu, tangiers napisał: Ja juz tez zostalem usuniety z klubu przyjaciol Knicks Ciekawe kto zostal... Wychodzi, że @ozzy110 Gość ma szczerozłote serce, mimo że zajebał mu Valanciunasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Teraz, mac napisał: ale to Minny dostaje i Duncana Robinsona i pick o którym wspominał Lucas? Jak najbardziej jest to chyba najbardziej sensowne rozwiązanie całej sytuacji z tych wszystkich przedstawionych. W końcu mamy jakieś stanowisko które poparło więcej niż 1 osoba. W warunkach beGM to jak przegłosowanie przez aklamację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Camby tez by miał, gdyby miał potencjał. Wielokrotnie odrzuciłem zaproszenie do spółdzielni, bo uważam Was za mafię. Ale niestety jestem za krótki, by zwalczyć ten układ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Wielokrotnie odrzuciłem zaproszenie do spółdzielni, bo uważam Was za mafię. Ale niestety jestem za krótki, by zwalczyć ten układ. Spółdzielnia to krąg ludzi, którzy wygrywają. Wiec jak mogłeś dostać do niej zaproszenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 2 minuty temu, mac napisał: to Minny dostaje i Duncana Robinsona i pick o którym wspominał Lucas? Spółdzielnia zobowiązuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Wielokrotnie odrzuciłem zaproszenie do spółdzielni, bo uważam Was za mafię. Ale niestety jestem za krótki, by zwalczyć ten układ. wiesz jak skończyła pewna znana postać historyczna, zwana Nieprzekupnym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 1 minutę temu, mac napisał: wiesz jak skończyła pewna znana postać historyczna, zwana Nieprzekupnym ? Czy to groźba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Czy to groźba? nie, coś Ty, przecież ja nawet sam do spółdzielni nie należę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Lepiej być ze Spółdzielni niż Zakompleksionym Hipokryta z Bytomia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 14 minut temu, karpik napisał: Przede wszystkim jest ofertą niegwarantowaną, a takie są w III turze niedozwolone Pozwolę się nie zgodzić. Jeżeli pierwszy rok jest gwarantowany to umowa jest umową gwarantowaną. Niegwarantowana to ta która pierwszy rok ma niegwarantowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Lepiej być ze Spółdzielni niż Zakompleksionym Hipokryta z Bytomia A gdzie można się zapisać? Jest jakaś rozmowa rekrutacyjna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 1 minutę temu, MMM2121 napisał: A gdzie można się zapisać? Jest jakaś rozmowa rekrutacyjna? Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 1 minutę temu, MMM2121 napisał: A gdzie można się zapisać? Jest jakaś rozmowa rekrutacyjna? musisz byc zwyciezca. warriors poki co sa na dnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 (edytowane) Teraz, człowiek...morza napisał: musisz byc zwyciezca. warriors poki co sa na dnie. Mocne słowa od kogoś kto nigdy nie był mistrzem Edytowane 7 Grudnia 2020 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 4 minuty temu, Tecu napisał: Pozwolę się nie zgodzić. Jeżeli pierwszy rok jest gwarantowany to umowa jest umową gwarantowaną. Niegwarantowana to ta która pierwszy rok ma niegwarantowany. Czyli umowa, w której z 4 mln, ponad 3 jest niegwarantowane, nie jest umową niegwarantowaną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 1 minutę temu, MMM2121 napisał: Mocne słowa od kogoś kto nigdy nie był mistrzem Curry to bilet wstępu, także zapraszamy na pewno się dogadamy na uczciwych warunkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi