MarcusCamby Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 W dniu 26.10.2020 o 18:45, Alonzo napisał(a): Alfonzo McKinnie - nie podejmuję TO Rozwiń Stoper na Kawhi Leonarda nie okazał się warty nawet minimalnego kontraktu... A co do Masona Plumlee, to ten kontrakt jest pierwszego sezonu gry. Pamiętam jak się cieszyłem, że podpisałem jednego ze swoich ulubieńców taniej niż w RL NBA i jeszcze z opcją team option. Pewna era się kończy, po tym zakończonym właśnie sezonie spadają ostatnie kontakty podpisane w RL NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 W dniu 27.10.2020 o 06:34, mac napisał(a): przedłużam kontrakty Franka Jacksona, Miye Oni i Diddyego Silvy (bo nie wiem gdzie mam to zrobić) Rozwiń Jeszcze nie czas na to. Będziesz im rzucał propozycje podczas rund FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Yo, niegwarantowane kontrakty (szare w arkuszu) kiedy trzeba zdecydować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 W dniu 27.10.2020 o 16:56, MarcusCamby napisał(a): Portland Trail Blazers @Ashigaru - Naz Reid Rozwiń Nie mogę mu dać innej oferty? Zależy mi na zachowaniu PO, więc trzymanie kciuków że w FA nikt mu nic lepszego nie zaproponuje nie wchodzi w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 W dniu 27.10.2020 o 16:58, Ashigaru napisał(a): Nie mogę mu dać innej oferty? Zależy mi na zachowaniu PO, więc trzymanie kciuków że w FA nikt mu nic lepszego nie zaproponuje nie wchodzi w grę. Rozwiń Możesz dać mu player option, ale opcja team option jest lepsza dla klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 W dniu 27.10.2020 o 17:00, MarcusCamby napisał(a): Możesz dać mu player option, ale opcja team option jest lepsza dla klubu Rozwiń Mój błąd, chodziło mi o zachowaniu praw do zawodnika, tj. by był RFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 W dniu 27.10.2020 o 17:03, Ashigaru napisał(a): Mój błąd, chodziło mi o zachowaniu praw do zawodnika, tj. by był RFA. Rozwiń Będzie RFA po zakończeniu kontraktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Minnesota podpisuje Lukę Samanicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 @Eld proszę o przeniesienie mojego postu oraz tego maca do tego tematu -> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 W dniu 27.10.2020 o 17:31, MarcusCamby napisał(a): @Eld proszę o przeniesienie mojego postu oraz tego maca do tego tematu -> Rozwiń Się robi. Ale o jaki temat maca chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 @MarcusCamby 1. Trochę pogrzebałem po starych tematach i widzę, że stashowany Dillon Brooks podpisał niegdyś 4-letni kontrakt. Nie mylę się? Jak to możliwe? 2. Czemu graczy stashowanych nie można podpisać na two-way? Z czystej ciekawości pytam. To jest zasada z rl NBA czy wasza autorska z beGM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 (edytowane) W dniu 27.10.2020 o 18:44, Braveheart22 napisał(a): @MarcusCamby 1. Trochę pogrzebałem po starych tematach i widzę, że stashowany Dillon Brooks podpisał niegdyś 4-letni kontrakt. Nie mylę się? Jak to możliwe? Rozwiń Żałuj że Cię tu nie było jak to zmienialiśmy:) Edytowane 27 Października 2020 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 W dniu 27.10.2020 o 18:46, fluber napisał(a): Żałuj że Cię tu nie było jak to zmienialiśmy:) Rozwiń Wyjaśnisz szerzej, czy czekamy na Marcusa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 W dniu 27.10.2020 o 18:44, Braveheart22 napisał(a): 1. Trochę pogrzebałem po starych tematach i widzę, że stashowany Dillon Brooks podpisał niegdyś 4-letni kontrakt. Nie mylę się? Jak to możliwe? Rozwiń Dillon Brooks i Tony Bradley podpisali te umowy przed wielką stashową reformą Marcusa Camby'ego. Nie będę przytaczał tej historii, bo by znowu parę aureoli spadło Obecnie takie praktyki są ucięte, właśnie po to, by przykładowo takiego Terrence Davisa nie mieć dłużej pod ochroną niż w RL NBA. W dniu 27.10.2020 o 18:44, Braveheart22 napisał(a): 2. Czemu graczy stashowanych nie można podpisać na two-way? Z czystej ciekawości pytam. To jest zasada z rl NBA czy wasza autorska z beGM? Rozwiń Szczerze powiedziawszy to nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 D. Jeffries miał tylko two way kontrakt, z tego co pamiętam to nie jest to traktowane przez nas jako kontrakt. @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 W dniu 27.10.2020 o 18:44, Braveheart22 napisał(a): 2. Czemu graczy stashowanych nie można podpisać na two-way? Z czystej ciekawości pytam. To jest zasada z rl NBA czy wasza autorska z beGM? Rozwiń Gdzie to znalazłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 W dniu 27.10.2020 o 19:15, Tecu napisał(a): D. Jeffries miał tylko two way kontrakt, z tego co pamiętam to nie jest to traktowane przez nas jako kontrakt. @MarcusCamby Rozwiń Liczy się tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 (edytowane) W dniu 27.10.2020 o 19:16, Eld napisał(a): Gdzie to znalazłeś? Rozwiń Już niedawno pytałem o stash i było powiedziane, że tylko 1+1to (rfa) lub 2+1to (ufa lub po drugim roku rfa). Tak że z góry założyłem, że nie można ich podpisać na two-way. Stąd też moje wcześniejsze pytanie. Edytowane 27 Października 2020 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 W dniu 27.10.2020 o 19:20, Braveheart22 napisał(a): Już niedawno pytałem o stash i było powiedziane, że tylko 1+1to (rfa) lub 2+1to (ufa lub po drugim roku rfa). Tak że z góry założyłem, że nie można ich podpisać na two-way. Stąd też moje wcześniejsze pytanie. Rozwiń Taki był przepis. Wyjątkiem był Sterling Brown w Sixers i też było z tym zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 W dniu 27.10.2020 o 19:20, Braveheart22 napisał(a): Już niedawno pytałem o stash i było powiedziane, że tylko 1+1to (rfa) lub 2+1to (ufa lub po drugim roku rfa). Tak że z góry założyłem, że nie można ich podpisać na two-way. Stąd też moje wcześniejsze pytanie. Rozwiń Stasha możesz wrzucić na two-way, ale tylko tego którego wybierzesz sobie w II rundzie nadchodzącego draftu. Masz na to czas zgodnie z CBA do 15 Stycznia ale na pewno ten termin zostanie przedłużony. Jeśli stash był wybrany w latach poprzednich to wszystko masz wyjaśnione. Stashe z lat przeszłych są fajnymi wypełniaczami jak się ma problem z kasą i trzeba dobić do 14 slotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi