Lucas Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Test polegajacy na tym, ze ktos ma caly dzien na pick, a ktos 20 minut :DDD Czekam jeszcze na pickowanie draftu od 3 w nocy co 15 minut, bo akurat o 5 wstajesz do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Jak gra Denver to mogę o 3 pickować, wolę takie cuś niż opisy z deadlinem na świeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Bezsensu jest to, że komuś przepada kolejka. Powinien wtedy móc wskoczyć w dowolnym momencie. @january weź to zmień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Ja proszę o oznaczenie, bo siedze przy Wordzie, a przez te 20 minut moge nie zauwazyc, ze ktos zapickował @karpik bo przede mna jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 47 minut temu, Lucas napisał: Ja proszę o oznaczenie, bo siedze przy Wordzie, a przez te 20 minut moge nie zauwazyc, ze ktos zapickował @karpik bo przede mna jestes Kliknijcie sobie obserwowanie tematu to Wam powiadomienie przyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 22 minuty temu, shevcu napisał: Tacko Fall A niech Ci słuchawka od prysznica zardzewieje i wszystkie skarpety na zimę wypłowieją! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 5 minut temu, Eld napisał: A niech Ci słuchawka od prysznica zardzewieje i wszystkie skarpety na zimę wypłowieją! Liczyłeś, że dotrwa do #13? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 1 minutę temu, cvbe napisał: Liczyłeś, że dotrwa do #13? E nie, skąd taki pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Arkusz 3 razy przejrzałem bo nie mogłem uwierzyć że jest wolny. By the way mam 3 centrów Bostonu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Btw zawodnicy z 2 rundy draftu sa automatycznie stashed? Chodzi mi o sytuacje, gdy ktos zostal u nas wybrany, a nie ma go w arkuszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 8 minut temu, LONGER01 napisał: T. Antetokounmpo Z Shevcu chyba wjechaliście mi na kompa do katalogu beGM.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Po raz kolejny nieladne zachowanie @fluber. Liczylem, ze po dzentelmansku zostawi mi Caleba Martina, po tym jak mu zaoferowalem kontrakt w 5 turze. Najpierw Ibaka, teraz Martin. Jakby juz innych kasztanów nie było. btw. to zdecydowanie lepszy jest Cody Martin(uwazam, ze wyrobi rzut) i nawet triumfalnie chcialem mu wyslac oferte w V turze, wchodze juz na pewniaka na PW i chce wyslac oferte do Ozziego i sobie jeszcze mysle, a moze sprawdze czy nikt go nie chapnął. Sprawdzam i oczywiscie juz siedzi w Dallas ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Wierzę w Hollingera i sztab Utah Jazz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 świetne się ten wunsz zapowiada, ide po browar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Ja tam nikomu sie nie chcialem wcinac, ale jesli dobrze zrozumialem to czekajac stracilbym swoj wybor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) nikt tu Ciebie nie wini, ale znając Karpika na bank chciał wybierać, Qcin to nie wiem Edytowane 17 Października 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 No ten wężyk jest absurdalny. Bo jedna osoba może wybierać przez 20 godzin, a niektóre przez 20 minut i to w takich dziwnych godzinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Mam czas na twowaya do 20:00 tak?? Chciałbym jutro wybrać bo wstaje na 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 8 minut temu, RonnieArtestics napisał: Mam czas na twowaya do 20:00 tak?? Chciałbym jutro wybrać bo wstaje na 6 Do 14.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Około 11-12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi