Eld Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 56 minut temu, Lucas napisał: Eld wpisał Plumlee w FA więc nie wiem kto się pomylił Nie Mason a Miles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 2 minuty temu, Eld napisał: Nie Mason a Miles. Zapomniałem że ktoś taki istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 37 minut temu, Lucas napisał: Zapomniałem że ktoś taki istnieje Oho, GM nie znający historii swojej Organizacji ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Oho, GM nie znający historii swojej Organizacji ! Ja Milesa nie miałem chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 10 minut temu, Lucas napisał: Ja Milesa nie miałem chyba Jak nie, jak prawie wprowadził Suns do PO w 1 sezonie Hornacka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 11 godzin temu, karpik napisał: Wracaj do szkoły Panie GOAT. While individual teams are only required to carry a minimum of 14 players (13 active and one inactive, or 12 active and two inactive), the NBA also guarantees a league-wide average of at least 14.5 players per team (not including Two-Way players) nawet GOACI sie myla czasem a przypadkiem knicks zeszlego sezonu nie konczyli w 12? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Oferty w RL: Hield 90/4 ale chce 110/4. Te 107M @cvbe wyglądają idealnie Jaylen 80/4 ale kładzie lagę na to i czeka na przyszły rok. Bogdan 51,4/4 Siakam chce maksa https://sports.yahoo.com/sources-raptors-pascal-siakam-seeking-rookiescale-max-but-picture-not-so-clear-for-others-in-draft-class-180147606.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly90LmNvL09Qdk1KU2RTWXQ&guce_referrer_sig=AQAAANklE2uNmiPUOWIHNN_s2Sz4dVYf9qKnNYrwUa6jVpRiZ-xpOl0e9x_ox7ezLUbqG-3I31mMicUNdwKNRqy4YjabG-PW0grP8R97OTOhuYTiM99xauqFOcBoINxPrvCAL9WBYcWUwrJnXWX9oGmQt-2AzHI8F2Aak3GJhVTJyFnC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 5 minut temu, Eld napisał: Te 107M @cvbe wyglądają idealnie Przecież mówiłem, że ustalone z samym Buddy'm a nie z jakimiś agentami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 34 minuty temu, Eld napisał: Bogdan 51,4/4 A ja zaoferowałem więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 36 minut temu, Eld napisał: Oferty w RL: Hield 90/4 ale chce 110/4. Te 107M @cvbe wyglądają idealnie Jaylen 80/4 ale kładzie lagę na to i czeka na przyszły rok. Bogdan 51,4/4 Siakam chce maksa https://sports.yahoo.com/sources-raptors-pascal-siakam-seeking-rookiescale-max-but-picture-not-so-clear-for-others-in-draft-class-180147606.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly90LmNvL09Qdk1KU2RTWXQ&guce_referrer_sig=AQAAANklE2uNmiPUOWIHNN_s2Sz4dVYf9qKnNYrwUa6jVpRiZ-xpOl0e9x_ox7ezLUbqG-3I31mMicUNdwKNRqy4YjabG-PW0grP8R97OTOhuYTiM99xauqFOcBoINxPrvCAL9WBYcWUwrJnXWX9oGmQt-2AzHI8F2Aak3GJhVTJyFnC Czy my nie powinnismy moc skladac tych extension dopiero teraz? Bo tak naprawde to dopiero teraz wiemy na czym stoimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 1 minutę temu, Lucas napisał: A ja zaoferowałem więcej! Ale nie mogłeś i RL Kings też nie mogą o czym mowa w artykule do którego link podałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 2 minuty temu, Eld napisał: Ale nie mogłeś i RL Kings też nie mogą o czym mowa w artykule do którego link podałem. Wiem, ironicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Ja jestem akurat jutro już na początku kolejki, ale czy to nie jest trochę nie fair, że pierwszy ma 20 godzin a np 10-ty ma 20 minut i to w jednym okienku żeby się wstrzelić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Dokladnie, zwlaszcza ze to godziny wieczorne, gdy kazdy juz po pracy, a zaraz jest weekend i pechowo mozna przegapic 20 minut okienka siedzac na piwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Z całym szacunkiem jasiek, ale głupszych deadline'ów nie dało się zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Dobrze, ze to tylko two-way i jak nie uda mi sie wstrzelic w moje okienko to trudno, ale wyglada to absurdalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Przede mną w wężyku Kucio i eMeS. Zwiastuje to trzy szybkie wybory i żadnych opóźnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 @ozzy110 Z tego co pamiętam Marquesse Chriss nie może być podpisany, bo ma więcej niż dwa sezony w NBA @january @karpik @BMF Może ktoś poprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Only players in their fourth NBA season or earlier are able to sign Two-Way Contracts, which can be for either one or two seasons. https://gleague.nba.com/nba-g-league-101-two-way-contracts/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Ok, to trochę źle pamiętałem. Czyli Chriss może być podpisany. I chyba było ograniczenie wieku do 26 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi