BMF Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Za 2-3 lata się okaże, czy fluber zrobił dobre ruchy, nie można tego teraz ocenić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 9 minut temu, Lucas napisał: Zespoł na Playoffs, to sa juz spoko perspektywy. Tytul wygrywa tylko jeden zespol, a lepsza walka o Playoffs niz hard tank. Docenmy "przecietnosc" w naszej grze więcej gm'ow z takiej sytuacji rezygnowało aniżeli aspirowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: w naszej grze więcej gm'ow z takiej sytuacji rezygnowało aniżeli aspirowało. Oceni ich / nas (moze oddanie przeze mnie Kemby tez mozna tak traktowac, ale wtedy sie "uczylem") historia i @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: w naszej grze więcej gm'ow z takiej sytuacji rezygnowało aniżeli aspirowało. Przecież akurat Hornets może maja mały upside ale jednak go maja - tam jest kilka solidnych grajków , jest niedoceniany Westbrook i miejsce na maksa na rok - jak dla mnie świetna przebudowa w krótkim czasie , gdzie najlepszym assetem oddanym przez Flubera był kto ? Smith? Który przegrał nierówna walkę z sezamkami ? W tym roku sufit tej drużyny to raczej 1 runda ale za rok perspektywy mogą być lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) 4 minuty temu, Lucas napisał: Oceni ich / nas (moze oddanie przeze mnie Kemby tez mozna tak traktowac, ale wtedy sie "uczylem") historia i @MarcusCamby dyplomatyczna odpowiedz ale na marginesie, oddanie 1-rundowego picku za augistina to bardzo słaby deal, tym bardziej, że bradley moze sie oakzac lepszym graczem w przyszlym sezonie. Ibaka na tej umowie to tez kiepski deal. wolalbym zapytac np. o zellera z magic, orlando pewnie z checia by z niego zeszlo. Edytowane 2 Września 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) 12 minut temu, człowiek...morza napisał: dyplomatyczna odpowiedz ale na marginesie, oddanie 1-rundowego picku za augistina to bardzo słaby deal, tym bardziej, że bradley moze sie oakzac lepszym graczem w przyszlym sezonie. Robilem 2 deale z cavs ale to tak naprawde byl 1 deal tylko musialem go podzielic. Cha out: Joakim Noah, Avery Braley, 1st pick 20 Cha, prawa do Romeo Langforda, 2nd Pho 2020, 2nd Dal 2024, 2nd Cha 23, 2nd Hou 21 Cha in: Tj Warren, Taj Gibson, Chasson Randle, DJ Augustin, Danuel House, Theo Pinson Cle out: Tj Warren, Taj Gibson, Chasson Randle, DJ Augustin, Danuel House, Theo PInson Cle in: Joakim Noah, Avery Braley, 1st pick 20 Cha, prawa do Romeo Langforda, 2nd Pho 2020, 2nd Dal 2024, 2nd Cha 23, 2nd Hou 21 31 minut temu, BMF napisał: Za 2-3 lata się okaże, czy fluber zrobił dobre ruchy, nie można tego teraz ocenić. Ja patrzę na beGM trochę z innej perspektywy, chciałem stworzyć team, który będzie grał o coś. Przy okazji chciałbym wyprowadzić zespół z długów, dać kibicom rozrywkę i gwiazdy oraz paru zawodników z regionu, z którymi będą się mogli identyfikować. Pewnie, że w perspektywie wieloletniej lepiej zatankować 2-3 sezony na twardo, ale to co to za sztuka?:) Edytowane 2 Września 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 32 minuty temu, człowiek...morza napisał: . wolalbym zapytac np. o zellera z magic, orlando pewnie z checia by z niego zeszlo. Orlando bardzo liczy na zdrowie i znaczne minuty swojego rezerwowego centra. Wiążemy z Codym naszą przyszłość - w końcu oddaliśmy za niego 1st pick 2023. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Teraz, Alonzo napisał: Orlando bardzo liczy na zdrowie i znaczne minuty swojego rezerwowego centra. Wiążemy z Codym naszą przyszłość - w końcu oddaliśmy za niego 1st pick 2023. jak na każdego i pewnie dlatego oferowales go polowie ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: jak na każdego i pewnie dlatego oferowales go polowie ligi Łołłłł!!!! Rozumiem, że czasami piszemy pewne rzeczy odruchowo, ale komu go niby proponowałem? Nikomu, bo nie ściągałem go na handel, tylko do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 2 minuty temu, Alonzo napisał: Łołłłł!!!! Rozumiem, że czasami piszemy pewne rzeczy odruchowo, ale komu go niby proponowałem? Nikomu, bo nie ściągałem go na handel, tylko do gry. chocby mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: chocby mnie Niby kiedy i za kogo? Możliwe, że kontrakt jego brata Tylera Zellera, jak negocjowaliśmy trójstronny deal z Cavs : McGruder-Scott - Frank Mason. Zeller by się zgadzał, ale to nie Cody, tylko Tyler Edytowane 2 Września 2019 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 43 minuty temu, fluber napisał: Ja patrzę na beGM trochę z innej perspektywy, chciałem stworzyć team, który będzie grał o coś. Piszę o tym samym, masz duże widełki od katastrofy do przeciętności do świetnego rebuildingu. Bardzo dobre ruchy zrobiłeś z Kuzmą i Sabonisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 5 minut temu, january napisał: Chyba czas Ponitkę podpisać w 4 rundzie. Ci sami sedziowie co w g7 lakers-warriors w 2 rundzie gwizdali polakom?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Jest lista gości co zostali w grze 4 rundy poza Potisem i Ponitka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 2 minuty temu, january napisał: @LONGER01 da radę ? Nie daj się w to wciągnąć Longer niech te leniwe suki z LA same się postarajapostarają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 ja poproszę także listę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 6 minut temu, człowiek...morza napisał: ja poproszę także listę I ja. Bardzo poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) 2 godziny temu, january napisał: Ja już po 1 dniu 3 rundy wiedziałem którym 5 zawodnikom w przypadku wygrania RoLo złożę ofertę, więc nie dla mnie ta lista Chyba czterem. Czy też mamy po 5? Edytowane 2 Września 2019 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Longer kiedyś wrzucał listę przed III rundą, wyszukajcie sobie i wyrzućcie nazwiska, które zostały wykorzystane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) Pewnie nie wszyscy, ale chyba większość tych podstawowych: pg TJ McConnell/MCW/E.Mudiay/JJ Barea/Q.Cook sg G.Temple/JR Smith/L.Galloway/G.Green/T.Daniels/P.Connaughton sf DFS (RFA)/Layman (RFA)//W.Chandler/J.Sampson/A.Roberson/S.Johnson/CJ Miles pf L.Kornet (RFA)/J.Dudley/P.Patterson/A.Tolliver/N.Bjelica/B.Portis (RFA) c M.Leonard/t.Thompson/B.Marjanovic/T.Chandler/M.Muscala/F.Kaminsky/P.Gasol/C.Felicio Edytowane 2 Września 2019 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi