Qcin_69 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 6 minut temu, człowiek...morza napisał: za rok 5 dla mistrza, 3 dla reszty No! Chociaz raz stoisz po stronie Minnesoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Godzinę temu, człowiek...morza napisał: za rok 5 dla mistrza, 3 dla reszty Czemu chcesz sobie zaniżać? Przecież mógłbyś mieć aż 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał: No! Chociaz raz stoisz po stronie Minnesoty 37 minut temu, Alonzo napisał: Czemu chcesz sobie zaniżać? Przecież mógłbyś mieć aż 4 mój postulat nie odnosił się do jakiejś konrketnej drużyny, tylko tego, ażeby mistrza w jakis sposob gratyfikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 W NBA to raczej wyrównują szansę gorszym, więc prędzej #1 draftu powinien mieć Ewentualnie zespół z najgorszym bilansem, bo przeciez nie musza wygrac loterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 14 minut temu, człowiek...morza napisał: mój postulat nie odnosił się do jakiejś konrketnej drużyny, tylko tego, ażeby mistrza w jakis sposob gratyfikować. Rozumiem ze 175 milionow dolarow to nie jest wystarczajaca gratyfikacja?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 4 minuty temu, fluber napisał: Rozumiem ze 175 milionow dolarow to nie jest wystarczajaca gratyfikacja?:) po c***u w sumie zwazywszy ze biorac pelne mid-level czy sign-and-trade nie mzoesz przekroczyc apron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 2 minuty temu, january napisał: Ciekawe ile maksymalnie ofert dla jakiegoś gracza pójdzie 10? 15? I wszystkie takie same. I jak tu argumentować i jak tu głosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Tecu napisał: I wszystkie takie same. I jak tu argumentować i jak tu głosować Nie takie same . Ktoś tu da więcej kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 6 minut temu, january napisał: Ciekawe ile maksymalnie ofert dla jakiegoś gracza pójdzie 10? 15? O kim mowa?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 ja widzę wielu sleeperów wartych podjęcia ryzyka w tej rundzie, ale jestem ciekaw kto zaryzykuje z takim Kornetem jako bigmanem Teraz, january napisał: Ale myślę Ross, Iguodala, Ibaka? to będzie top 3 zapewne, może ktoś przyłoży pistolet Principe z Nance'm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 3 minuty temu, january napisał: A tak ogólnie się zastanawiam kto dostanie najwięcej ofert i ile to będzie Ale myślę Ross, Iguodala, Ibaka? Ibaka zapewne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 ja licze, ze w koncu na jakies rabaty bede mogl liczyc... role w s5 czekajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 2 minuty temu, january napisał: Wziął ktokolwiek w tym roku paycut jako ringchaser? W RL NBA? tak. ale knicks u nas to organizacjia w stylu celtics 08 i dalszych lat, czy heat wiec sa to bardziej analogiczne przyklady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 5 minut temu, january napisał: Wziął ktokolwiek w tym roku paycut jako ringchaser? W RL NBA? Wes Matthews za minimum w Bucks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 5 minut temu, Lucas napisał: Wes Matthews za minimum w Bucks? kurła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 IMO Alec Burcks też się w to łapie, bo ugadał początkowo zniżkowy deal z OKC a potem wziął w GSW a od jakichś wafli na 5 baniek mógł izi liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 7 minut temu, człowiek...morza napisał: kurła Spokojnie, mozesz mi rzucić 1st pick za goscia, ktory w 3 z ostatnich 4 sezonow (w ostatnim również) miał minimum 40% za 3 i jest na przyjemnym spadającym kontrakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Teraz, Lucas napisał: Spokojnie, mozesz mi rzucić 1st pick za goscia, ktory w 3 z ostatnich 4 sezonow (w ostatnim również) miał minimum 40% za 3 i jest na przyjemnym spadającym kontrakcie czyli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, polishllama69 napisał: może ktoś przyłoży pistolet Principe z Nance'm 52 minuty temu, Lucas napisał: Spokojnie, mozesz mi rzucić 1st pick za goscia, ktory w 3 z ostatnich 4 sezonow (w ostatnim również) miał minimum 40% za 3 i jest na przyjemnym spadającym kontrakcie Ani się waż zrobic tego o czym myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi