człowiek...morza Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) 9 minut temu, january napisał: Szacunek GMów do własnych graczy będzie uwzględniony w moich głosowaniach w 3 rundzie FA (i kolejnych), a duże zmiany w składzie podczas głosowania bilansów. i mówi to gm, który nie szanuje swojego najlepszego zawodnika. wiadomo, że w naszej grze pojęcie szacunku do gracza w rozumieniu utrzymania go składzie na dłużej się dewaluowało. Wynika to przede wszystkim z naszych chęci, żeby coś się działo oraz systemu finansowego. Kto potrafi choć trochę przeanalizować sprawę zauważy, że Knicks w niczym nie odbiegają od średniej ligowej. No ale rozumiem, że Knicks to bardzo gorący temat. Tym niemniej w żadne utarczki słowne nie mam zamiaru już się wciągać. Ps. Ironią losu jest, że krytykuje mnie gm orlando, gdzie skład teraz a dwa sezony temu to zupełnie coś innego. Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) 2 minuty temu, january napisał: To nie ja dałem Kawhiemu zamiast 2+1 znacznie mniej korzystne 4+1. Przestań w końcu bezczelnie manipulować. Info o 2+1 pojawiło się po złożeniu ofert. Niestety nie mam prywatnego numeru do Kawhiego. Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Ja głosowałem na Oubre w Magic, Rubio w NYK, Lamba w Pacers i Monte w Denver, konsekwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, january napisał: Szacunek GMów do własnych graczy będzie uwzględniony w moich głosowaniach w 3 rundzie FA (i kolejnych), a duże zmiany w składzie podczas głosowania bilansów. Przed startem sezonu chcę napisać ilu i jakich graczy mają kluby od momentu startu poprzedniego sezonu. Ja mam 6, a tak z pamięci wychodzi mi, że tylko 76ers, Pistons,Bucks, Mavs, Lakers, Nuggets, Grizzlies i może jeszcze 1 lub 2 teamy będą miały tylu lub nieco więcej. Te nasze drużyny nie są w stanie się zgrać przy takich rotacjach graczy. Oczywiście rozumiem potrzeby zmian oraz to, ze tradey są jedną z ciekawszych rzeczy w naszej grze, ale urealniając naszą grę uważam, że warto doceniać u nas stabilizację, a nie za to karać. Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 20 minut temu, january napisał: According to sources, Iguodala has informed everybody that he is going to take a pay cut and go to the Lakers," Jakieś bzdury Jasiu tu rozsiewasz, ponoć Iggy idzie za minimum do Knicks. Wiadomo - drużyna mistrzowska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) 3 minuty temu, january napisał: Przecież Ty chciałeś zacząć od wydymania KL 5y maxem bez player-option nieprawda Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Z moich wyliczeń wynika, ze jednak Suns nie beda mieć MLE przez takie, a nie inne rozpisanie trade'u, dobrze ze kadra praktycznie i tak zamknięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 5 minut temu, january napisał: Cytowałem tylko to co pisali w RL, że Iggy chce do Lakers! Ale myślę, że on fullMLE dostanie od kilku ekip W real to najpierw by go musieli Grizzlies zwolnić To nie pójdzie u nas do Knicks za minimum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 RL to Grizzlies chca picku w 1 rundzie, jak nie dostana to pewnie go do marca jako mentora przytrzymaja, ew w deadline za jakies 2x2nd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 2 minuty temu, january napisał: " NY Knicks Kawhi Leonard - 5-letni max Kyrie Irving - 5-letni max" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 2 minuty temu, january napisał: Zajebisty jest ten nowy bodajże 30latek w Memphis No lato Memphis wyśmienite Jeszcze dostaną jakieś picki za Iguodale i Crowdera po 15 grudnia / w trade deadline, zwlaszcza jak przyjda kontuzje i desperaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 2 minuty temu, january napisał: No? Zacząłeś z ofertą bez player option dla KL w ogóle? ale co to ma wspolnego z tym co wczesniej napisales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 1 minutę temu, january napisał: Wszystko? Te negocjacje z wcześniejszym brakiem w ofercie PO dla Kawhiego i Kyrie (osobna kwestia z Irvingiem) to trochę przecież parodia była z strony NYK. ja tu widzę jedynie twoją nadinterpretację faktów i nieodpowiedni dobór słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Ta 3 runda szykuje się bardzo interesująca, bo kilka drużyn jest bardzo płytko ze składem: Knicks mają 8 graczy w składzie Heat mają 5 graczy w składzie Pacers mają 6 graczy w składzie Wizards mają 6 graczy w składzie Rockets mają 7 graczy w składzie Warriors mają 6 graczy w składzie Nie dla wszystkich starczy sensownych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 @january w takim razie liczę ze docenisz, ze Minnesota nie czekała na wyrównanie Winslowa tylko jeszcze dołożyła mu hajsu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Teraz, january napisał: Brunson i Spellman^ Okpala, Kurucs, Dort^ Patrzyłem po arkuszach, ale i tak trochę bieda, bo Okapala, Dort, czy Spellman to raczej nie do 10-osobowej rotacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Teraz, january napisał: No będzie ciekawa 3 runda, będzie Wizards w sumie to chyba jeszcze jednego mniej gracza mają, bo chyba nadal mogą zwolnić Livingstona, bo terminy z RL NBA gwarancji umów nas nie obowiązują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 12 minut temu, january napisał: " Beasley tam zgłaszał akces. Mikea sam bym podpisał, ale niestety brak miejsca w rosterze może u mnie zadecydować 9 minut temu, january napisał: Ogólnie to nie wiem czym miałby się u nas poza hajsem kierować Iggy, zupełnie szczerze Oj tam oj tam, do drużyny mistrzowskiej może iść po zniżce. 3 minuty temu, fluber napisał: Ta 3 runda szykuje się bardzo interesująca, bo kilka drużyn jest bardzo płytko ze składem: Knicks mają 8 graczy w składzie Heat mają 5 graczy w składzie Pacers mają 6 graczy w składzie Wizards mają 6 graczy w składzie Rockets mają 7 graczy w składzie Warriors mają 6 graczy w składzie Nie dla wszystkich starczy sensownych graczy. Część teamów ma jeszcze prawa do graczy i niepodpisanych z draftu. Jednak faktycznie w III rundzie FA powinni już wziąć udział prawie wszyscy od nas, a to daje sporo nieprzewidywalności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 4 minuty temu, fluber napisał: Wizards w sumie to chyba jeszcze jednego mniej gracza mają, bo chyba nadal mogą zwolnić Livingstona, bo terminy z RL NBA gwarancji umów nas nie obowiązują? Dowiadywałem się już o to - u nas ma gwarantowany kontrakt bo podpisywał takowy w pierwszym FA gry już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 1 minutę temu, january napisał: Tam waive i stretch chyba musi pójść jak coś, Shauna już Tomek podpisywał. Jeśli się nie mylę. Racja, nie wiem czemu myślałem, że to ten sam kontrakt co w RL NBA. No to chyba jeszcze gorzej dla Wizards, byłem przekonany, że oni go mogą zwolnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi