fluber Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Teraz, Lucas napisał: A to byli głupole u Jasia? Czy to cytat z CM? Cytat z CM:) Kopiuje taktykę Jaśka, jak widać niektórzy lubią takie "komplementy":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Jeśli chodzi o głos na Davisa za rok to @człowiek...morzajuż teraz oferował mi Irvinga, ale stwierdziłem że do wymiany Spencer <-> Kyrie musiałby dopłacić czterema pickami pierwszej rundy Teraz, fluber napisał: Cytat z CM:) Kopiuje taktykę Jaśka, jak widać niektórzy lubią takie "komplementy":) Ja głosowałem od razu na Lakers i Knicks, więc przynajmniej nie byłem obrażany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Decyzja jest wasza, jeżeli wizja Kings kogos nie przekona, to do niczego nie zmuszam raczej wyhamowalem z ta gra i nie bede tu nikogo za cos obrazal. Przeciez moglbym Tecu napisac zeby nie byl taki i owaki bo swoja decyzja oslabi sobie ewentualnego rywala ale to nie bedzie mialo sensu. On ma glosowac jako gracz a nie ewentualny rywal, tak ja cale to glosowanie idbieram przynajmniej. Irving na swiezo po podpisaniu kontraktu handlowany... O panie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Ja rozumiem rywalizację, ale te ataki na CM są już lekko niesmaczne, a post Przemka z Media Room tylko utwierdził mnie w przekonaniu co do głosu na Knicks. Tym bardziej, że nie atakuje go bezpośrednio zainteresowany ( Shevcu ) a inni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Eld napisał: Ja rozumiem rywalizację, ale te ataki na CM są już lekko niesmaczne, a post Przemka z Media Room tylko utwierdził mnie w przekonaniu co do głosu na Knicks. Tym bardziej, że nie atakuje go bezpośrednio zainteresowany ( Shevcu ) a inni. Przecież Przemek i CM to kumple, specjalnie się ugadali, żeby CM wyglądał na ofiarę i żeby zebrać przeważające głosy na litość:) Oj Eld, dałeś się złapać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Przecież Przemek i CM to kumple, specjalnie się ugadali, żeby CM wyglądał na ofiarę i żeby zebrać przeważające głosy na litość:) Oj Eld, dałeś się złapać:) Nie mówię tylko o tym poście. Poza tym ja od początku byłem za Rubio w Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 8 minut temu, Eld napisał: Ja rozumiem rywalizację, ale te ataki na CM są już lekko niesmaczne, a post Przemka z Media Room tylko utwierdził mnie w przekonaniu co do głosu na Knicks. Tym bardziej, że nie atakuje go bezpośrednio zainteresowany ( Shevcu ) a inni. To juz nie wiem czy brak ataków to wada czy zaleta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Mam nadzieję, że Wielki Al Horford (najlepszy gracz Bostonu w ostatnim sezonie w końcu) będzie w tym top30 i nie wyprzedzi go jakiś DLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) @człowiek...morza Faktycznie zastanawiająca jest ta ławka i zmniejszone minuty dla Rubio pod koniec sezonu i w PO. Może czuć się głupio, bo raczej ważne jest dla niego by grać tam gdzie ma zaufanie a nie robić za zapchajdziurę. Możesz opisać jak to będzie wyglądało - jego statut, minuty, S5 i to kto będzie głównym rozgrywającym jak będzie grał razem z Irvingiem i jeżeli to nie Rubio to jaka będzie jego rola w zespole i kto będzie krył trudniejszego przeciwnika u drużyny przeciwnej. W skrócie opisz rolę Rubio. Z góry dziękuję. Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 3 godziny temu, fluber napisał: Na razie jest 12:12 z tego co widziałem, więc CM-owi brakuje tylko dwóch głosów ( bo miał lepszy bilans w RL season) W kwestii formalnej nie bilans się liczy, lecz prawa macierzyste. Bilans to dopiero drugi czynnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 4 godziny temu, fluber napisał: Co Cię przekonało?:) Ty się serio pytasz? Przekonał mnie jego urok osobisty, jego dusza artysty, fakt że jest skromy i bystry, a co najważniejsze szczery do bólu, że aż przezroczysty. Ale bardzo mnie boli, że w Knicks się pierd***. Nie wiem więc jak będzie wyglądać finał mojego głosowania w sprawie Rubio, gdyż nie wziąłem po uwagę jego sytuacji z końca sezonu. W sumie to można pomyśleć, by za rok głosowanie zrobić tajne lub by nie można zmieniać głosu. Jednak powinno to być jasno określone, bo co do zasady zgadzam się z @kucio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Ashigaru napisał: Ty się serio pytasz? Przekonał mnie jego urok osobisty, jego dusza artysty, fakt że jest skromy i bystry, a co najważniejsze szczery do bólu, że aż przezroczysty. Ale bardzo mnie boli, że w Knicks się pierd***. Nie wiem więc jak będzie wyglądać finał mojego głosowania w sprawie Rubio, gdyż nie wziąłem po uwagę jego sytuacji z końca sezonu. O rany rany, CM jest niepokonany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 można zrobić po prostu przez Arkusz google czy jakąś stronkę do kwestionariuszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 1 minutę temu, fluber napisał: O rany rany, CM jest niepokonany:) Czy y y ten Ru-bio NYK jest bez reszty oddany? Pojeb*** xD C_M ma potencjał niewyczerpany chyba w DNA on był mu dany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Hola, hola. Glosowanie powinno dalej pozostac otwarte. Dla mnie jedna z najwazniejszych zalet tej gry jest argumentacja i narracja, czasami skrajna (nie zapomne jak @Wooden podnosil temat bliskosci politycznego lobby w D.C), ale zazwyczaj produktywna i wartosciowa. Przekonanie kogos do swojego zdania to zaleta naszego glosowania i mozliwosc wykazania sie dla GMa. Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Aż mi się zachciało "Rób co chcesz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Tymczasem Wielki Al Horford w TOP30 B| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Oczywiście ze powinna być opcja zmiany głosu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 No 13-12 na korzyść Kings. Kto tam jeszcze nie zagłosował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Początek sierpnia zawzięta walka o Rubio Początek września Ricky przedwcześnie schodzi z parkietu w trakcie spotkania Hiszpanów na MŚ Resztę dopiszcie sobie sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi