Lucas Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Ja swój punkt widzenia już przestawiłem, więc nie będę się powtarzał No ale może nie mam racji. Na szczęście to rada decyduje o prawidłowości ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 tak patrzę na oferty dla Winslowa i Harella i się zastanawiam czy kogoś nie pojebauo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 W dniu 4.08.2019 o 20:59, Lucas napisał(a): Nieobowiązkowe, czyli nie musi jej dawać. Jeśli dał i się nie zgadza to nie jest to oferta prawidłowa Sam podjął takie ryzyko Rozwiń Rownie dobrze mogl napisac ze jasiek jest gupi, oferta ma zawierac sume i dlugosc kontraktu w tym info o opcjach, reszta nie ma znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 W dniu 4.08.2019 o 21:01, fluber napisał(a): Rownie dobrze mogl napisac ze jasiek jest gupi, oferta ma zawierac sume i dlugosc kontraktu w tym info o opcjach, reszta nie ma znaczenia Rozwiń Czekam na oficjalną decyzję rady. Może mój punkt widzenia jest błędny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 W dniu 4.08.2019 o 21:01, LeweBiodroSmoka napisał(a): tak patrzę na oferty dla Winslowa i Harella i się zastanawiam czy kogoś nie pojebauo Rozwiń Człowiek Ekspert napisał ze Winslow lepszy od Khrisa - on się nigdy nie myli :wink::wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 W dniu 4.08.2019 o 21:01, Lucas napisał(a): No ale może nie mam racji. Na szczęście to rada decyduje o prawidłowości ofert. Rozwiń To bylby pierwszy raz ever po n przypadkach zeby nie uznac czegos takiego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Ktoś rozumie w ogóle tą rozpiske shevcu? W sensie te warunki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 W dniu 4.08.2019 o 20:54, człowiek...morza napisał(a): morris chyba do spurs. wieksza kasa i wieksze minuty Rozwiń przecież Holiday będzie biegać też na sg, nie bałem się grać Malikiem w s5 będąc liderem konfy, to Morris tym bardziej nie straci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Głosuje za Morrisem w Denver - wiem ze gdyby LBS mu mog dać więcej to by dał, te pare centów nie robi roznicy a gra w lepszym zespole zawsze ja robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 W dniu 4.08.2019 o 21:04, LeweBiodroSmoka napisał(a): przecież Holiday będzie biegać też na sg, nie bałem się grać Malikiem w s5 będąc liderem konfy, to Morris tym bardziej nie straci Rozwiń Pamiętaj tylko o zostawieniu sobie kasy na wyrównanie Malika za rok. Tak się składa, że będę miał sporo gotówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 W dniu 4.08.2019 o 20:55, january napisał(a): Ogólnie Was nie rozumiem... z tym zbędnym rozpisywaniem dokładnych umów. @shevcu : Reoferta dla Harrisa nieprawidłowa @LONGER01 : Reoferta dla Favorsa nieprawidłowa @Regis: Nie ma czegoś takiego jak reoferta dla extension. @człowiek...morza : Nie ma takiej zmiany kolejności. Reszta chyba jest ok. Rozwiń Ja tylko poprawiłem błędną ofertę, chyba nic nie stoi na przeszkodzie aby głosować na nią już teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 W dniu 4.08.2019 o 21:06, Qcin_69 napisał(a): Głosuje za Morrisem w Denver - wiem ze gdyby LBS mu mog dać więcej to by dał, te pare centów nie robi roznicy a gra w lepszym zespole zawsze ja robi Rozwiń te parę centów to 7mln Widzę spółdzielnia ruszyła z lajkami, ale temat jest trudny. Morris dostaje pierwszy kontrakt w życiu, więc raczej rzadka okazja do paycutów. Z drugiej Nuggets w Niego zainwestowali, co zawsze ma znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 W dniu 4.08.2019 o 21:10, MarcusCamby napisał(a): te parę centów to 7mln Widzę spółdzielnia ruszyła z lajkami, ale temat jest trudny. Morris dostaje pierwszy kontrakt w życiu, więc raczej rzadka okazja do paycutów. Z drugiej Nuggets w Niego zainwestowali, co zawsze ma znaczenie. Rozwiń Niggets w niego zainwestowali, dali maksa ile mogli , 7 baniek robi różnice na mieszkańcach Ciechocinka i Wołomina , tutaj akurat możemy być niemal pewni ze Nuggets to wszystko wyrównają Monte następnym kontraktem (via Roy w rl Blazers ) plus mamy GMa który locha grajka, dla mnie to jest zawsze +2mln/sezon - zreszta pisałem o tym już w przypadku Khrisa i ze powinien trafic do Minnesoty, za dużo przykładamy uwagi do kasy, za mało do pozostałych aspektów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 sytuacja morrisa jest zupelnie inna niz w realu chyba niektorzy zdaja sie zapominac. u nas denver nie dalo szansy morrisowi. wzieli gotowego gracza z nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 W dniu 4.08.2019 o 21:10, MarcusCamby napisał(a): Z drugiej Nuggets w Niego zainwestowali, co zawsze ma znaczenie. Rozwiń Ignazz przy handlowaniu Jamalem pisał, że zamierza postawić na drugiego Murraya, a do tego poza LMA ze dwa razy wymienił całą rotację - ja na miejscu Monte jakoś nie miałbym zaufania do wzięcia trochę większych pieniędzy w San Antonio, bo jak będzie zdrowy Murray, to nikt nie wie co się z nim stanie. Z drugiej strony - wierny jokiciowiec za sterami Nuggets, który dopiero w ostateczności odda jednego z przybocznych (zbyt) potężnie zbudowanego Serba. Do tego Nuggets u nas to świetny team, gdzie spokojnie może dostać duże minuty. Jeden z momentów, gdzie te ~2miliony na sezon są mało istotne IMHO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 W dniu 4.08.2019 o 21:15, człowiek...morza napisał(a): sytuacja morrisa jest zupelnie inna niz w realu chyba niektorzy zdaja sie zapominac. u nas denver nie dalo szansy morrisowi. wzieli gotowego gracza z nets Rozwiń Płacąc za Niego krocie. Pół roku do praw non-birda Payton + dwa solidne 2nd picki. Temat na 50/50 dla mnie, rozdarty jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) W dniu 4.08.2019 o 21:19, MarcusCamby napisał(a): Płacąc za Niego krocie. Pół roku do praw non-birda Payton + dwa solidne 2nd picki. Temat na 50/50 dla mnie, rozdarty jestem. Rozwiń no ja tez jestem troche rozdarty ale k**** bedac mlodym czlowiekiem dla mnie licza sie minuty i hajs i melanze mozlwie s5 w spurs, a nawet jesli nie to jakeis 30 minut moze nawet dostac. przeciwko 20 maks w nuggets. do tego 7 mln $ dla takiego mldoego grzyba piechota jednak nie chodzi. on nawet chaty na wlasnosc jeszcze nie kupil, bo go przy tym kontrakcie nie bylo stac. Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 W dniu 4.08.2019 o 21:21, człowiek...morza napisał(a): no ja tez jestem troche rozdarty ale k**** bedac mlodym czlowiekiem dla mnie licza sie minuty i hajs mozlwie s5 w spurs, a nawet jesli nie to jakeis 30 minut moze nawet dostac. przeciwko 20 maks w nuggets. do tego 7 mln $ dla takiego mldoego grzyba piechota jednak nie chodzi. on nawet chaty na wlasnosc jeszcze nie kupil, bo go przy tym kontrakcie nie bylo stac. Rozwiń Oh jak pięknie próbujesz upchnąć słowo MŁody - tak tylko wspomnę ze PJ Tucker z kolei młody nie jest wiec pewnie tez postawi nań pewny długoletni kontrakt w Minnesocie zamiast niedocenienia w Knicks - prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 January tłumaczący, że wszystkie oferty dla Favorsa są c***owe tylko nie jego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 W dniu 4.08.2019 o 21:22, january napisał(a): Szczerze to CM i LONGER pojechali bo bandzie i chyba dostaną po dupsku w tej turze okropnie^ Rozwiń W przypadku Longera to chyba trzeba będzie zrobić referendum ogólne. Innej opcji nie widzę. U człowieka morza co tu dyskutować? Chcesz mu jeszcze oferty anulować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi