człowiek...morza Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 (edytowane) 2 minuty temu, fluber napisał: Ja bym chętnie się dowiedział od GM-ów o jakich graczy @Qcin_69 się ich nie zapytał i ktorym z graczy nie handlowal z obecnego zespolu choc chyba lepiej, zeby nie odpowiadal. dipo&doncic=lillard&tatum a powiedzialbym nawet, ze peirwszy duet lepszy, bo lepiej fituje. Edytowane 25 Maja 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 (edytowane) Mając hard cap może być ciężko obudować tego Duranta w Wolves. Edytowane 25 Maja 2019 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 4 minuty temu, fluber napisał: Ja bym chętnie się dowiedział od GM-ów o jakich graczy @Qcin_69 się ich nie zapytał no o dziwo lista o których zapytałem jest bardzo krótka Curry, Durant, Green, Harden, Gobert, Beal, Davis - zapytałem też o McColluma jak wiedziałem, że będę miał wolne miejsce w capspace, ale Longer dawał więcej no i jeszcze kilku graczy na rookie kontrakcie, no ale w rozmowach nie brali udziału gracze z mojego s5 że czasami dla utrzymania formy zapytam kogoś co mi da za X czy Y, nie oznacza że będę nim handlował:) No dostaliście moją shortlistę- nieprzewidywalna co? 2 minuty temu, BMF napisał: Mając hard cap może być ciężko obudować tego Duranta w Wolves. mogę go obudować na mistrzowskim poziomie nie wchodząc w luxury, a co dopiero hard cap spokojnie, tak jak mówiłem, Durant na rozmowie w biurze pozna dokładne plany Organizacji, Wy dostaliście i tak już duuuuuuużo, no ale spoko, wiedziałem że to nie będzie łatwa kampania przez dość kontrowersyjny styl prowadzenia zespołu, ale chyba udowodniłem wszystkim w Minnesocie, że było warto- O CZYM TEŻ PISAŁEM OD POCZĄTKU- w co nie wierzyli ci sami, którzy teraz sieją zamęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Co to tutaj za tamperowanie, zaraz napiszę donos do Silvera a tak w ogóle wszyscy o te plany Warriors pytają, choć to oczywiste, ale dla jasności napiszę: nie, nie będzie blowupu - Sztefek i Green są jeszcze w prime i zamierzają nakurwiać, aż im się nie znudzi. p.s. ale coś czuję, po decyzji Duranta to się w tej grze zrobi niezła gównoburza, temat Lakers-Warriors to pikuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 8 minut temu, BothTeamsPlayedHurd napisał: Co to tutaj za tamperowanie, zaraz napiszę donos do Silvera a tak w ogóle wszyscy o te plany Warriors pytają, choć to oczywiste, ale dla jasności napiszę: nie, nie będzie blowupu - Sztefek i Green są jeszcze w prime i zamierzają nakurwiać, aż im się nie znudzi. p.s. ale coś czuję, po decyzji Duranta to się w tej grze zrobi niezła gównoburza, temat Lakers-Warriors to pikuś Dla mnie to Ty jesteś faworytem jeśli chodzi o zatrzymanie Duranta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 13 minut temu, Qcin_69 napisał: mogę go obudować na mistrzowskim poziomie nie wchodząc w luxury, a co dopiero hard cap Pisałem o hard capie na poziomie luxury tax apron po snt, nie wiem co tam zrobiłeś z Drummondem, ale teraz (z Noelem) masz 115 mln licząc cap hold Winslowa - do zrobienia pewnie, ale jakby ktoś potem rzucił Winslowowi jakieś 60/3, to mogłoby się okazać, że musiałbyś z niego zrezygnować. No i kto wie czy decydujący się nie okaże ten super max który mogą rzucić Warriors, bo w realu to pewnie rekompensuje NY/LA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 5 minut temu, BMF napisał: Pisałem o hard capie na poziomie luxury tax apron po snt, nie wiem co tam zrobiłeś z Drummondem, ale teraz (z Noelem) masz 115 mln licząc cap hold Winslowa - do zrobienia pewnie, ale jakby ktoś potem rzucił Winslowowi jakieś 60/3, to mogłoby się okazać, że musiałbyś z niego zrezygnować. No i kto wie czy decydujący się nie okaże ten super max który mogą rzucić Warriors, bo w realu to pewnie rekompensuje NY/LA. wszystko będzie picobello, może też wziąć PO jak CP3 i podpisać supermaxa u mnie to są już detale. Ogólnie zgadzam się, ż GSW wciąż są faworytem i tu nie będę zakłamywał rzeczywistości, ale poza tym ? no na pewno nie czuję się być na straconej pozycji, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Może, ale wtedy równie dobrze może iść np. do Sixers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 27 minut temu, BMF napisał: Może, ale wtedy równie dobrze może iść np. do Sixers. Wszystko jest możliwe wiadomo jedynie, ze Durant pod względem gownoburz byłby o 3 skale nad Lebronem, jedynie to, ze poza mna (na ten moment) nie ma w tej rywalizacji awanturniczych dusz ale coś czuje ze jakiś przysłowiowy January dołączy w ostatniej chwili i będziecie mieli Igrzyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Godzinę temu, january napisał: January tym razem będzie siedział z popcornem Obaj wiemy, że tak nie będzie, bo decyzja Davisa zatrzęsie rynkiem FA i całe te rozważania będą nic nie warte. Faworyt jest jeden! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 1 minutę temu, january napisał: Czas na mniej poważne sprawy na FA, ale chcieliście zamiast więcej ofert extension to macie. Ingram 50/4 po tej straszliwej kontuzji już bierze, czy troszkę muszę dołożyć? 50 jest okej, tylko 4 z 2 Ci się pomyliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 14 minut temu, Qcin_69 napisał: 50 jest okej, tylko 4 z 2 Ci się pomyliło 4 jest okej tylko 5 z 10 mu się pomyliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 9 godzin temu, january napisał: Czas na mniej poważne sprawy na FA, ale chcieliście zamiast więcej ofert extension to macie. Ingram 50/4 po tej straszliwej kontuzji już bierze, czy troszkę muszę dołożyć? Nie wiem co oferujesz ale hornets w 2020 beda oferowac ingramowi maxa bo pochodzi z karoliny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 7 minut temu, january napisał: Niepotwierdzone deklaracje mające na celu zdzieranie hajsu z LAL Przed kontuzją BI lekko by klepnął 80/4, teraz pytanie o ile to tak ciężka INJ obniżyła. Powtorze, hornets zaoferuja mu maxa w przyszlym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Za rok będzie tyle pieniędzy, że nawet rozpoczynanie tej dyskusji nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 @january miej ty resztkę rigczu. Mało Ci po tym jak przepchnąłeś rok temu D'Angelo? Drugi raz to nie przejdzie. Szkoda miejsca w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Tak, każdy z nich może za rok zostać przepłacony, więc musieliby dostać naprawdę duże oferty żeby to przeszło. Jak zaczniesz rozmowy o extension Ingrama od 100/4, to ma to sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Godzinę temu, january napisał: Nie widzę związku ;] Rozumiem, że extensions dla Siakama, Hielda, Murraya, Carisa, Browna i Sabonisa oraz każdego prospecta w każdym kolejnym roku poniżej maxa nie wchodzą nagle w grę? Tylko ty próbujesz przegiąć pałkę w 2 stronę. Dla mnie kontakt w stylu Aarona Gordona jest jak najbardziej do klepnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Ingram ma być w pełni gotowy do gry jakoś w sierpniu, więc całkiem nieźle jak na career ending injury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 2 godziny temu, january napisał: Nie widzę związku ;] Rozumiem, że extensions dla Siakama, Hielda, Murraya oraz każdego prospecta w każdym kolejnym roku poniżej maxa nie wchodzą nagle w grę? Dla tej trojki i ingrama nie wchodza. Chetnie dam maxa kazdemu z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi