LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 po 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Jak nie składam oferty to znowu mam wysyłać info, że jednak jej nie składam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Jak nie składam oferty to znowu mam wysyłać info, że jednak jej nie składam? nie - nie spamujcie! po 22 thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Jak nie składam oferty to znowu mam wysyłać info, że jednak jej nie składam? Chyba nie. Obecnosc obowiazkowa jest na ofertach i glosowaniu imo. Szkoda spamowac tym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Julku, czas do 22 jest. Otworzyłem Ci temat II tura Nie, nie trzeba juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Jeszcze ja będę składał o 22 wiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 I co z tymi ofertami? Bo trochę śpiący jestem, a chciałem zobaczyć przed snem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 No sorry ale co to za oferta warunkowa " jak nie przekrocze salary w przyszlosci inna oferta" jak za przekroczenie salary sa regulaminowe kary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 MLE i oferta na 17 baniek Atlanty? Chyba że pierwszy rok 17 a drugi MLE ale od kiedy tak można? Skąd GSW mają kasę? Mają ich w cap hold? Mieliśmy nie dawać ofert poniżej 9 mln...to co robi Utah z Bradleyem? Lakers kierunek Randle...do przewidzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Nie mogłeś Jasiek po prostu napisać, że oferta utrzymuje ważność, póki masz cap space? W pierwszej chwili w ogóle nie zrozumiałem o co chodzi. Favors w Warriors trochę pachnie, to może być duży steal Tomka. Fluber niby coś tam rzucił, ale przy takich warunkach to raczej pokazówka, bo i tak bierze Gibsona. January to się zadowoli przepłacaniem Randla? Widać, że dopiero zbiera szlify, bo jak sam przyznał NBA interesuje się od dwóch lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Nie mogłeś Jasiek po prostu napisać, że oferta utrzymuje ważność, póki masz cap space? Skoro tak mozna to wykreslmy kary z regulaminu i wszystkie oferty traktujmy w ten sposob: oferta wazna jak mam kase. Bo to co regulamin definiuje jako oferte warunkowa to na pewno nie jest to co wrzucil january jako kontroferte... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Favors w Warriors trochę pachnie, to może być duży steal Tomka. Dziękuję Marcusie. To rzadkie docenienie z Twojej strony mojej osoby i Boba Myersa No tak, trochę się tego nie spodziewałem, trochę tak, ale Lakers jeśli nie pójdą w wysoką umowę dla Derricka to ten chyba wyląduje w Warriors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 MLE i oferta na 17 baniek Atlanty? Chyba że pierwszy rok 17 a drugi MLE ale od kiedy tak można? Skąd GSW mają kasę? Mają ich w cap hold? Mieliśmy nie dawać ofert poniżej 9 mln...to co robi Utah z Bradleyem? Lakers kierunek Randle...do przewidzenia... Gsw maja wyjatek i kontroferty moga byc nizsze niz 9 baniek na rok. To samo z Utah. Szybko Lakers chca udobruchac Randle a ciekawe co na to Mintz. O co chodzi z Atlabta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Myślicie, że Favors wybierze niecałe 11/1+1 PO od GSW od 18/1+1 PO od Lakers jak coś ;> ? Moim zdaniem nie. Wezmie oferte lakers albo trafi do 3 tury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Myślicie, że Favors wybierze niecałe 11/1+1 PO od GSW od 18/1+1 PO od Lakers jak coś ;> ? Na miekko. Szybciej gsw niz Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Myślicie, że Favors wybierze niecałe 11/1+1 PO od GSW od 18/1+1 PO od Lakers jak coś ;> ? Bądźmy precyzyjni. Wybierze 5,3 mln zamiast 9 mln, bo za rok skacze na FA tak czy siak. Więc w sumie.. jak najbardziej logiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Ej, tak tylko przypomnę, że Favors od Bucks dostał 30/1+1 PO więc raczej z 20 baniek nie zrezygnuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 No nie bardzo, bo jak Ci brak <50% do złożenia oferty to jest ważna, jeśli tego nie zaznaczysz tak jak ja, tylko jak się nie wyrobisz w czasie dostajesz ban. A czemu nie ma tego zapisu w regulaminie...dobrze sie uczyc na waszych przykladach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi