TuPalnik Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Ja nie chcę nic mówić ale mi się wydaje, że ten wymóg 2 lat gwarantowanych był od poczatku, nawet o to pytałem rano. Reki sobie jednak nie dam uciać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Ja nie chcę nic mówić ale mi się wydaje, że ten wymóg 2 lat gwarantowanych był od poczatku, nawet o to pytałem rano. Reki sobie jednak nie dam uciać. Nie mówię nie, ale po prostu pamiętam, że miało to dotyczyć tylko pierwszej tury i już szykowałem oferty z 1+1(TO) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 poszukajcie na str. 63, post czwarty od góry, wers trzeci - może coś tam będzie? a tak serio - dla mnie whatever, mogą być dwa lata i ma to jakiś sens, żeby nie leciały totalne bargainy jeszcze w tej turze, więc nie będę się kłócił Po drugie naprawdę ładnie już zaczynasz odpier*dalać - co za problem w razie czego w edycji (nowej wiadomości) z ofertami, gdy deadline masz za 9 dni? dobra dobra, uspokój się, wypij melisę i wrzuć luz - jest ok ten wymóg, szkoda tylko że go nigdzie nie ma napisanego i nie tylko ja jestem zaskoczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 W wypowiedziach z czerwca znalazłem, że w drugiej turze będzie można składać oferty, gdzie drugi jest niegwarantowany. W sumie nie wiem czemu służy ta zmiana, ale ja na Niej na pewno nie stracę. Raczej jest nastawiona przeciwko tankerom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Też wydawało mi się, że teraz już 1+1, ale mogę się mylic. Ogólnie to, że takich na razie być nie może (oprócz > 20) oceniam bardzo dobrze, będzie ciekawiej choć pewnie będzie mniej ofert. Bardziej realistycznie i ciekawiej, rozumiem, że w nastepnej 1+1 dla ofert > 10 a dopiero w czwartej bez ograniczeń. Podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Czyli nie mogę złożyć oferty KCP podczas II tury? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Czyli nie mogę złożyć oferty KCP podczas II tury?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Możesz gwarantowaną na dwa lata, a jeśli gwarantowana tylko przez rok to musi być 20 mln w pierwszym sezonie w pełni gwarantowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Z tego co pamiętam, to miało być tak jak napisał January - minimum 2 lata gwarancji dla 10-19,9, a dla 20+ można jednoroczna/ 1+1 TO i oczywiście większe tez. Pytanie: Mam wpisywać salary Haywarda i Hilla? Czy capholdy w 1.roku? Jakby co, to w poniedziałek ogarnę, teraz nie za bardzo mam jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Wpisałem Ci cap holdy do arkusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Wpisałem Ci cap holdy do arkusza Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Właśnie zdałem sobie sprawę, że popełniliśmy duży błąd. GM Utah Jazz nie został zapytany czy chcę podpisać Hilla. Nie był jego priorytetem, mógł podziękować, a sam Hill zawędrować do Suns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 To niech napisze czy go chce, pytanie czemu gm Phoenix nie pyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 no ja też to tak zinterpretowałem, że Jazz mają bird rightsy i nie było żadnych wzmianek o warunkach więc Hill idzie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Nie mógł - nie napisał przecież, że oferta była warunkowa. A było to wymagane? Przecież właśnie wyznaczanie priorytetów miało pełnić taką funkcję. Tak nawet jest w moim samouczku, który zatwierdzałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 A było to wymagane? Przecież właśnie wyznaczanie priorytetów miało pełnić taką funkcję. Tak nawet jest w moim samouczku, który zatwierdzałeś. ale MJ1 ma hajs na Hilla i Haywarda bo do jednego i drugiego ma bird rightsy oferty warunkowe to dajesz jak w jednej turze licytujesz np trzech graczy na jednej pozycji, ale mimo że masz hajs nawet na dwóch to możesz podpisać maks jednego [ja tak robiłem z Hillem i Jrue] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Ja wszystko rozumiem, ale zgodnie z zasadami priorytetem był Hayward. Tak więc o podpisaniu Hilla powinien już decydować MJ1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Ja wszystko rozumiem, ale zgodnie z zasadami priorytetem był Hayward. Tak więc o podpisaniu Hilla powinien już decydować MJ1 moim zdaniem nie, bo miał hajs na jednego i drugiego mógł sobie takie ograniczenie postawić składając ofertę, ale tego nie zrobił [np jeśli się bał o podatek, mimo że miał te bird rightsy] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Oczywiście podpisuję zarówno Haywarda, jak i Hilla. Napisałem warunkowo tylko o Gallo, bo myślałem, że to oczywiste, że podpisuję tych, na których składam ofertę i mam kasę. Gdyby Hayward odszedł, podpisałbym Hilla i Gallo - wydaje mi się, że to nie jest takie skomplikowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Ja nie widziałem nic o konieczności pisania o warunkach. No ale skoro MJ1 bierze Hilla to sprawa zamknięta. Warto jednak opisać to w regulaminie, bo mój wstęp do FA przedstawia sytuację inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Krótko - 2 runda FA Co obowiazuje w sprawie: Czy to co jest napisane w temacie czy regulamin? Czy limit 10 czy 12,5%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi