mr_eko_12 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 ''Bezmózg'' Westbrook trochę dzisiaj pozamiatał. Raczej George. 25% z gry w q2,3,4 przy 16 rzutach to śmiech. W obronie też odpuszczał. W kreacji wygląda ok, ale tylko z podkoszowymi. Na duży plus na pewno ograniczenie strat. W q1 Westbrooka oglądało się z otwartą gębą, a pozostałych z narastającą frustracją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 (edytowane) Nie będzie łatwo Oklahomie bez Robersona. Dziś Cavs szesnastokrotnie trafili zza łuku na blisko 44% skuteczności. Thunder w tej chwili mają czterech ludzi do grania (Westbrook, George, Adams, Melo), więc nie będzie łatwo w kontekście play-offów, skoro brakuje jakości z ławki i szans nie ma dużych na jej wzmocnienie w najbliższej przyszłości. Cavs mają dla odmiany bardzo solidną ławkę rezerwowych, kto wie, może niedługo całkowicie zmarginalizowany zostanie Korver, skoro Clarkson z Hoodem tak dobrze sobie radzą? Pojedynek rezerwowych wyraźnie wygrany przez Cleveland (51-20). Pierwsza piątka OKC mogła się dwoić i troić, ale nic to nie dało, zwłaszcza, że kolejne bardzo dobre spotkanie rozegrał James. Edytowane 14 Lutego 2018 przez shadowy86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Shadowy86, mam prośbę, możesz swoje relacje zdawać w odpowiednim temacie do komentowania meczów, albo trochę później, a nie bezpośrednio po spotkaniach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Akurat komentowanie całych spotkań w tym dziale jest jak najbardziej na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Shadowy86, mam prośbę, możesz swoje relacje zdawać w odpowiednim temacie do komentowania meczów, albo trochę później, a nie bezpośrednio po spotkaniach ? wchodzisz PO meczu do tematu o druzynie która grała i boisz sie spojlerów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Zalepiony wstałem i kliknąłem na telefonie w temat Okc i mnie przeniosło do ostatniego posta i pojawił się lekki spoiler, a chciałem obejrzeć ten mecz. No cóż my bad... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Spoko zdarza się najlepszym. Ja akurat lubię jak ktoś po meczu napiszę z niego relację i własne odczucia. W nocy nie mam jak oglądać bo rano trzeba wstać do pracy to zawszę przed robotą odpalę ESPN a później enba. także dla mnie to wygoda a dla innych już niekoniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Po to jest ten temat, aby komentować postawę drużyny. Na podstawie meczów. Moim zdaniem najlepiej nie włazić po prostu na forum. Jak na przykład chcę sobie obejrzeć GSW, a podświetla mi nowe posty w temacie, to wiem na 99%, że przegrali i po zabawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Jak jest mało wpisów w temacie lakers to tez dużo daje info o wyniku. Jak napisze ze warto obejrzeć spurs w bez spojlera to podobnie Itp. Czasem stosuje zmyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Podaje wynik Spurs z sezonu 2014/2015 albo wkleja skrót z meczu PLK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Czasem spurs przegrają a i tak pisze ze warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
girlsplay2ktoo Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) po "dogłębnej" analizie - to się mogło w ch*j źle skończyć dla Westbrooka. takie cielsko mogło nawet złamać nogę Edytowane 25 Lutego 2018 przez girlsplay2ktoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Poważnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
girlsplay2ktoo Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Poważnie? odpuść sobie sarkazm, niedziela jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Teraz poważnie powinna liga zareagować. To było widoczne, umyślne działanie - celowo spadł, nic go nie popchnęło ku temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) Przecież to Young (bo to Young jest, nie?) zahaczył go o stopę, a upadając już z RW uderzył nogą w tył kolana Zazy. Nie było opcji żeby się nie przewrócił. Stąd taki połowiczny ruch, bo dostał jakby dwa "ciosy". Tutaj widać wyraźnie, że został ściągnięty do parteru przez nogę SwaggyP Edytowane 25 Lutego 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Błąd. Zaczął upadać bez żadnego kontaktu i dokładnie wiedział gdzie chce wylądować Za 1 razem można uznać za przypadek ale nie kolejny raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slasher Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Kyrie Irving : “The league has to take a look at this man, this shit is ridiculous!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Slaby mecz georga i westbrooka a i tak byli w grze przez 3 kwarty. Nie jest zle, ale nadal zal ze nie udalo podpisac sie nikogo na SG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 z drugiej strony warriors strasznie pudlowali open jumpers w 1st hlf [zwłaszcza Klay, ale Curry też] , jakby siedzialo im ze skutecznoscia w okolicach sredniej to juz po 1st H byloby pewnie z +15 dla GSW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi