cvbe Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 11 minut temu, ignazz napisał: Fajnie jak koledzy sobie robią przerwie od forum w dniach draftu. Doceniam. Chyba gdzieś Lucas pisał, że dzisiaj nie da rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) To ja wytłumaczę: Lucas prosił mnie rano, żebym wybrał w jego imieniu Dorta, żeby nie blokować kolejki.. i .. Wooden wybrał Dorta.. tyle że jeden numer przed wyborem Lucasa.. Edytowane 15 Czerwca 2019 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 3 minuty temu, january napisał: @Wooden Goberta oddał, że ma tyle picków? Pomidor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 15 minut temu, january napisał: @Wooden Goberta oddał, że ma tyle picków? Jakich picków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 46 minut temu, ignazz napisał: Fajnie jak koledzy sobie robią przerwie od forum w dniach draftu. Doceniam. Nie każdy 24h zyje BeGM i forum e-nba, naprawdę trochę wyluzujmy, mamy full czasu więc nie wiem gdzie się spieszycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 17 minut temu, january napisał: Jakieś Langfordy, Dorty, różne plotki chodzą ^.^ Plotki ploteczki. Romeo nie chciałem. Ani tutaj ani w RL NBA gdzie DX od miesiąca próbuje go na siłę wcisnąć moim Pistons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 34 minuty temu, january napisał: Na spokojnie - Lucas bardzo ładnie z góry uprzedzał, że akurat go dziś nie będzie i jeszcze zachował się mega spoko "wysyłając" swój pick. Pech, że ktoś wziął dokładnie tego samego typa pick wcześniej Gorzej, że Alonzo nie chce mi oddać Sirvydisa Jakieś Langfordy, Dorty, różne plotki chodzą ^.^ Dokładnie, mega pech z tym Dortem, odnośnie kolejnych wyborów, tzn. szczęście dla Woodena, bo Dort zapowiada się na solidnego obrońce z upsidem. Ostatecznie zadecydowało to, że zabierałby minuty Allonzo Trierowi, a w Orlando jak wiadomo stawiają na niego Sam o nim myślałem jeszcze dziś rano, ale ostatecznie padło na młody prospekt z Litwy Langford dostał zaproszenie do Green Roomu, tzn. że chyba pójdzie przed #30 Jasiu wyciągniesz sobie fajnego gracza z #44 pickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 No ja dopiero wróciłem bo finał U20 w Łodzi. Sądziłem że to rano poszło dalej i nikomu nic nie blokuje. Teraz dogrywam trade tego picku, bo dwóch gości co chciałem poszło tuż przed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Ja czekam jeszcze na odpowiedź od @RonnieArtestics bo od tego czy pójdzie na moją propozycję zależy kogo wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Ja bym kupił jakby co chłopaki GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 43 minuty temu, january napisał: Dajesz @RonnieArtestics *żartuję ofk, ale strasznie na szpilkach w kontekście #44 siedzę Za jakaś godzinę dwie wrzucę wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 https://youtu.be/7QEB38D0pu4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 (edytowane) Przez ostatnie 32h wybrany tylko jeden zawodnik. Dla porównania: szesnaście picków od 24 do 39 wybrane w 19h Edytowane 16 Czerwca 2019 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Sorry chłopaki ale wybieram dla kogos i nie mam wpływu na to ze nie może się zdecydować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Doprawdy nie wiem co za dupek tyle musiał myśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Teraz, Wooden napisał: Doprawdy nie wiem co za dupek tyle musiał myśleć Sprawdzaj priv i lecimy @RonnieArtesticsthe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Z 41 numerem jest zgryz na równi z decyzja czy Webber czy Penny. Tu trzeba czasu bo może błąd kosztować utratę szans na dynastie. ;))))) Tyle się mówiło jaki ten Draft płytki a teraz widzę ze są nadzieje na gracza... który w tym roku zagra w D league Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 (edytowane) Ja już swój udział w drafcie kończę. Więc tak: Morant, Hayes, Paschall, Mann Można powiedzieć, że jestem całkiem zadowolony z tego draftu. Chwała dla @BMF za wzięcie Garlanda z #3. Była to dla mnie miła niespodzianka Po #4 dealowałem przed draftem głównie dla Culvera i jak się okazuje dosyć tanio udało mi się tego "point goda" zgarnąć.Nie spodziewałem się, że Hayes się ostanie do #18 a tangiersowi przydadzą się gotowi zawodnicy na tu i teraz(Brunson, Spellman). Paschalla miałem w okolicach 35 picku, więc fajnie, że udało się go zgarnąć z tą 40. No i Mann. Niby prawie 23 lata, słaby wingspan, ale coś mi się spodobało w jego grze podczas March Madness, że musiałem spróbować. Edytowane 16 Czerwca 2019 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Ja mam jeszcze dwa nazwiska, które gdzieś tam sobie zapisałem, ale nie będę zdradzał, bo jest spora szansa, że któryś z Nich będzie non-drafted i wtedy ma szanse zostać moi nowym two-way w przyszłym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 @january łajzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi