Lucc Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Lucasso - widze ze Ci sie nudzi i jak Twoi pupile co chwila dostają baty to nie masz co robic i leczysz ich klęski wypisując jakies bzdety o zawodnikach Lakers. No ale jesli to Ci pomaga... Wybaczamy, sa swieta, a poza tym nie bedziemy sie odgryzac po co kopac leżącego. Juz i tak chyba dzisiaj Lebronka i kumpli wlasni kibice wybuczeli ;-) Tylko na to odpowiem Buczeli tylko na Larry'ego Nudzi mi się bardzo faktycznie, dziękuję za pozwolenie, od razu mi lepiej i dzięki twoim słowom i wybaczeniu święta momentalnie stały się piękniejsze Odpisuj co chcesz, mi się już znudziło odpisywania na te wasze "docinki", które jednak w większości mogą bawić co najwyżej autorów (choć nie sądzę, abyś miał aż tak słabe poczucie humoru kore, żeby się z czegoś takiego śmiać ). Bez odbioru A no i jeszcze podpisze się pod Jendrasem Wygralibiście ... hmmm .... 4:1 - tak na chwilę obecną, może coś się w dyspozycji Cavaliers zmieni, ale ja szczerze mówiąc się nie łudzę jakoś specjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 A no i jeszcze podpisze się pod Jendrasem Wygralibiście ... hmmm .... 4:1 - tak na chwilę obecną, może coś się w dyspozycji Cavaliers zmieni, ale ja szczerze mówiąc się nie łudzę jakoś specjalnie skoro tak, to co? transferujemy lebrona za lamara i radmanovica i idziemy razem na miszcza? oj kobe-lebron wjednej ekipie byloby pieeknie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Jak to jest z lakersami ? grają dzis o 23 czy jutro o 23 bo ja sie już pogubiłem z tymi czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 dziś nie gra nikt bo jakby wigilia była... a jutro tłuszcza chce igrzysk to dostaną igrzyska :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Już sie połapałem xD dzisiaj o 23 15 coś czuje, że rodzinka nie zaśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarooo Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Mam tylko nadzieję, że historia ostatnich lat zrobi swoje i nie będzie świątecznego nastroju przez cały mecz....pogodzę się jeśli będzie "pykanie" przez pierwsze dwie kwarty - zrozumiem Jesli poziomem nie będzie odstawał od ostatniego meczu w Phoenix to...mamy 2-0 Czuję dobry mecz Bynum'a...powinni na niego grać (powtórka z GS) - chciałbym zobaczyć jak to się sprawdzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polothx Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Mecz sie zaczšł włšnei niestey nie jakoć mierna ale niele grajš...nie jeste xle ale ze streamem jest le macie gdzies jaki lepszy niż WMOE2?? na Sopcascie?? jak tak dajcie znać... kurde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Niech to diabli wzieli streama na WMOE2 mi wcieli :/ . Niech ktoś innym sie podzieli, bo sie wkurze do niedzieli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarooo Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Jest pięknie Bynum znowu mierzy w najlepszy mecz w karierze 16-7 a.....zaskakuje mnie Fisher - juz 15 pkt! wdał się w to rzucanie w stylu Suns i jak n razie...wychodzi mu Dobrze, ze Kobe sie nie wymeczyl - jakby cos weźmie sprawy w swoje rece w koncówce Odom kilka podań w super stylu i jak na niego agresywny w ataku. pozostali mało widoczni....i ten wsad Arizy takiego go pamietam z czasów gry w NY :twisted: meczyk jak na święta przyjemny :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 zrób jak na rojadirecta piszą: naładuj sobie sop://sop.rojadirecta.com:3912/22668 mi sie ładowało ale bez obrazu, dopiero jak zrobiłem co następuje to działa i to ładnie: Load the channel on SopCast and then open the following URL http://localhost:8902/tv.asf on VLC media player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 piekny mecz jak naswieta. naprawde dobrze gramy. wciazmamy problemy z bronieniemnashai faulami ale jestem dobrej mysli. wrecz glupio przegractaki mecz. spotkanie godne lidera i vicelidera dywizji malo dalalawka. turiaf dostal 2 gleby zamiastskonczyc 2 paczkami te akcje ktore mial. mam nadzieje ze suns w koncu pekna.... ize bynum nie spuchnie. qpe widowiskowych akcji na top10. odpaczek bynuma chocbynadamarepo paczki arizy ktory zmiazdzyl taswoja z kontry go lakers go!!!!!!! damy rade edit: qrwaspia wszyscy czy jak!!!!!czy najakims czacie jestescie i tylko mnienie ma??? taki mecz! +3 po 3 kwartach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 bb2 wyluzuj sa swieta. nie bede co chwile zlozka wstawal do pc to co lakers graja to sie nazywa naprawde showtime. Graja cholernie widowsikowo wogole mecz swietny nareszcie jakas przewaga w tej 4Q. Kobe gra niesamowicie pieknie i skutecznie poezja te jego dzisiejsze zagrania. Sedziowe mnie jedynie czasem wkurzaja ale reszta wraz z Ariza graja cudnie. Ten lepszy D potrzebny. Bynum to Amare przycmil dzis. Stoudimire narazie nie istnieje i oby tak zostalo. AMEN! sedziowie nam spieprza mecz. zobaczycie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 piekny mecz w wykonaniu LAL. Jak juz BB zaznaczyl, kilka akcji na top10 +7 dla nas teraz, jedziemy dalej. Fisher to dla mnie nie wiem skad sie wzial, skutecznosc Bynuma to nie wiem tez, z kosmosu - ogladam od koncowki 2 kwarty, nie widzialem nie trafionego kosza GO LAAAAAAAAAAAAAAAAAL szkoda tylko, ze Farmar sie dlugo nie moze zmierzyc z Nashem 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 to musi byc win 25s 8 pkt przewagi. ten mecz musze miec w HD i dodac do swojej kolekcji no piekny prezent wszyscy swietnie Andrew zniszczyl Amare, Ariza zrobil to co wiem ze potrafi zrobic, Kobe maestro dzis, Fish stalowe nerwy wogole swietnie Szkoda tylko ze lakers nie bronili przez caly mecz tak jak w 4Q. no ale teraz Jazz trzeba wygrac bo maja dolek i potem ewentualnie wybacze porazke z Celtics 18-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 ARIZA! http://www.youtube.com/watch?v=1v6OIFNme6w Piekny mecz, piekne swieta, dla wszystkich po za Waltonem 8) Mina DAntoni'ego- bezcenna :wink: Klucz do W to deska! Jeszcze tylko 1W i gitarra totalna 8) btw 'phoneix sux'? :shock: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smgs Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Mecz rewelacja, jeden z najlepszych (jak nie najlepszy) w tym sezonie. Kobe jak MVP, trochę się podpalał co prawda ale po trafieniu takich rzutów każdy by to zrobił. Końcówka 3 kwarty w jego wykonaniu poezja ;] Rewelacyjnie Ariza, nie wyobrażam sobie powrotu Waltona do S5. Po prostu nowa jakość w defensywie. Mitch to geniusz Bynum 28 pts carrier high/ 12zb, czego chcieć więcej ;] Amare był dla niego nikim, zniszczył go Fisher znakomity moment w 2 kwarcie, kiedy trafiał wszystko jak popadnie. Farmar świetne zmiany Każdy coś wniósł do gry, tylko the maschine trochę paliwa zabrakło ;] Prezent gwiazdkowy znakomity, na nowy rok życzę sobie Kidda ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarooo Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Dawno nie widziałem takiego meczu na święta...i nareszcie wygraliśmy - w statystyce wyglądało to kiepsko w "Christmas Day" z Arizy będzie niesamowity pożytek...musi dostawać te minuty bo jest ich wart. Kobe - bez komentarza, Bynum znowu rekord, dzisiaj ta drużyna wyglądała tak jakby miała pierwszą rundę w kieszeni Mam nadzieję, że Andrew będzie tak regularnie grał z Suns, wtedy seria z nimi wygląda znacznie bardziej obiecująco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 krótko mówiąc lepszy zespół wygrał czy ktokolwiek jest chociaż w najmniejszym stopniu zaskoczony, że Bynum dzisiaj poprawił swój rekord kariery :?: 8) taki gracz jak on w pomalowanym to kryptonit Suns. Ariza też kolejny bardzo pomocny przeciwko nim zawodnik, dodaje nam szybkości i defensywy na trójce. Najlepsze jest to, że wygraliśmy z nimi mimo, że do naszej obrony można było mieć sporo zastrzeżeń, poprzednie sezony jak nie zwalnialiśmy maksymalnie tempa, nie broniliśmy to nie wygrywaliśmy dzisiaj pokonaliśmy Suns w ich własnej grze, wrzucając im 120 punktów na ponad 50% skuteczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2k4 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Z tak grającym Kobe i Bynumem jestem w stanie uwierzyć, że stać nas na misia;] i możecie po mnie wszyscy jechać, ale jestem w takiej euforii po tym co dziś zobaczyłem, że na prawdę w to wierzę. I od dzisiaj nikt mi nie powie, że Amare jest lepszym centrem od Andrew ;] Bynum go totalnie zniszczył. Ariz świetnie też i ta paczka nad Grantem :shock: Błagam Phil więcej Arizy mniej Waltona. Teraz nawet dochodzę do wniosku, że Walton wogóle nam nie jkest potrzebny :wink: Suns dostali już dwa razy w dupę i przy następnej okazji znów dostaną. Taką mam nadzieję. Odom tylko trochę taki przćmiony Bynumem, Arizą i Fisherem. No ale cóż, wolę jak wszyscy grają tak jak dziś niż Odoma-All stara. Właśnie i tu mnie zastanawia fatk, że w głosowaniu na centrów zachodu nie ma rozstawionego Bynuma :? Strasznie mi się podoba to jak współpracuje z Kobem, Fishem i Farmarem i nie wiem czy zauważyliście, ale po każdej udanej akcji Bynum podchodzi do Kobego i przybija piątkę, nawet jeśli nie miał w niej udziału. To się nazywa chemia w zespole Jesteśmy w pełnym gazie i trzeba to wykorzystać i wygrać następne 3-4 mecze Ale, żeby nie było tylko pochwał to muszę powiedzieć, że tak na prawdę bronić zaczeliśmy w 4 kwarcie dopiero( no może trochę przesadzam :wink: ), a sędziowie z tym faulem na Bellu kolejny raz przesadzili Mecz gwiazd sobie dzisiaj urządzili EDIT: Największą przyjemność w tym meczu sprawiały mi te pzepiękne płacze D'Antoniego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 zwyciestwo tym ceniejsze ze suns zagrali naprawde 95% swoich mozliwosci. siedziala im trojka niemilosiernie do pewnego momentu i czulem ze w koncu przestanie im wpadac. niewpadlyostatnie 4 trojki i mamy spokojne zwyciestwo. wszyscy u nich dali swoje. u nas to co gral fisher i bynum to naprawde cos pieknego. jak patrzylem na bynuma na poczatku meczu to sie zastanawialem jak dobry on moze jeszcze byc. swietny mecz. tego potrzebowalismy. jezeli czesciej bedzie taka 2 opcja to ten zespol z odomem dajacym nawet 15-10 jest w qrwe grozny. ariza byl dzis chyba naszym xfactorem. nikt sie nie spodziewal takiej jego gry. szkoda ze trojki nei trafil ale te dunki.... wiecej tego!!! pozostaja jazz i celtics. wygrajmy chociaz raz i bede qrewsko dumny z tej ekipy. najfajniejszy nasz mecz w tym sezonie poki co. kobe real mvp choc zrobil te 8 strat.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi