Dnc Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) no i Kerr u Simmonsa Edytowane 30 Listopada 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 jest jakis podcast któryt prowadzi JJ Redick, i miał ostatnio z Embidem ktoś ma linka i da znać czy warto? https://www.theringer.com/nba/2017/11/29/16714882/jj-redick-podcast-joel-embiid Redicka podcast chyba sie teraz nazywa Chronicles of Redick ale poza 1 odcinkiem w lipcu to chyba cisza była cały sezon btw właśnie słucham ostatniego Lowe Posta - jezu ale ta Nicholsowa jest wnerwiająca, ile można gadać o żarciu i wszystkim niezwiązanym z NBA... polecam za to jeden z ostatnich What Really Happened, bo jest o teoriach spiskowych związanych z pierwszą emeryturą Jordana - trudno się nie zgodzi z wnioskami https://www.youtube.com/watch?v=XClZJnouExY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Redick ma teraz nowy pod. The J.J. Redick podcast on The Ringer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 aa czyli tamto nie wypaliło - bo miał współpracowac z ekipą LeBrona i Maverickiem Carterem ale widocznie mieli różne wizje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 ciężko mi się słucha Embida z tym jego afrykańskim akcentem, ktoś tak jeszcze ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 ciężko mi się słucha Embida z tym jego afrykańskim akcentem, ktoś tak jeszcze ma? Ja tak miałem z Czerwonowłosym Gobertem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 eee tam w porównaniu ze stękającym hipsteruniem Benem Goliverem albo teksańskim (czy innym południowym) akcentem Bontempsa to jest muzyka dla uszu, świetny podcast btw, Redick jest jednak genialny jako host, długa kariera w TV przed nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Na jakiej apce słuchacie podcasty na androidzie? Jadę na domyślnej do muzy z Huewai-a a przydało by się coś gdzie dałoby się przyśpieszyć prędkość odtwarzania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Na jakiej apce słuchacie podcasty na androidzie? Jadę na domyślnej do muzy z Huewai-a a przydało by się coś gdzie dałoby się przyśpieszyć prędkość odtwarzania. Player FM jak dla mnie (Podcast Player chyba teraz się to zwie, taki z czerwoną ikonką) najlepszy wybór i najwygodniejsza, choć też ma wkurwiające glitche zwłaszcza przy niemrawym połączeniu a próbowałem się przesiąść z niej i badałem Stitchera, TuneIn i resztę, ale po wielu nieudanych eksperymentach wróciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Na jakiej apce słuchacie podcasty na androidzie? Jadę na domyślnej do muzy z Huewai-a a przydało by się coś gdzie dałoby się przyśpieszyć prędkość odtwarzania. ja lece bez apki na przeglądarce (chrome) albo czasem na yt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 akurat mam iOSa, ale tak jak Dnc czesto podcasty slucham po prostu z przegladarki wchodzac na soundcloud (glownie caly network ringera, ale tez np Przerwe na Zadanie Extra) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 wiem, że to o zagranicznych podcastach ale taki polski mi wpadł przypadkiem pod myszke: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Ja ostatnio słuchałem Richa Paula u ekipy z The Hoop Collective, ale nie polecam - nic ciekawego plus wiecej gadania kogo to Paul nie zna niż rzeczowo o czym kolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Ja ostatnio słuchałem Richa Paula u ekipy z The Hoop Collective, ale nie polecam - nic ciekawego plus wiecej gadania kogo to Paul nie zna niż rzeczowo o czym kolwiek. obczaj to wyżej co dałem i daj znać co myslisz w ogóle o tym kanale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 obczaj to wyżej co dałem i daj znać co myslisz w ogóle o tym kanale Ten konkretny co wrzuciłeś całkiem spoko, dobrze było slychac, rzeczowa gadka. Bede miał wiecej czasu to siąde do innych filmików/podcastów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Ja ostatnio słuchałem Richa Paula u ekipy z The Hoop Collective, ale nie polecam - nic ciekawego plus wiecej gadania kogo to Paul nie zna niż rzeczowo o czym kolwiek. no Rich Paul to przecież osiedlowy seba intelektualnie, wiadomo że pierdoli ogólnikami i farmazonami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Ten konkretny co wrzuciłeś całkiem spoko, dobrze było slychac, rzeczowa gadka. Bede miał wiecej czasu to siąde do innych filmików/podcastów Przy drugim lub trzecim podcascie jeden bronił strasznie rondo z czasów Bostonu i już mi się zapaliła lampka Ale póki co nie na większych wpadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Ostatnio natkąłem się na podcast Rapaporta i jest całkiem spoko, ale ciekawostka:Podczas podcastu z Bradleyem Bealem, gdzieś po 45min, prowadzący dobrzejedzie po fryzurze Gortata - https://tinyurl.com/yacsjb7w Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Kraso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Polecam podcast Simmonsa z Richardem Jeffersonem - kawał spoko konwersacji. Z resztą po tym duecie można było sie tego spodziewać. Plus Simmons podczas Allstar prawdopodobnie zrobi pod z Durantem. O ile nie jestem fanem stylu gry KD i jakoś nie specjalnie lubię go oglądać, to słuchać kd nawet lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 https://soundcloud.com/dirty-sports/episode-394-the-ncaa-makes-praino-sick dobry rant na temat NCAA Z klasykow polecam pod Ringera z H. Voulgarisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi