TuPalnik Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Polecam podcast Simmonsa(tu na kanale Ringer Nba show) z Fluberem Pastorem Carlem Lentzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 z innej beczki, bo nie tylko o sporcie - ostatnio słucham takiego podcastu reportażowego, trochę taka amerykańska bardziej cywilizowana sprawa dla reportera, ale wciągające bardzo, w dotychczasowych odcinkach byli m.in. Muhammad Ali i Britney Spears Zwie się to "What really happened?" a autorem jest niejaki Andrew Jenks podejrzewam, że Kyrie Irving też słucha https://itunes.apple.com/us/podcast/what-really-happened/id1289993673?mt=2 no a z innych reportażowo-sportowych to oczywiście ESPNu 30 for 30 podcasts - zajebista rzecz https://30for30podcasts.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Dobrze, chcialbym wiedziec kto jest druga osoba w tym kraju, ktora slucha Roundball Rock podcast. Co jakis czas wspominaja o jakims fanie z PL, nawet swego czasu jakis souvenir mu przeslali. Hurd, do listy mozesz dodac Hoopshype pod z Alexem Kennedy. Zazwyczaj ma ciekawych rozmowcow z drugiego rzedu(Larkiny, Doolingi tej ligi), ktorych rozmowy nie przechodza przez siatke autoryzacji PRowcow. 3/2 tier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Hurd, do listy mozesz dodac Hoopshype pod z Alexem Kennedy. Zazwyczaj ma ciekawych rozmowcow z drugiego rzedu(Larkiny, Doolingi tej ligi), ktorych rozmowy nie przechodza przez siatke autoryzacji PRowcow. 3/2 tier nie znałem, ale obadam - a listy nie aktualizuje, po prostu trzeba przeczesać temat a z innej beczki - ja się zastanawiam co się dzieje z Ode to Oden i What's on Draft, bo się dawno nie odzywali, a przydałyby się jakieś draftowe podcasty, póki co Zwicker jest regualrnym gościem Veceniego ale jakoś nie mają zbyt dobrej chemii i słabo mi się ich słucha. No nic pewnie mieli chłopali dużo roboty z otwarciem tej nowej stronki i próbą uzasadnienia dlaczego mają Bagleya na 9. miejscu na big boardzie (wot) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 nie znałem, ale obadam - a listy nie aktualizuje, po prostu trzeba przeczesać temat a z innej beczki - ja się zastanawiam co się dzieje z Ode to Oden i What's on Draft, bo się dawno nie odzywali, a przydałyby się jakieś draftowe podcasty, póki co Zwicker jest regualrnym gościem Veceniego ale jakoś nie mają zbyt dobrej chemii i słabo mi się ich słucha. No nic pewnie mieli chłopali dużo roboty z otwarciem tej nowej stronki i próbą uzasadnienia dlaczego mają Bagleya na 9. miejscu na big boardzie (wot) http://podbay.fm/show/1249189650/e/1510502805?autostart=1 - polecam ten na start, z ostatnich to jeszcze byl fajny z Brandonem Paulem z SAS Co do draftowych to tez mi sie ciezko slucha Zwickera z Veceniem. Game Theory jest znacznie lepsze z Reagsem, a propos Fundamentallly Sound teraz beda mieli pod 2 razy w tygodniu. Ekipa ze Stepien pewnie w najblizszym czasie wystartuje z podcastami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Co do draftowych to tez mi sie ciezko slucha Zwickera z Veceniem. Game Theory jest znacznie lepsze z Reagsem, a propos Fundamentallly Sound teraz beda mieli pod 2 razy w tygodniu. no Vecenie imo jest kiepskim hostem a duzo lepszym gościem np. u Leroux na realGM. Na tym ostatnim podcaście już tak męczył bułe jakimiś no-nejmami z małych uczelni, że Zwickerowi chyba aż się głupio zrobiło, gdy musiał co chwile powtarzać, że nie ma pojęcia o kim mowa. Dla mnie debeściakiem jest Whittington - mistrz szydery i ciętej riposty, kurde no stęskniłem się, niech coś ruszą. Póki co zauważyłem że na Stepienie jest forum, na którym można z nimi pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 (edytowane) Fajny Podcast Woja z Bobem Myersem. W sumie to monolog Mayersa z wcinkami Woja Edytowane 21 Listopada 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Fajny Podcast Woja z Bobem Myersem. W sumie to monolog Mayersa z wcinkami Woja a ten wczesniejszy z Gobertem? jaki jest? u Simmonsa dawno nie było nikogo ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 a ten wczesniejszy z Gobertem? jaki jest? u Simmonsa dawno nie było nikogo ciekawego W porządku, nic odkrywczego ale warto posłuchać jeśli ktoś nie wie zbyt wiele o Gobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 W porządku, nic odkrywczego ale warto posłuchać jeśli ktoś nie wie zbyt wiele o Gobie. czyli chyba to dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 kilka razy probowalem juz tych podcastow Woja i szczerze mowiac uwazam je za totalnie hmm... nijakie i jałowe zaczynajac od jego sposobu mowienia, ktory jest zupelnie bez emocji, poprzez budowanie pewnych pytan i narracji, gdzie zawsze troche liże kazdemu dupe wiadomo ze jak sie ma kogos jako goscia, to pewnych rzeczy mu nie powiesz i musisz sie w jakis okreslony sposob zachowywac, ale u Woja osobiscie wyczuwam w tym wszystkim taka 100% sztucznosc i strach przekroczenia pewnej granicy i powiedzenia czegos nie tak, tym sie rozni dla mnie od takiego Lowe'a ktory jest na ogol bardzo kulturalny i jak to sie mowi po ang "respectful" ale jak ma zupelnie odmienne zdanie na jakis temat, czy jakis nawet zarzut do swojego rozmowcy to nie boi sie tego powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 a ten z Jeffem u Zacha jest spoko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 a ten z Jeffem u Zacha jest spoko? Bardzo dobry. Z ostatnich u Zacha to słabszy był tylko ten z Garym Harrisem (powiem szczerze nie pamiętam czy wysłuchałem go do końca czy nie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Jestem już po podcaście Woj z Meyerem. Już wiem jak on przekonuje ludzi do podpisania z Dubs. Spotkanie zaczyna gadać i FA zasypiają i budzą się a tu pach pytanie. No to co podpisujesz z nami? A im jest głupią że zasnęli i się godzą. Strasznie słaby rozmówca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Jestem już po podcaście Woj z Meyerem. Już wiem jak on przekonuje ludzi do podpisania z Dubs. Spotkanie zaczyna gadać i FA zasypiają i budzą się a tu pach pytanie. No to co podpisujesz z nami? A im jest głupią że zasnęli i się godzą. Strasznie słaby rozmówca. dokładnie nie wytrzymałem 15 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Weż ktoś coś poleć ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Weż ktoś coś poleć ciekawego http://podbay.fm/show/955964348/e/1511324294?autostart=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 http://podbay.fm/show/955964348/e/1511324294?autostart=1 Wielkie dzięki, kawał dobrego podcastu. Ogólnie dzielcie się ludzie tytułami mniej mainstreamowych podcastów bo w tych najpopularniejszych coraz bardziej nudą wieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 z innej beczki: ostatnie 30 for 30 na temat pierwszej gali UFC jest mega dobre, trochę straszne, trochę śmiszne https://player.fm/series/30-for-30-podcasts-1469553/no-rules-the-birth-of-ufc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 jest jakis podcast któryt prowadzi JJ Redick, i miał ostatnio z Embidem ktoś ma linka i da znać czy warto? https://www.theringer.com/nba/2017/11/29/16714882/jj-redick-podcast-joel-embiid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi