Dnc Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 ja wiem że nie zagraniczny podcast ale najlepszy w Polskim necie więc wrzucę tutaj może ktoś się skusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Nie do końca się to wpasowuje w temat, ale 16.10 Mia Khalifa i Gilbert Arenas startują ze swoim sportowym talk show Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Co z Road trippin? Skoro Jefferson w Hawks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) Co z Road trippin? Skoro Jefferson w Hawks? https://twitter.com/RoadTrippinPod/status/918961280232419328 Edytowane 14 Października 2017 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Polecam wywiad/pod Zacha Lowe z Jackiem McCallumem. Poruszone tematy głównie zwiazane z jego książką - Golden Days - która niedlugo sie pojawi. Dużo o Lakers z okresu Jerry Westa, Baylora, Chamberlaina ale i o Golden State. Warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 24 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) mignął mi wczoraj na twitterze kawałek podcastu RJ z udziałem LeBuraka, niech ktoś mnie ew. wyprowadzi z błędu ale czy on faktycznie tam dywagował, że jak "srasz to zawsze jednocześnie sikasz" (you cannot poop without peeing)? pan małpa osiąga kolejny level dna intelektualnego czy co? ja rozumiem, że gadanie o gównie w gronie przyjaciół jest jakoś tak akceptowane bo wywołuje zwykle dużo śmiechu, ale czy typ, który rzekomo jest nr 2 koszykarzem all-time i role modelem dla milionów amerykanów powinien tak się zachowywać na wizji? Edytowane 24 Października 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 mignął mi wczoraj na twitterze kawałek podcastu RJ z udziałem LeBuraka, niech ktoś mnie ew. wyprowadzi z błędu ale czy on faktycznie tam dywagował, że jak "srasz to zawsze jednocześnie sikasz" (you cannot poop without peeing)? pan małpa osiąga kolejny level dna intelektualnego czy co? ja rozumiem, że gadanie o gównie w gronie przyjaciół jest jakoś tak akceptowane bo wywołuje zwykle dużo śmiechu, ale czy typ, który rzekomo jest nr 2 koszykarzem all-time i role modelem dla milionów amerykanów powinien tak się zachowywać na wizji? czytaj swoje posty z 3 razy przynajmniej i zastanow sie moze czy warto wciskac przycisk "Napisz" bo mam wrazenie ze to nie LeBron "osiaga kolejny level" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 24 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) czytaj swoje posty z 3 razy przynajmniej i zastanow sie moze czy warto wciskac przycisk "Napisz" bo mam wrazenie ze to nie LeBron "osiaga kolejny level" ale gadał o tej kupie czy nie gadał? o c*** Ci chodzi, LeBron to burak i po raz kolejny to udowodnił, kogo interesuje sposób w jaki wydala stolca? https://twitter.com/RoadTrippinPod/status/922469240938131458 no i jeszcze udawał że pierdzi - jaki to jest bamber ja nie mogę Edytowane 24 Października 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) mignął mi wczoraj na twitterze kawałek podcastu RJ z udziałem LeBuraka, niech ktoś mnie ew. wyprowadzi z błędu ale czy on faktycznie tam dywagował, że jak "srasz to zawsze jednocześnie sikasz" (you cannot poop without peeing)? pan małpa osiąga kolejny level dna intelektualnego czy co? ja rozumiem, że gadanie o gównie w gronie przyjaciół jest jakoś tak akceptowane bo wywołuje zwykle dużo śmiechu, ale czy typ, który rzekomo jest nr 2 koszykarzem all-time i role modelem dla milionów amerykanów powinien tak się zachowywać na wizji? u nas frajer z modnych oprawkach wsadzil (lat temu pare) polska flage w kupe,tak,ze...jakie czasy,takie i obyczaje!; pare dni temu jakas performerka dostala nagrode [jakas niby-prestizowa,miedzynarodowa] za karmienie psa cycem ... Edytowane 24 Października 2017 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 24 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 u nas frajer z modnych oprawkach wsadzil (lat temu pare) polska flage w kupe,tak,ze...jakie czasy,takie i obyczaje!; pare dni temu jakas performerka dostala nagrode [jakas niby-prestizowa,miedzynarodowa] za karmienie psa cycem ... no Paul Pierce też podobno w finałach 2008 miał mini performance ale dobra, koniec o gównie bo przez małpoluda się zrobi LeKibel w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Stary co ty się tak tego lebrona czepiasz? Ten podcast ma taka luźna konwencje z tego co wiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 25 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Stary co ty się tak tego lebrona czepiasz? Ten podcast ma taka luźna konwencje z tego co wiem.. no czepiam się bo jak był Tim Duncan to gadali jakieś śmieszne historie z wspólnego grania w World of Warcraft, a przyszedł LeWieśniok i rozmowa była o sraniu i pierdzeniu jak wiele razy mówiłem - LeBron to skończony prymityw i gdybym był jego fanem to bym był zażenowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Talk Hoops with Zach Harper. W koncu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Talk Hoops with Zach Harper. W koncu... Czyli już bez pierdoły Thorpa? thanks god Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Simmons z Masaji Ujiri ciekawe? lepsze niż z Moreyem, które było bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Simmons z Masaji Ujiri ciekawe? lepsze niż z Moreyem, które było bardzo dobre Dużo lepsze. Simmons nigdy nie był w toronto xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Dużo lepsze. Simmons nigdy nie był w toronto xd Dużo lepsze? aż cieżko mi jest sobie wyobrażić bo z Moreyem mi się bardzo podobało, dobra ogarnę sobie jakby co to podcasty Simmonsa są tez na yt, od nie dawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Dużo lepsze? aż cieżko mi jest sobie wyobrażić bo z Moreyem mi się bardzo podobało, dobra ogarnę sobie ogolnie w podcascie z Ujirim mozna sie tez dowiedziec czemu Morey jest taki dostepny dla Simmonsa ale ogolnie co do podcastu moge tez powiedziec ze jeden z lepszych jakie w ogole od Simmonsa slyszalem, a to jedne z moich ulubionych. Tak jam zawsze po wywiadach z trenerami albo GMami mysle sobie kurde ten gosc jest tak niesamowicie madry i ogarniety ze rozumiem czemu odniosl sukces, tak tutaj mialem tez inne mysli (te poprzednie oczywiscie tez). Tutaj po prostu odnioslem wrazenie ze oprocz tego ze jest ogarniety to jeszcze super super ciezko pracuje, jest bardo jak to sie mowi po ang "humble" i do tego po prostu mi sie wydawal bardzo milym, szczerym i dobrym czlowiekiem. To niby tylko podcast, tylko rozmowa, a bilo z niej ogromnym cieplem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Road Trippin nie umarł. Jest 54 odciniek https://www.uninterrupted.com/podcasts/1FeGpBvF7WcI6Ac2uyg2qo/road-trippin I pojawił się mały "spin off" Road Trippin'n": NBA pierwszy odcinek Atlanta (jadą alfabetycznie?) Na razie trafiłem tylko na iTunes. https://itunes.apple.com/us/podcast/episode-1-atlanta-hawks-principal-owner-tony-ressler/id1307257625?i=1000394552408&mt=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Road Trippin nie umarł. Jest 54 odciniek https://www.uninterrupted.com/podcasts/1FeGpBvF7WcI6Ac2uyg2qo/road-trippin I pojawił się mały "spin off" Road Trippin'n": NBA pierwszy odcinek Atlanta (jadą alfabetycznie?) Na razie trafiłem tylko na iTunes. https://itunes.apple.com/us/podcast/episode-1-atlanta-hawks-principal-owner-tony-ressler/id1307257625?i=1000394552408&mt=2 jest JR i Frye? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi