Hennenberg Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Szkoda, ze nie Jonas Jonas po tym w jakiej atmo odchodził odpadał w przedbiegach nie to co Stuck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 John Lucas III jest wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 ee tem nie pg, 4 potrzebujemy może J-Max ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 ee tem nie pg, 4 potrzebujemy może J-Max ?? Pozostaje więc tylko...J-Smoove Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Pozostaje więc tylko...J-Smoove przecie Josha mamy i tak mamy do 2020 czy chemy czy nie błe…. w sumie Bullock i Tolly to takie back to back…. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 przecie Josha mamy i tak mamy do 2020 czy chemy czy nie błe…. No właśnie, należy go reaktywować i zrobić mentorem dla młodzieży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 chyba największa dziura na SF - do krycia LeBronów i Kałajów mamy tylko SJa, bo Harrisy i Leuery to zostaną zabite w takim matchupie fajnie by było Sefoloshę wyrwać, ale raczej już nierealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Ellis? Choc to zly pomysl to nie zdziwilbym sie jakby wyladowal w Pistons czy Kings. Edytowane 11 Lipca 2017 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Ellis? Choc to zly pomysl to nie zdziwilbym sie jakby wyladowal w Pistons czy Kings. o nie, temu panu dziękujemy i życzymy udanej podróży do Chin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 No właśnie, należy go reaktywować i zrobić mentorem dla młodzieży. tak i będzie młodzieży śpiewał 6 zer, taco czy się stoi czy się leży to się 6 zer należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Ptaszki cwierkaja o rozmowach z Pelikanami RJ za Anjice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Ptaszki cwierkaja o rozmowach z Pelikanami RJ za Anjice ten deal bez sensu dla obu drużyn, bo oprócz Ajinca miał is E. Moore, małe oszczędności w kasie Pistons jeśli ja bym puścił Reggiego w lutym, po sprawdzeniu czy kolanko jego pozwala mu na grę z 2015 r. Ps. KCP w Lakers za 18 na rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Bardzo się ciesze, że odpuszczony został KCP w Pistons. Bradley to lepszy zawodnik i nie chce mi się jakoś wierzyć, że KCP kiedyś będzie lepszy. SVG ewidentnie kombinuje jak ten swój projekt ogarnąć na tyle, aby przebudować zespół. Szkoda, że dickraiderstwo RJ udupiło Was na PG. Całe szczęście Drummondem można kogoś oszukać. Czekam na nowe Bad Boys już długo, a Bradley to pierwszy krok do zbudowania zespołu defensive minded. kolega szanowny zapomnial,ze w minionym sezonie mielismy sporo perturbacji - z kontuzjami [reggie,jesli gral,to byl nie w pelni zdrowy,dre caly sezon gral bez pelnej 'wentylacji' (niedrozna przegroda nosowa; nie wiem,na ile moglo go to 'obciazac'. naocznie stwierdzam jeno,ze w wielu spotkaniach wygladal na 'przegrzanego'),a kcp po kontuzji barku mocno spuscil z tonu],z 'chemia w druzynie' [svg bywa uparty jak osiol. ja wiem,ze coach nie jest od 'lubienia',niemniej niesluchanie asystentow (robienie po swojemu,wbrew sugestiom trenerow z lawki) moze budzic zastanowienie,jak sadze],z rosterem [spora rotacja w s5 oparta na graczach bez 'idealnej pozycji'] etc. podsumowujac - gracza zawsze zdazysz wymienic. mam nadzieje,ze svg wykaze tu pewna cierpliwosc. ja,jako fan pistons,jeszcze pamietam [i rozumiem,ze koledzy nie powazajacy 'tlokow' moga nie pamietac] jak rj i dre grali w sezonie 15/16... Edytowane 13 Lipca 2017 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 w linku cała konferencja wprowadzająca Averego do Pistons, całkiem interesujace wypowiedzi Bradleya - profesjonalista, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu ten sezon, mam nadzieję, że będzie trzymał szatnię i będzie liderem również na boisku http://c.brightcove.com/services/mobile/streaming/index/master.m3u8?videoId=5506878809001&pubId=35547428001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 (edytowane) w linku cała konferencja wprowadzająca Averego do Pistons, całkiem interesujace wypowiedzi Bradleya - profesjonalista, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu ten sezon, mam nadzieję, że będzie trzymał szatnię i będzie liderem również na boisku http://c.brightcove.com/services/mobile/streaming/index/master.m3u8?videoId=5506878809001&pubId=35547428001 stawiam na powtorke z jaxa! 3 opcja w teamie = niezaspokojone ambicje i walka o wysoki kontrakt. widac,ze avery chce byc u nas co-liderem,a nie pomocnikiem. to dobrze wrozy!; sprawia wrazenie swietnego goscia,swoja droga... ...czy tylko ja slyszalem w jego wypowiedziach pewna ekscytacje z mozliwosci gry z reggim?! - znaja sie i lubia,czy moze jednak postrzeganie rj'a przez graczy i kibicow to kompletnie rozne optyki?... Edytowane 14 Lipca 2017 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 (edytowane) Bradley się cieszy, bo w Celtics był w cieniu Thomasa, a w Pistons może być szeryfem na parkiecie. Pamiętam, jak był zawodnikiem trzeciej piątki Bostonu; jego rozwój jest stały i mocny. Kto wie, może Bradley przejmie całe Pistons i to będzie jego drużyna i w ten sposób odrodzi się zespół Bad Boys? Edytowane 14 Lipca 2017 przez shadowy86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 http://gleague.nba.com/news/jerry-stackhouse-nba-dleague-coach-of-year-raptors-905/ ...w ramach ciekawostki [zdaje sie,ze nie bylo]. brawo,jerry!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 jakiegoś Dereka Willisa z Kentucky podpisaliśmy na two-way contract w ogóle nie wiem kto to - w necie są tylko filmiki jak go aresztują za najebanie się w miejscu publicznym no i chudy jak patyk ogólnie https://www.youtube.com/watch?v=6NclHIwr6Ac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) no to mamy pierwsza umowe typu 2-way,z niejakim luisem montero... http://gleague.nba.com/player/luis-montero/ ...shooterow mamy,rozgrywaczy mamy,brakowalo jeno dobrze blokujacego obroncy ... Edytowane 21 Lipca 2017 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi