Zaphod Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 To są Pistons, tego nie ogarniesz. A typek faktycznie to bardziej PG, więc decyzja tym bardziej kuriozalna. Nawet jakby mieli pozbyć się RJ to co, zostajemy z Gallowayem i Ishem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Albert Nahmad @AlbertNahmad 4 min.4 minuty temu Więcej W odpowiedzi do @AlbertNahmad Pistons now with $101M guaranteed to 10 players + $3M to Kennard (at 120% of scale). Hard capped at $125M. Max deal for KCP puts them over. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 cóż taka tradycja w Pistons…., w zeszłym sezonie płaciliśmi Bobanowi jako 3rd C 7 baniek, a teraz Galloway tak ma, a co ta Goresa stać, tylko naprawdę można inaczej kasę wydawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Oddałbym RJ za jakieś spady a Dre za młode spady+średni pick. I wtedy bijemy sie z Nets o najgorszy bilans. Są fajne prospecty w 2018, można się odbudować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) no to chyba jasne jaka rola dla Gallowaya: @Vincent_Ellis56 Source tells Free Press Galloway is protection against Reggie Jackson re-injury. Tough, high-character guy. Woj, now at ESPN, 1st. ps. ja i tak się obawiam, że minuty Kennarda pójdą w dół, nie daje Stan rookasom pograć, obym się mylił no i jeszcze to: @Vincent_Ellis56 Told again this does not affect KCP. Seriously doubt they would do something to endanger that. Would expect another move. może Ish zostanie gdzieś upchnięty, albo Mook, obaj niskie kontrakty, ja wolałbym jednak rozstać z Leurem, bo druga połowa w jego wykonaniu była słaba Edytowane 1 Lipca 2017 przez Hennenberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 podoba mi się podpisanie Gallowaya, ciekawe czy to oznacza, że pope zgodził się na jakiś discount bo wie, że sixers wypadli z gry i maksa nie dostanie? Nets też raczej powinni iść albo w portera albo próbować zeżreć kontrakt za pick, bo guardów to mają od cholery to co - zgadujemy ile dostanie kcp - ja stawiam 115/5 i opcja zawodnika na 5tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) no dla KCP zostaje jeszcze poza Nets rodzinna Georgia, ATL może coś tam rzucić, choć jeszcze nie wiadomo co z Sapem co do kasy ja stawiam 76/4 Edytowane 1 Lipca 2017 przez Hennenberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 no dla KCP zostaje jeszcze poza Nets rodzinna Georgia, ATL może coś tam rzucić, choć jeszcze nie wiadomo co z Sapem racja zapomniałem o nich - tylko ten ich nowy GM to podobno straszny centuś, choć jak bym miał płacić 10-12 baniek hardawayowi to już wolę pope'a a Sap na moje to na 99% odejdzie, więc Atlanta wchodzi w rebuild z zajebistymi kontraktami Bazemora i plumliego, nie wiem czy to nie jest w tej chwili najbardziej żałosny klub w NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 100/5 z opcją zespołu w ostatnim sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Szanować mi Gallo. Dobry chłopak i pracowity, a nie jakieś ciepłe kluchy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) biedny Lorenzo Brown cały czas w summer league musi napierniczać :/ Szanować mi Gallo. Dobry chłopak i pracowity, a nie jakieś ciepłe kluchy! najebany to do domu edit: a sory myślałem, że chodzi Ci o makaroniarza nie no ja tam Langstona lubię bardzo zwłąszcza za takie hajs - mega underrated gracz w tej lidze Edytowane 1 Lipca 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 racja zapomniałem o nich - tylko ten ich nowy GM to podobno straszny centuś, choć jak bym miał płacić 10-12 baniek hardawayowi to już wolę pope'a a Sap na moje to na 99% odejdzie, więc Atlanta wchodzi w rebuild z zajebistymi kontraktami Bazemora i plumliego, nie wiem czy to nie jest w tej chwili najbardziej żałosny klub w NBA Uhuhu Atlanta żałosna i mówi to kibic Pistons? Grubaśno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Uhuhu Atlanta żałosna i mówi to kibic Pistons? Grubaśno no qrwa na tym słabym wschodzie robimy 5-6 seed w nowym sezonie i to leciutko nie ma pacers, nie ma hawks, nie ma bulls - bounce back year to będzie jak nic no a Atlatna to żenua z uwagi na dwa gówniane kontrakty serio już wolę mieć Dre i Jacksona niż plumlego i bejzmora przepłaconego o 80 baniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 no qrwa na tym słabym wschodzie robimy 5-6 seed w nowym sezonie i to leciutko. Od kilku lat macie robić 5-6 seed leciutko i zawsze kończy się tak samo. Aj sorry były bodajże jedne play-offy, a Atlanta od wielu lat to solidna firma, która do play-offów wchodzi gładko bez masła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 no qrwa na tym słabym wschodzie robimy 5-6 seed w nowym sezonie i to leciutko nie ma pacers, nie ma hawks, nie ma bulls - bounce back year to będzie jak nic no a Atlatna to żenua z uwagi na dwa gówniane kontrakty serio już wolę mieć Dre i Jacksona niż plumlego i bejzmora przepłaconego o 80 baniek Jak KCP odejdzie to jak chcesz zrobić ten 5 seed? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Od kilku lat macie robić 5-6 seed leciutko i zawsze kończy się tak samo. Aj sorry były bodajże jedne play-offy, a Atlanta od wielu lat to solidna firma, która do play-offów wchodzi gładko bez masła. nie z corem Shreder/Muscala/Bembry w tym roku heat i pistons robią playoffy - pacers, bulls i hawks wylot, 8. seed sixers albo hornets Jak KCP odejdzie to jak chcesz zrobić ten 5 seed? a kto powiedział że odejdzie, moim zdaniem zostanie bo to ulubienieć Rona Jeremiego - jeśli już to poleci ktoś z czwórki mook/harris/rjax/luje no i galloway to przecież kosmiczne wzmocnienie - od listopada nic innego nie robimy tylko napierdalamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 nie z corem Shreder/Muscala/Bembry w tym roku heat i pistons robią playoffy - pacers, bulls i hawks wylot, 8. seed sixers albo hornets Ja bym nie wyrokował jeszcze, kto osiągnie play-offy, a kto nie, jak rostery nie są skompletowane i może się wszystko zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Ja bym nie wyrokował jeszcze, kto osiągnie play-offy, a kto nie, jak rostery nie są skompletowane i może się wszystko zmienić no u nas to się za dużo chyba nie zmieni w CHI, IND i ATL też raczej nie, więc w tym momencie jestem spokojny zwłaszcza, że w Orlando dzisiaj Ellenson nakurwia jakieś dzikie akcje i dirkowe step backi przez ręce https://twitter.com/AJohnsonNBA/status/881284150426259460 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 no u nas to się za dużo chyba nie zmieni w CHI, IND i ATL też raczej nie, więc w tym momencie jestem spokojny zwłaszcza, że w Orlando dzisiaj Ellenson nakurwia jakieś dzikie akcje i dirkowe step backi przez ręce https://twitter.com/AJohnsonNBA/status/881284150426259460 W sparingach przed sezonem kibice Raptors piali jak koguty, bo VanVleet zdobywał mnóstwo punktów. I ja się teraz pytam who the f### is VanVleet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) W sparingach przed sezonem kibice Raptors piali jak koguty, bo VanVleet zdobywał mnóstwo punktów. I ja się teraz pytam who the f### is VanVleet? ale takich dirkowych fejdełeji raczej nie pizgał van wlit - to jest inny level, Ellenson to nowa white mamba Edytowane 1 Lipca 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi