Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2017/18

january

Rekomendowane odpowiedzi

Nie minął tydzień od draftu, a Lonzo Ball jest najlepszym rozgrywającym w Los Angeles :nevreness:

Beverly lepszy --- ale to zależy co masz na myśli... Kreatywność lepszą ma Lonzo ale ogólny wpływ to Pat jest mocno niedoceniany ale to czołówka ligi w obronie czy nawet ofensywie ( proponuje popatrzeć co się działo z Rakietami jak PAt wrócił z kontuzji)

Już nie mówiąc o tym, że to oznaczałoby, ze George nie za bardzo chce grać z LeBronem w przyszłym roku :nevreness:

Nie wiem czy PG chcę grać z Lebronem czy nie, ale jeśli nie chcę co w dobie superteamow jest dziwne to imo jest plus dla niego, że nie chce łączyć sił z Lebronem którego nie może pokonać tylko dalej będzie próbował (ale szansę powodzenia ma bardzo małe)

Paul George gray area: He's still telling folks he wants to sign w/ Lakers...while recruiting players to other spots

I oby tak zostało :smile:

George namawia Klaya, LeBron mówi, że chętnie by zagrał z kumplami, CP3 chciał grać z Arizą i Hardenem. Szczerze mówiąc, to to wygląda jak zbieranie składu na BIG3, a nie NBA ^^

RUMOR: Paul George would remain open to re-signing with Cavs if traded to Cleveland

Tak jak pisałem jakiś czas temu, Cavs to jedyne zagrożenie. Jak uda im się teraz wyrwać PG13, to na 90% już tam zostanie. Pozostaje mieć nadzieję, że śmieszek Magic nie śpi i czuwa.

Edytowane przez TheRocket

Lakers Nation‏ @LakersNation 5m5 minutes ago

More

RUMOR: Paul George would remain open to re-signing with Cavs if traded to Cleveland

Tak jak pisałem jakiś czas temu, Cavs to jedyne zagrożenie. Jak uda im się teraz wyrwać PG13, to na 90% już tam zostanie. Pozostaje mieć nadzieję, że śmieszek Magic nie śpi i czuwa.

Tak w ogóle to Lakersnation mają jakieś dobre źródła? Bo ostatnio wrzucasz sporo ich tweetów, a niewiadomo czy to dobre źródło.

Tak w ogóle to Lakersnation mają jakieś dobre źródła? Bo ostatnio wrzucasz sporo ich tweetów, a niewiadomo czy to dobre źródło.

Imo jest to dobre źródło. Nie jest to Woj, ale myślę, że solidne. Wszystko oczywiście, trzeba odbierać z dystansem. Oprócz Ramony to Lakersnation są chyba jedyni którzy mają swoich ludzi blisko LAL i dodają w miarę regularnie jakieś rumory.

Edytowane przez TheRocket

C'mon, ale jaką wartość mają te informacje, skoro są ze sobą sprzeczne? Raz informują o tym, że George mówi ziomkom o wybraniu Lakers i namawia innych do dołączenia do niego w Los Angeles, a chwilę później piszą, że w sumie to George mógłby zostać w Cleveland z LeBronem. Przecież te dwa newsy się wykluczają, więc albo oba to bujda, albo prawdziwy jest tylko jeden z nich...