dapunk20 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 (edytowane) Kibicowanie ma swoje prawa. Ale ty takim tekstem pouczasz trenera co ma robić z rotacją? Zdecydowanie najlepszy gracz Lakers w sezonie ma być "usadzony" bo zagrał słabe kilka minut w pierwszej kwarcie? Mi to raczej wygląda na fragment książki "Jak nie krytykować trenera NBA" Ty na pewno piszesz w dobrym temacie ? chyba że są jacyś inni "Lakers" w których Ingram jest faktycznie najlepszym graczem Edytowane 13 Grudnia 2017 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Ty na pewno piszesz w dobrym temacie ? chyba że są jacyś inni "Lakers" w których Ingram jest faktycznie najlepszym graczem a kto jest najlepszy w Lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Randle, Nance, Clarkson ktokolwiek, tylko nie Ingram, bo blizej mu do najgorszego niz najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Randle, Nance, Clarkson ktokolwiek, tylko nie Ingram, bo blizej mu do najgorszego niz najlepszego. nie mam wiecej pytan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Kibicowanie ma swoje prawa. Ale ty takim tekstem pouczasz trenera co ma robić z rotacją? Zdecydowanie najlepszy gracz Lakers w sezonie ma być "usadzony" bo zagrał słabe kilka minut w pierwszej kwarcie? Mi to raczej wygląda na fragment książki "Jak nie krytykować trenera NBA" 1. Rotacja Waltona w tym sezonie to kabaret i nie trzeba być fanem Lakers, żeby to zauważyć. Nie muszę być także trenerem, żeby pokusić się o tezę, że trzymanie przez 41 (!) minut fatalnie grającego zawodnika, to sabotaż. 2. Ingram nie jest najlepszym zawodnikiem Lakers w tym sezonie i nie mam pojęcia skąd u Ciebie taki wniosek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 2. Ingram nie jest najlepszym zawodnikiem Lakers w tym sezonie i nie mam pojęcia skąd u Ciebie taki wniosek. widziałem 6-7 meczów LAL w tym sezonie, śledze jakieś skróty. No tam nie ma z kogo wybrac. Bo niby Kuzma? Czy kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Najlepszy jest Randle. Chociaż przed ostatnim slumpem pewnie wskazałbym Lopeza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 widziałem 6-7 meczów LAL w tym sezonie, śledze jakieś skróty. No tam nie ma z kogo wybrac. Bo niby Kuzma? Czy kto? Clarksona/Randla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 (edytowane) widziałem 6-7 meczów LAL w tym sezonie, śledze jakieś skróty. No tam nie ma z kogo wybrac. Bo niby Kuzma? Czy kto?A spotkanie z Knicks widziałeś? Ingram grał tragicznie całe spotkanie, dosłownie nic mu nie wychodziło, a mimo to grał najdłużej. Sabotaż pierwszej klasy. Edytowane 13 Grudnia 2017 przez shadowy86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 A spotkanie z Knicks widziałeś? Ingram grał tragicznie całe spotkanie, dosłownie nic mu nie wychodziło, a mimo to grał najdłużej. Sabotaż pierwszej klasy. ja mówie w perspektywie sezonu. Po pierwszej słabej kwarcie mimo wszystko trener mógł oczekiwać ze Ingram sie ogarnie. Który trener zdecydowałby sie na odsuniecie swojego podstawowego gracza bo mu nie idzie? Miotanie sie co mecz i granie tylko konkretnymi zawodnikami którzy są najlepiej dysponowani wyglada zachęcająco, ale w druzynie jest hierarchia, są systemy. Trener nie moze wywracać rotacji co mecz. Ogolnie temat ROTACJI jest tu w temacie Lakers strasznie przeżywany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 ja mówie w perspektywie sezonu. Po pierwszej słabej kwarcie mimo wszystko trener mógł oczekiwać ze Ingram sie ogarnie. Który trener zdecydowałby sie na odsuniecie swojego podstawowego gracza bo mu nie idzie? Miotanie sie co mecz i granie tylko konkretnymi zawodnikami którzy są najlepiej dysponowani wyglada zachęcająco, ale w druzynie jest hierarchia, są systemy. Trener nie moze wywracać rotacji co mecz. Ogolnie temat ROTACJI jest tu w temacie Lakers strasznie przeżywany Tylko, że w ten sposób Walton przegrał mecz, który był na luzie do wygrania. Ingram aż się prosił o zmianę, był tak tragiczny, dlatego jak mam do wyboru ściągnąć gracza, który ewidentnie nie ma swojego dnia i wygrać mecz to robię to i nie dbam o rotację i hierarchię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 ja mówie w perspektywie sezonu. Po pierwszej słabej kwarcie mimo wszystko trener mógł oczekiwać ze Ingram sie ogarnie. Który trener zdecydowałby sie na odsuniecie swojego podstawowego gracza bo mu nie idzie? Miotanie sie co mecz i granie tylko konkretnymi zawodnikami którzy są najlepiej dysponowani wyglada zachęcająco, ale w druzynie jest hierarchia, są systemy. Trener nie moze wywracać rotacji co mecz. Ogolnie temat ROTACJI jest tu w temacie Lakers strasznie przeżywany Ingram to nie Kobe że nagle odpali w ostatniej kwarcie, zdobędzie 20pkt i wygra mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Który trener zdecydowałby sie na odsuniecie swojego podstawowego gracza bo mu nie idzie? Fizdale zdecydował się pozostawić na parkiecie ławkę rezerwowych w 4 kwarcie, bo szło im lepiej niż starterom:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Fizdale zdecydował się pozostawić na parkiecie ławkę rezerwowych w 4 kwarcie, bo szło im lepiej niż starterom:) No i skończył bez roboty - morał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 (edytowane) Który trener zdecydowałby sie na odsuniecie swojego podstawowego gracza bo mu nie idzie? Ogolnie temat ROTACJI jest tu w temacie Lakers strasznie przeżywany Kiedy Ball ewidentnie nie miał swojego dnia (a to już grubo), to Walton nie miał problemu z posadzeniem go na całą czwartą kwartę. Identycznie należało postąpić z Ingramem, który strasznie się dzisiaj męczył i był na boisku kompletnie bezużyteczny... Jest przeżywany, bo Lakers regularnie przegrywają przez gościa, który ma być dla tych młodych zawodników autorytetem. Hornacek dał dzisiaj grać w końcówce swoim trzem rezerwowym, którzy walnie przyczynili się do zwycięstwa. Walton mógł zrobić to samo w drugiej kwarcie, ale zamiast tego wolał zabić flow i z +10 zrobiło się nagle -1... Naprawdę ciężko się nie denerwować Edytowane 13 Grudnia 2017 przez Hoolifan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Sam krzyczałem do laptopa w czwartej kwarcie, żeby faulowali. Ja, fan Knicks. A to już jest wyczyn! :] To jak Walton sabotował ten mecz, powinno wejść na stałe do samouczka - "strać z nami pracę w 10 dni lub mniej". Balla to niektórzy jeszcze tu będą grubo przepraszać. Jako jedyny agresywnie schodził do podwojeń Łotysza, dobrze wyprowadzał kontrataki i wbijał pod kosz. Magia MSG zadziałała i chyba fani Lakers nie narzekaliby na utrzymanie takich statystyk rzutowych? Fajny mecz i dobre widowisko, ale zakochany Łotysz jest nie do zajebania :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Patrząc na te dzisiejsze osobiste Lopeza to rzeczywiście coś bardzo złego się z Nim dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Lopez to była dzisiaj jakaś chodząca tragedia te 22 minuty to i tak o co najmniej 2x za dużo było jak na jego dzisiejszą dyspozycję, na to jak beznadziejnie się matchupowali z nim na parkiecie z Cavs, nie wiem jak to jest możliwe, że on dostał tyle minut co Randle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Ball wygląda nieźle rzutowo podczas tego road trip. W 4 meczach 18/40 FG, 7/20 za 3P. Nie jest to żadna rewelacja, ale jak się porówna do tego co wyczyniał wcześniej to jest to gigantyczny postęp.Natomiast jeżeli chodzi o jego skuteczność z wolnych to nie niepokoi mnie ona tak bardzo, jak samo to że Ball właściwie wolnych nie rzuca. Jest tylko 4 graczy w NBA, którzy grają tak długie minuty i stają rzadziej na linii > http://bkref.com/tiny/JIyurCo prawda nie przeszkadza to Klayowi i Arizie trafiać +/- 90% takich rzutów, więc nie usprawiedliwiam tym marnej skuteczności Balla, ale bardziej marne od samych procentów jest to, że nie umie się dostawać na linie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Ball wygląda nieźle rzutowo podczas tego road trip. W 4 meczach 18/40 FG, 7/20 za 3P. Nie jest to żadna rewelacja, ale jak się porówna do tego co wyczyniał wcześniej to jest to gigantyczny postęp. Natomiast jeżeli chodzi o jego skuteczność z wolnych to nie niepokoi mnie ona tak bardzo, jak samo to że Ball właściwie wolnych nie rzuca. Jest tylko 4 graczy w NBA, którzy grają tak długie minuty i stają rzadziej na linii > http://bkref.com/tiny/JIyur Co prawda nie przeszkadza to Klayowi i Arizie trafiać +/- 90% takich rzutów, więc nie usprawiedliwiam tym marnej skuteczności Balla, ale bardziej marne od samych procentów jest to, że nie umie się dostawać na linie. Czy On naprawdę musi już wszystko umieć? Uważam że gra świetnie jak na Jego skromne doświadczenie w NBA. Myślę że Lebron by się ze mną zgodził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi