Skocz do zawartości

New York Knicks 2017/2018

Gość (Przemek...)

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie jest zrozpaczoNY masochista?

Sytuacja nie wygladala groznie.co ciekawsze to gianis go zalatwil...

oby to nie był zrozpaczoNY samobójca 

nie no, tragediam ja pierdziele, trafi się raz na 20 lat franchise player w NYK to akurat się musi skasować, 

a jak sciągną Paytona to nie oglądam NYK do powrotu KP

Nie lubie NY, dobija mnie polityka transferowa i glupota menedzmentu, ale Porzyngisa po normalnie po ludzku szkoda. Ciagnal ten bajzel i taki pech.

Bedzie mu ciezko wrocic, bo z tak slaba masa miesniowa staw bedzie bardzo obciazony a zaniki miesniowe w udzie po operacji siegaja nawet 30%.

Nie ma jnnej opcji jak tank comando po top3 pick + ogrywanie mlodziezy, ktorej w sumie tak za bardzo nie ma.

O qrwa....

Niech mi ktoś wyjaśni, od czego w tak błahej sytuacji może strzelić ACL?!

Najczesciej wlasnie strzela w blachej. Zbyt slaby korpus miesniowy brzuch/plecy i chude nogi przenosza obciazenie na stawy. Najpierw miednica, pozniej kolano i kostka. Miednice trzymaja jeszcze miesnie posladkowe i poszlo pewnie nizej. Uda slabe i strzelilo najbardziej obciazone wiazadlo. Edytowane przez allen

THJ też jakieś problemy z kolanem przez które wypadł na sporą liczbę spotkań. Co prawda wynik badań negatywny, niemniej problem na pewno istnieje. Ntilikina to samo.

Wątpię byśmy spadli poniżej 8 picku.

A znając nasz managment (jeżeli ściągnięcie Paytona miało być pomysłem na walkę o PO w tym sezonie to ja dziękuje...) niestety podzielenie losu Sacramento, czy innego Orlando jest najbardziej prawdopodobnym scenariuszem. 

Reasumując zapowiadają się bardzo nudne lata dla kibiców Knicks. 

Edytowane przez człowiek...morza